php strict method hoe kan ik die oplossen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Max Pen

Max Pen

01/06/2014 22:22:15
Quote Anchor link
Ik gebruik een wordpress plugin die perfect werkt maar met wp debug aangezet geeft die een php strict error of twee met paar plugins. Ik probeer die dus optelossen.

Ik heb daarvoor al veel gebrobeert. in php.ini de error logging op off gezet maar niks werkt.

Zie voor verdere info: (Ik neem aan dat jullie engels kunnen?)
http://wordpress.stackexchange.com/questions/145433/help-me-fix-old-wordpress-plugins

Ik heb deze error niet op een andere host dus ik blijf twijfelen of dit nu een php probleem is of een host probleem.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:10:17
 
Dos Moonen

Dos Moonen

01/06/2014 22:59:23
Quote Anchor link
vervang alle "function xxx" eens door "static function xxx" in classes/helpers/TouAppHelper.php
 
Max Pen

Max Pen

11/06/2014 19:20:56
Quote Anchor link
Wie heeft mijn post zomaar gedelete? Wat is dat nu?

Zoals ik al zij dat loste het probleem op.

Ik heb een ander gelijkaardig probleem, zie dit:

http://pastebin.com/9qU7HJSm

Ik krijg deze error:
Strict Standards: Non-static method Random_Post_Link::init() should not be called statically in /home/public_html/projects/ggn/wp-content/plugins/random-post-link/random-post-link.php on line 90
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.