php text echo andere plek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thuron thuron

thuron thuron

15/08/2011 11:18:34
Quote Anchor link
ik heb in mijn help script een lijst met alle help items. Nu heb ik een javascript die zorgt dat als je op die help items klik de text ziet uit de database die bij hetzelfde item hoort, maar ik krijg niet voor elkaar om die text weer te laten geven in mijn content ipv het menu zegmaar. Iemand een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:05:35
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/08/2011 12:31:09
Quote Anchor link
Beste Thuron,

Niemand kan je helpen als je niet eerst wat relevante code plaatst.
 
Thuron thuron

thuron thuron

15/08/2011 14:02:10
Quote Anchor link
deze code genereert het menu met de linkjes naar het javascript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
while ($helpinfo = mysql_fetch_array($sqlhelpinfo))
{
    if($LastCategory != $helpinfo['category'])
    {
        echo "<tr><th><b>".$helpinfo['category']."</b></th></tr>";
        $LastCategory = $helpinfo['category'];
    }
    
    echo "<tr>";
    echo "<td><a href=\"javascript: ShowMenu(".$TopicAmount.");\">".$helpinfo['title']."</a></td>";
    echo "</tr>";
    
    $TopicAmount++;    
}


maar de plek waar de text weergegeven worden als iemand op een link in het menu klikt moet in de content weergegeven worden, en dat krijg ik niet voor elkaar. ik had nu dit in de content staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
while ($helptext = mysql_fetch_array($sqlhelpinfo2))
{
    echo "<div id=".$topictext." style='display: none'>";
    echo "<h3>".$helptext['title']."</h3>";
    echo $helptext['text'];    
    echo "</div>";
    $topictext++;
}
Gewijzigd op 15/08/2011 14:02:49 door thuron thuron
 
Thuron thuron

thuron thuron

16/08/2011 23:57:23
Quote Anchor link
BUMP
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/08/2011 00:47:36
Quote Anchor link
style='display: none' zorgt er in ieder geval voor dat je div niet wordt getoond.
Als je die weghaalt zul je wellicht wel iets zien.


In plaats van:

echo "<div id=".$topictext." style='display: none'>";

kun je beter dit doen overigens (let op de aanhalingstekens);

echo '<div id="' . $topictext . '" style="display: none">';
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.