php vervolg pagina op wit scherm

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco

Marco

11/03/2008 14:20:00
Quote Anchor link
Ik gebruik een contact formulier welke zodra ik op verzenden klik een nieuwe witte pagina opent met de tekst die ik heb ingevuld

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?

echo "
                <p>
                Uw vraag is succesvol verzonden, er word zo snel mogelijk gereageerd.<br />
                <br />
                Met vriendelijke groeten,<br />
                <b>"
.$cfg['naam']."</b>
                </p>
                "
;    
?>


Hoe krijg ik deze tekst met dezelfde achtergrond als op mijn site?

Alvast bedankt voor de medewerking
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:38:30
 
Erik Rijk

Erik Rijk

11/03/2008 14:24:00
Quote Anchor link
Wat is nou precies het probleem?
Je zegt:
Quote:
Ik gebruik een contact formulier welke zodra ik op verzenden klik een nieuwe witte pagina opent met de tekst die ik heb ingevuld
Waar is de code daarvan?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

11/03/2008 14:25:00
Quote Anchor link
Je moet er dan gewoon een volledige pagina van maken net zoals elke andere pagina
 
Marco

Marco

11/03/2008 14:39:00
Quote Anchor link
@ erik rijk

ik heb het contact formulier in mijn site gebouwd, maar zodra ik dus op verzenden klik springt hij naar een leeg wit scherm met enke de tekst "Uw vraag is succesvol verzonden, er word zo snel mogelijk gereageerd"

Deze tekst moet in dezelfde omgeving van de site komen ipv op een nieuwe pagina.

Hoop dat ik zo wat duidelijker ben.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
Crispijn -

Crispijn -

11/03/2008 14:57:00
Quote Anchor link
Dan hebben we nu een chronisch tekort aan script want je geeft nu alleen de bedank pagina, niet hetgeen waar de boel in verwerkt wordt. Geef deze nu eens, waar erik ook al om vroeg...
 
Marco

Marco

11/03/2008 15:02:00
Quote Anchor link
Mijn excuses,

zie hier het script...


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
<?php


ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

ob_start();
session_start();

// Config Gedeelte
$cfg['url'] = "http://www.nl/";// Site waarnaar je terug gaat als je een bericht hebt achtergelaten
$cfg['naam'] = "Test";                // Webmaster naam
$cfg['email'] = "[email protected]";        // Webmaster E-mail
$cfg['spam'] = 1;                        // Anti Spam Tijd in Minuten ( Voer "0" om de Spam Beveiliging uit te zetten )
$cfg['text'] = TRUE;                    // Bij Fout Text Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['input'] = TRUE;                    // Bij Fout Border om Vakje Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['HTML'] = TRUE;                    // Een HTML email ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['CAPTCHA'] = TRUE;                    // CAPTCHA ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )


// Hieronder niks meer veranderen
// E-mail Checker / Validator

function checkmail($email)
{

    if(eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$", $email))
    {

        return TRUE;
    }

    return FALSE;
}


$formulier = TRUE;

if(!isset($_COOKIE['formulier']))
{

    if(isset($_POST['wis']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        foreach($_POST as $key => $value)
        {

            unset($value);
        }

        header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']."");
    }

        
    if(isset($_POST['verzenden']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        $aFout = array();
        
        $bedrijfsnaam = trim($_POST['bedrijfsnaam']);
        $naam = trim($_POST['naam']);
        $adres = trim($_POST['adres']);
        $woonplaats = trim($_POST['woonplaats']);
        $email = trim($_POST['email']);
        $onderwerp = trim($_POST['onderwerp']);
        $bericht = trim($_POST['bericht']);
        
        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

            $code = $_POST['code'];
        }

                
        if(empty($bedrijfsnaam) || (strlen($bedrijfsnaam) < 3) || eregi("[<>]", $bedrijfsnaam) )
        {

            $aFout[] = "De naam van uw bedrijf is niet ingevuld.";
            unset($bedrijfsnaam);
            $fout['text']['bedrijfsnaam'] = TRUE;
            $fout['input']['bedrijfsnaam'] = TRUE;
        }

        if(empty($naam) || (strlen($naam) < 3) || eregi("[<>]", $naam) )
        {

            $aFout[] = "Uw naam is niet ingevuld.";
            unset($naam);
            $fout['text']['naam'] = TRUE;
            $fout['input']['naam'] = TRUE;
        }

        if(empty($adres) || (strlen($adres) < 3) || eregi("[<>]", $adres) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen adres ingevuld.";
            unset($adres);
            $fout['text']['adres'] = TRUE;
            $fout['input']['adres'] = TRUE;
        }

        if(empty($woonplaats) || (strlen($woonplaats) < 3) || eregi("[<>]", $woonplaats) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen woonplaats ingevuld.";
            unset($naam);
            $fout['text']['woonplaats'] = TRUE;
            $fout['input']['woonplaats'] = TRUE;
        }

        if(empty($email))
        {

            $aFout[] = "Er is geen e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        elseif(checkmail($email) == 0)
        // Wanneer je PHP 5.2 > gebruikt
        //elseif(!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))

