php url edit maar hoe ??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kzip verhje

kzip verhje

19/10/2011 05:28:30
Quote Anchor link
link is : `info.php?Submit=#img.png`

dus met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_GET["Submit"]; ?>
krijg ik : #img.png

maar hoe verwijder je de "#" zo dat je "img.png" te zien krijgt in een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php echo>

thanks
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:20:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/10/2011 07:42:33
Quote Anchor link
str_replace()
 
Fabian M

Fabian M

19/10/2011 10:17:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (!isset($_GET["Submit"]))
    die;

$submit = $_GET["Submit"];
$submit = substr($submit, 0, 1) == '#' ? substr($submit, 1) : $submit;  
?>
        
Gewijzigd op 19/10/2011 10:17:56 door Fabian M
 
Rowdy van der Meer

Rowdy van der Meer

19/10/2011 12:22:39
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$submit
= $_GET["Submit"];

echo substr($submit,1);
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/10/2011 12:41:38
Quote Anchor link
**zucht**
Waarom variabelen overnemen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo substr($_GET["Submit"],1);
?>
Gewijzigd op 19/10/2011 12:42:02 door - Ariën -
 
- Mark -

- Mark -

19/10/2011 12:56:11
Quote Anchor link
Je hoeft trouwens niet substr te gebruiken om te kijken of het eerste teken een # is. Je kunt een string als een array benaderen om het eerste teken op te halen. Wel eerst controleren of $_GET['Submit'] wel bestaat natuurlijk.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

    if($_GET['Submit'][0] == '#'){

        echo 'Het eerste teken is een #';
    }


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.