php versie zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roderik Roderik

Roderik Roderik

02/07/2007 17:28:00
Quote Anchor link
Hallo,

Weet iemand waar je je php versie en mysql versie kan zien?

roderik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:12:58
 
Luke Banning

Luke Banning

02/07/2007 17:29:00
Quote Anchor link
Maak een bestand met daarin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>

Sla die op en open dat bestand in je browser, daar staat heel wat info :)
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

02/07/2007 17:30:00
Quote Anchor link
okee bedankt oja sorry ik heb hem perongeluk in de verkeerde categorie geplaatst.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
Luke Banning

Luke Banning

02/07/2007 17:33:00
Quote Anchor link
Geeft niet, zakt vanzelf wel weer weg ;)
 
Bo az

Bo az

02/07/2007 17:38:00
Quote Anchor link
Heb 'm maar even verplaatst... xD
 

02/07/2007 17:57:00
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

02/07/2007 18:01:00
Quote Anchor link
ok ik dacht dat ik hem in php had gezet :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.