        {
            $aFout[] = "Er is geen correct e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        if(empty($onderwerp))
        {

            $aFout[] = "Er is geen onderwerp ingevuld.";
            unset($onderwerp);
            $fout['text']['onderwerp'] = TRUE;
            $fout['input']['onderwerp'] = TRUE;
        }

        if(empty($bericht))
        {

            $aFout[] = "Er is geen bericht ingevuld.";
            unset($bericht);
            $fout['text']['bericht'] = TRUE;
            $fout['input']['bericht'] = TRUE;
        }

        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

            if(strtoupper($code) != $_SESSION['captcha_code'])
            {

                $aFout[] = "Er is geen correcte code ingevuld.";
                $fout['text']['code'] = TRUE;
                $fout['input']['code'] = TRUE;
            }
        }

        if(!$cfg['text'])
        {

            unset($fout['text']);
        }

        if(!$cfg['input'])
        {

            unset($fout['input']);
        }

        if(!empty( $aFout ))
        {

            $errors = '
            <div id="errors">
            <ul>'
;
            foreach($aFout as $sFout)
            {

                $errors .= "    <li>".$sFout."</li>\n";
            }

            $errors .= "</ul>
            </div>"
;
        }

        else
        {
            $formulier = FALSE;
            
            
            if($cfg['HTML'])
            {

                // Headers
                $headers = "From: \"Testmail\" <".$cfg['email'].">\r\n";
                $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$cfg['email'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                
                
                $bericht = '
                <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
                <html>
                <head>
                </head>
            
                <body>
                <br />
                <b>Bedrijfsnaam:</b> '
.$bedrijfsnaam.'<br />
                <b>Naam:</b> '
.$naam.'<br />
                <b>Adres:</b> '
.$adres.'<br />
                <b>Woonplaats:</b> '
.$woonplaats.'<br />
                <b>Email:</b> <a href=\"mailto:'
.$email.'\">'.$email.'</a><br />
                <br />
                <b>Bericht:</b><br />
                '
.$bericht.'
                <br />
                <br />
                <br />
                --------------------------------------------------------------------------<br />
                <b>Datum:</b> '
.date("d-m-Y @ H:i:s").'<br />
                <b>IP:</b> <a href=\"http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois?domain='
.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'\">'.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'</a><br />
                <b>Host:</b> '
.gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']).'<br />
                </body>
                </html>'
;
            }

            else
            {
                $bericht_wrap = wordwrap ($bericht, 40, "\n", 1);
                // Headers
                $headers = "From: \"testmail\" <".$cfg['email'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-type: text/plain; charset='iso-8859-1'\n";
            
                // Bericht
                $message = "Bedrijfsnaam: ".$bedrijfsnaam."        \n";
                $message = "Naam: ".$naam."        \n";
                $message = "Adres: ".$adres."        \n";
                $message = "Woonplaats: ".$woonplaats."        \n";
                $message .= "E-mail: ".$email."     \n";
                $message .= "Bericht:\n".$bericht_wrap."     \n ";
                $message .= "               \n ";
                $message .= "Datum: ".date("d-m-Y H:i:s")." \n";
                $message .= "------------------------------------------------------- \n ";
                $message .= "IP: ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."                    \n ";
                $message .= "Host: ".gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."                \n ";
            
            }

        
            if(mail($cfg['email'], "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers))
            {

                if(isset($_POST['stuurkopie']))
                {

                    $headers = "From: \"Bedrijventerrein Beverwijk\" <".$email.">\r\n";
                    $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                    $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$email.">\n";
                    $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                    $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                    
                    mail($email, "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers);
                
                }

                
                unset($bedrijfsnaam, $naam, $adres, $woonplaats, $email, $onderwerp, $bericht);
                setcookie("formulier", 1, time() + ( $cfg['spam'] * 60 ) );
        
                echo "
                <p>
                Uw vraagis succesvol verzonden, er word zo snel mogelijk gereageerd.<br />
                <br />
                Met vriendelijke groeten,<br />
                <b>"
.$cfg['naam']."</b>
                </p>
                "
;    
            }

            else
            {
                echo "Er is een fout opgetreden bij het verzenden van de email";
            }

            header("refresh:3;url=".$cfg['url']."");
        }
    }

    if($formulier)
    {

    ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
Marco

Marco

15/03/2008 14:14:00
Quote Anchor link
Hopelijk kan iemand mij uitleggen wat ik moet doen om dit op te lossen...

