Php vanuit php.exe met C#

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remco van der Heijden

Remco van der Heijden

20/04/2011 11:47:30
Quote Anchor link
Ik zoek naar de juiste commands om via C# PHP bestanden te kunnen aanroepen via php.exe. Ik wil ook dat POST, GET request en server variable werken etc.

Heeft iemand een goede uitleg over alle commands die ik dan zou moeten opgeven?
Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 01:27:29
 
Pim -

Pim -

20/04/2011 11:53:11
Quote Anchor link
$_POST en $_GET kunnen helemaal niet werken, want er is geen HTTP request die die parameters kan bevatten.
Je kan natuurlijk gewoon php.exe script.php uitvoeren...
 
Remco van der Heijden

Remco van der Heijden

20/04/2011 11:59:43
Quote Anchor link
Voor de duidelijkheid. Ik heb zelf een webserver geschreven alleen wil ik dus ook PHP bestanden kunnen verwerken. Dus ik krijg ook gewoon POST en GET REQUESTS binnen.
 
Jelmer -

Jelmer -

20/04/2011 12:43:15
Quote Anchor link
Kan je niet CGI of FastCGI implementeren in je webserver? PHP ondersteunt beiden officieel en er is genoeg over CGI en FastCGI te vinden.
 
Remco van der Heijden

Remco van der Heijden

20/04/2011 13:24:36
Quote Anchor link
Bedankt. Dan ga ik dat even proberen uit te zoeken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.