php variabele +1

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

08/06/2011 18:00:01
Quote Anchor link
Ik probeerde te maken dat als je op het woord: 1 omhoog! klikt, dat er dan een variable $counter 1 omhoog gaat, alleen dit viel nog flink tegen :o
kan iemand mij hiermee helpen?

<Z
$counter = 0;
?>
<a href="#" onClick="document.getElementById('<Z=$counter?>').value='<Zphp $counter + 1 ?>'">1 omhoog</a>

<Z=$counter?>


ik heb < ? in dit topic veranderd in <Z omdat het anders erg onoverzichtelijk staat.
Gewijzigd op 08/06/2011 18:06:54 door Tom aan t Goor
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 10:29:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/06/2011 18:02:23
Quote Anchor link
Daar zijn code-tags voor :-)
 
Dennis meijer

dennis meijer

08/06/2011 18:08:37
Quote Anchor link
$counter++; werkt;)
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

08/06/2011 18:13:22
Quote Anchor link
dan zou het toch dit worden?

<Z
$counter = 0;
?>
<a href="#" onClick="document.getElementById('<Z=$counter?>').value='<Zphp $counter++; ?>'">1 omhoog</a>

<Z=$counter?>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/06/2011 18:14:26
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $counter++; ?>
Gewijzigd op 08/06/2011 18:14:40 door Ozzie PHP
 
- SanThe -

- SanThe -

08/06/2011 18:22:29
Quote Anchor link
Zorg eerst eens voor leesbare scripts in je posts.
 
Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

08/06/2011 18:38:01
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$counter
= 0;
?>

<a href="#" onClick="document.getElementById('<?=$counter?>').value='<? $counter++; ?>'">1 omhoog</a>

<?=$counter?>


kan nu iemand me helpen?

Toevoeging op 08/06/2011 20:32:03:

??
Gewijzigd op 08/06/2011 20:09:15 door Tom aan t Goor
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.