Alvast bedankt voor de medewerking...
 
Crispijn -

Crispijn -

15/03/2008 14:28:00
Quote Anchor link
Je zou toch echt wat aan opmaak moeten meegeven in dit bestand. Hoe heb je je site opgebouwd? Werkt je met iets als een template handler? Include je delen van je layout? Als die de hele pagina is kan ik maar een paar html tags vinden, maar zeker niet iets waar je fancy layouts mee kan maken.

Dus ik ben benieuwd naar deze info! :D Misschien dat ik je nu al voldoende geholpen heb zelfs...
 
Marco

Marco

15/03/2008 19:24:00
Quote Anchor link
Dit is het complete bestand waar wel de opmaak van de site in staat, maar waar ik dus niet de opmaak krijg bij de regel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?

echo "
                <p>
                Uw vraag is succesvol verzonden, er word zo snel mogelijk gereageerd.<br />
                <br />
                Met vriendelijke groeten,<br />
                <b>"
.$cfg['naam']."</b>
                </p>
                "
;    
?>



Hoop niet dat ik teveel zeur, maar dit gedeelte snap ik nog niet hoe het precies werkt, vandaar de vraag om hulp...

Hier de main.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

ob_start();
session_start();

// Config Gedeelte
$cfg['url'] = "http://www.mijnsite.nl/";// Site waarnaar je terug gaat als je een bericht hebt achtergelaten
$cfg['naam'] = "Ik";                // Webmaster naam
$cfg['email'] = "[email protected]";        // Webmaster E-mail
$cfg['spam'] = 1;                        // Anti Spam Tijd in Minuten ( Voer "0" om de Spam Beveiliging uit te zetten )
$cfg['text'] = TRUE;                    // Bij Fout Text Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['input'] = TRUE;                    // Bij Fout Border om Vakje Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['HTML'] = TRUE;                    // Een HTML email ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$cfg['CAPTCHA'] = TRUE;                    // CAPTCHA ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )


// Hieronder niks meer veranderen
// E-mail Checker / Validator

function checkmail($email)
{

    if(eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$", $email))
    {

        return TRUE;
    }

    return FALSE;
}


$formulier = TRUE;

if(!isset($_COOKIE['formulier']))
{

    if(isset($_POST['wis']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        foreach($_POST as $key => $value)
        {

            unset($value);
        }

        header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']."");
    }

        
    if(isset($_POST['verzenden']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        $aFout = array();
        
        $bedrijfsnaam = trim($_POST['bedrijfsnaam']);
        $naam = trim($_POST['naam']);
        $adres = trim($_POST['adres']);
        $woonplaats = trim($_POST['woonplaats']);
        $email = trim($_POST['email']);
        $onderwerp = trim($_POST['onderwerp']);
        $bericht = trim($_POST['bericht']);
        
        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

            $code = $_POST['code'];
        }

                
        if(empty($bedrijfsnaam) || (strlen($bedrijfsnaam) < 3) || eregi("[<>]", $bedrijfsnaam) )
        {

            $aFout[] = "De naam van uw bedrijf is niet ingevuld.";
            unset($bedrijfsnaam);
            $fout['text']['bedrijfsnaam'] = TRUE;
            $fout['input']['bedrijfsnaam'] = TRUE;
        }

        if(empty($naam) || (strlen($naam) < 3) || eregi("[<>]", $naam) )
        {

            $aFout[] = "Uw naam is niet ingevuld.";
            unset($naam);
            $fout['text']['naam'] = TRUE;
            $fout['input']['naam'] = TRUE;
        }

        if(empty($adres) || (strlen($adres) < 3) || eregi("[<>]", $adres) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen adres ingevuld.";
            unset($adres);
            $fout['text']['adres'] = TRUE;
            $fout['input']['adres'] = TRUE;
        }

        if(empty($woonplaats) || (strlen($woonplaats) < 3) || eregi("[<>]", $woonplaats) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen woonplaats ingevuld.";
            unset($naam);
            $fout['text']['woonplaats'] = TRUE;
            $fout['input']['woonplaats'] = TRUE;
        }

        if(empty($email))
        {

            $aFout[] = "Er is geen e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        elseif(checkmail($email) == 0)
        // Wanneer je PHP 5.2 > gebruikt
        //elseif(!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))

