php uitvoer in css ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Altin

Altin

20/12/2006 21:24:00
Quote Anchor link
Yo
Ik heb dit scriptje gevonden. Nu is de uitvoer ervan in tabellen.
Ik kan een klein beetje php en behoorlijk wat css, maar niet genoeg om dit te combineren ...
De uitvoer van dit script toont 2 rijen met drie kolomen.
Nu weet ik dat CSS tamenlijk lastig doet, in de verschillende browsers. Ik kan dus moeilijk alle id's dezelfde class geven, want dan zou het er niet uit zien.
Heeft iemand een idee hoe ik deze tabel moet omzetten in css ?
Bij voorbaat dank!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?        if ($catnumber < 7) /* Toon max 6 categorys op homepage! */
        $content = $content."<td width=\"33%\">
              <table width=\"100%\"  border=\"0\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"4\" bgcolor=\"#FFFFFF\">
              <tr valign=\"top\">
                <td bgcolor=\"#FF8000\" valign=\"top\"><span class=\"cellTitles\">$catname</span></td>
              </tr>
              <tr valign=\"top\">
                <td align=\"left\" valign=\"top\">
                    <table width=\"100%\" border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">
                      <tr valign=\"top\">
                        $gamelist
                      </tr>
                      <tr>
                        <td colspan=\"2\" align=\"center\">$viewmore</td>
                      </tr>
                    </table>
                </td>
              </tr>
            </table>"
;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Altin
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:48:06
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/12/2006 21:56:00
Quote Anchor link
De hele opbouw van je tabel klopt niet. Dit soort dingen:

<tr valign="top"> $gamelist </tr>
<tr>

kan niet. Je hebt nu een lege <tr> zonder <td>'s erin.
 
Altin

Altin

20/12/2006 23:02:00
Quote Anchor link
In die $gamelist zitten ook de td's.
Het klopt wel als geheel, maar ik toon niet het volledige script hier. (heb geen rechten, gekocht)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.