PHP strip enters

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Darkwing Duck

Darkwing Duck

13/01/2008 01:23:00
Quote Anchor link
Als ik nl2br() gebruik, dan voegt hij wel een <br /> toe bij een enter, maar hij laat ook de enter staan. Hoe kan ik dan alles op één lijn zetten?

Mvg,
Thomas
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:44:17
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/01/2008 01:28:00
Quote Anchor link
Dat hangt er van af waar het wilt hebben. Als het in een textarea is, zul je die newlines er uit moeten filteren. Anders hoef je niets te doen, want HTML kent geen newlines.
 
Arend a

Arend a

13/01/2008 01:32:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$string
= "Een
string
met
enters"
;

$string = preg_replace("/\s*/s","<br />",$string);

print $string;
?>
 
Darkwing Duck

Darkwing Duck

13/01/2008 01:33:00
Quote Anchor link
Wel, hoe het ook zij, ik wil ze eruit, ja.
Dus hoe doe ik dat dan?
 
Darkwing Duck

Darkwing Duck

13/01/2008 01:36:00
Quote Anchor link
mod-edit::
Bumpen
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten, voordat andere forumleden gereageerd hebben, heet "bumpen". Omdat het opdringerig overkomt is bumpen pas na 24 uur toegestaan. Bumpen kan een reden zijn voor de admins en mods om een topic te sluiten. Gebruik het Afbeelding knopje om je tekst aan te passen indien nodig.

Arend schreef op 13.01.2008 01:32:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
$string
= "Een
string
met
enters"
;

$string = preg_replace("/\s*/s","<br />",$string);

print $string;
?>


Ehm... zou krijg ik per teken een <br />, dat was nou ook weer niet de bedoeling. Maar de <br />'s zijn er in elk geval uit...

Hoe fix ik dit?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Darkwing Duck
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/01/2008 01:36:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $tekst
= str_replace ("\r\n", '', $tekst);
?>
 
Darkwing Duck

Darkwing Duck

13/01/2008 01:42:00
Quote Anchor link
Wederom bedankt PHPhulp, en sorry voor het bumpen :$

Thomas
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/01/2008 01:45:00
Quote Anchor link
Graag gedaan Thomas. De meeste newbies weten niet wat bumpen is, dus je hebt krediet hier ;-)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

13/01/2008 08:19:00
Quote Anchor link
SSsst, hij's geen newbie, hij heeft een coole avatar!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.