        {
            $aFout[] = "Er is geen correct e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        if(empty($onderwerp))
        {

            $aFout[] = "Er is geen onderwerp ingevuld.";
            unset($onderwerp);
            $fout['text']['onderwerp'] = TRUE;
            $fout['input']['onderwerp'] = TRUE;
        }

        if(empty($bericht))
        {

            $aFout[] = "Er is geen bericht ingevuld.";
            unset($bericht);
            $fout['text']['bericht'] = TRUE;
            $fout['input']['bericht'] = TRUE;
        }

        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

            if(strtoupper($code) != $_SESSION['captcha_code'])
            {

                $aFout[] = "Er is geen correcte code ingevuld.";
                $fout['text']['code'] = TRUE;
                $fout['input']['code'] = TRUE;
            }
        }

        if(!$cfg['text'])
        {

            unset($fout['text']);
        }

        if(!$cfg['input'])
        {

            unset($fout['input']);
        }

        if(!empty( $aFout ))
        {

            $errors = '
            <div id="errors">
            <ul>'
;
            foreach($aFout as $sFout)
            {

                $errors .= "    <li>".$sFout."</li>\n";
            }

            $errors .= "</ul>
            </div>"
;
        }

        else
        {
            $formulier = FALSE;
            
            
            if($cfg['HTML'])
            {

                // Headers
                $headers = "From: \"Test mail\" <".$cfg['email'].">\r\n";
                $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$cfg['email'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                
                
                $bericht = '
                <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
                <html>
                <head>
                </head>
            
                <body>
                <br />
                <b>Bedrijfsnaam:</b> '
.$bedrijfsnaam.'<br />
                <b>Naam:</b> '
.$naam.'<br />
                <b>Adres:</b> '
.$adres.'<br />
                <b>Woonplaats:</b> '
.$woonplaats.'<br />
                <b>Email:</b> <a href=\"mailto:'
.$email.'\">'.$email.'</a><br />
                <br />
                <b>Bericht:</b><br />
                '
.$bericht.'
                <br />
                <br />
                <br />
                --------------------------------------------------------------------------<br />
                <b>Datum:</b> '
.date("d-m-Y @ H:i:s").'<br />
                <b>IP:</b> <a href=\"http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois?domain='
.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'\">'.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'</a><br />
                <b>Host:</b> '
.gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']).'<br />
                </body>
                </html>'
;
            }

            else
            {
                $bericht_wrap = wordwrap ($bericht, 40, "\n", 1);
                // Headers
                $headers = "From: \"Test mail\" <".$cfg['email'].">\n";
                $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                $headers .= "Content-type: text/plain; charset='iso-8859-1'\n";
            
                // Bericht
                $message = "Bedrijfsnaam: ".$bedrijfsnaam."        \n";
                $message = "Naam: ".$naam."        \n";
                $message = "Adres: ".$adres."        \n";
                $message = "Woonplaats: ".$woonplaats."        \n";
                $message .= "E-mail: ".$email."     \n";
                $message .= "Bericht:\n".$bericht_wrap."     \n ";
                $message .= "               \n ";
                $message .= "Datum: ".date("d-m-Y H:i:s")." \n";
                $message .= "------------------------------------------------------- \n ";
                $message .= "IP: ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."                    \n ";
                $message .= "Host: ".gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."                \n ";
            
            }

        
            if(mail($cfg['email'], "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers))
            {

                if(isset($_POST['stuurkopie']))
                {

                    $headers = "From: \"Test mail\" <".$email.">\r\n";
                    $headers .= "Reply-To: \"".$naam."\" <".$email.">\n";
                    $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$email.">\n";
                    $headers .= "MIME-Version: 1.0\n";
                    $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n";
                    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
                    
                    mail($email, "[Contact] ".$onderwerp, $bericht, $headers);
                
                }

                
                unset($bedrijfsnaam, $naam, $adres, $woonplaats, $email, $onderwerp, $bericht);
                setcookie("formulier", 1, time() + ( $cfg['spam'] * 60 ) );
        
                echo "
                <p>
                Uw vraag/aanvraag is succesvol verzonden, er word zo snel mogelijk gereageerd.<br />
                <br />
                Met vriendelijke groeten,<br />
                <b>"
.$cfg['naam']."</b>
                </p>
                "
;    
            }

            else
            {
                echo "Er is een fout opgetreden bij het verzenden van de email";
            }

            header("refresh:3;url=".$cfg['url']."");
        }
    }

    if($formulier)
    {

    ?>

<style type="text/css">
<!--
body {
background-color: #9AD1E8;
scrollbar-base-color: #9AD1E8;
scrollbar-3dlight-color: #64afd6;
scrollbar-darkshadow-color: #9AD1E8;
scrollbar-face-color: #9AD1E8;
scrollbar-highlight-color: #64afd6;
scrollbar-shadow-color: #64afd6;
scrollbar-track-color: #9AD1E8;
overflow-y: hidden;
overflow-x: hidden;
background-image: url(../images/bgcontact.jpg);
}
.style2 {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; }
body,td,th {
font-family: Arial;
font-size: 12px;
}
.style3 {font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: bold; }
a:link {
color: #000000;
text-decoration: none;
}
a:visited {
text-decoration: none;
color: #000000;
}
a:hover {
text-decoration: none;
color: #000000;
}
a:active {
text-decoration: none;
color: #000000;
}

-->
</style>

<a href="../../main.php" target="main">Terug</a><br />
<table width="695" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td><div align="center"><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

<title></title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl" />
</head>

<body>
<table width="695" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td><div align="center">
<p> Heeft u een vraag?<br />
Neem dan contact op met ons dmv onderstaand formulier volledig in te vullen<br />
en wij nemen zsm mogelijk contact met u op.</p>
<div id="container">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if(isset($errors)) {
        echo $errors;
    }

    ?>

<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
">
<p>
<label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['bedrijfsnaam'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Bedrijfsnaam:</label>
<input type="text" id="bedrijfsnaam" name="bedrijfsnaam" maxlength="30"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['bedrijfsnaam'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($bedrijfsnaam)) { echo stripslashes($bedrijfsnaam); } ?>
" />
<br />
<label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['naam'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Naam:</label>
<input type="text" id="naam" name="naam" maxlength="30"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['naam'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($naam)) { echo stripslashes($naam); } ?>
" />
<br />
<label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['adres'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Adres:</label>
<input type="text" id="adres" name="adres" maxlength="30"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['adres'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($adres)) { echo stripslashes($adres); } ?>
" />
<br />
<label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['woonplaats'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Woonplaats:</label>
<input type="text" id="woonplaats" name="woonplaats" maxlength="30"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['woonplaats'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($woonplaats)) { echo stripslashes($woonplaats); } ?>
" />
<br />
<label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['email'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Email:</label>
<input type="text" id="email" name="email" maxlength="255"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['email'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($email)) { echo stripslashes($email); } ?>
" />
<br />
<label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['onderwerp'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Onderwerp:</label>
<input type="text" id="onderwerp" name="onderwerp" maxlength="40"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['onderwerp'])) { echo 'class="fout'; } ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($onderwerp)) { echo stripslashes($onderwerp); } ?>
" />
<br />
<label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['bericht'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Bericht:</label>
<textarea id="bericht" name="bericht"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['bericht'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
cols="35" rows="6">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($bericht)) { echo stripslashes($bericht); } ?>

</textarea>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
        if($cfg['CAPTCHA'])
        {

        ?>

<label></label>
<img src="captcha.php" alt="Contact" /><br />
<label
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['text']['code'])) { echo 'class="fout"'; } ?>
>Code:</label>
<input type="text" id="code" name="code" maxlength="4" size="4"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout['input']['code'])) { echo 'class="captcha fout"'; } ?>
/>
<br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
        }
        ?>

<label for="stuurkopie">Stuur mij een kopie</label>
<input type="checkbox" id="stuurkopie" name="stuurkopie" value="1" />
<br />
<label></label>
<input type="submit" id="verzenden" name="verzenden" value="verzenden" />
<input type="submit" id="wis" name="wis" value="Wis velden" />
</p>
</form>
</div>
</div></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
    }
}

else
{
    echo "
    <p>
    U kunt maar eens in de "
.$cfg['spam']." minuten een e-mail versturen!<br />
    U wordt nu automatisch doorgestuurd.
    </p>"
;
    header("refresh:3;url=".$cfg['url']."");
}

?>
</div></td>
</tr>
</table>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.