Php weblog instellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bassment Rossen

bassment Rossen

29/08/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Hallo ik ben nieuw in de wereld van php maar wil het erg graag leren en ben dus aan de slag gegaan. al met al kom ik een eind maar nu heb ik van deze site een blog binnen gehaald maar ik krijg deze niet werkend terwijl het heel simpel moet zijn. zou iemand mij een eind op weg kunnen/willen helpen zodat ik weer iets nieuws kan leren :D
Met vriendelijke groet,
Bassment
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 19:42:35
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

29/08/2006 17:04:00
Quote Anchor link
Wat is het probleem dan? Errors? Wat doet het niet?
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

29/08/2006 17:07:00
Quote Anchor link
Nou als ik de setup draai dan krijg ik de melding dat het script terug is gezonden. ik denk dat ik iets verkeerd heb ingesteld (denk zelf de database want daar snap ik geen snars van :S ) of dat ik iets verkeerd heb ingevoerd maar heb zelf te weinig ervaring om de fout te ontdekken...
 
Gerben G

Gerben G

29/08/2006 17:08:00
Quote Anchor link
welk script is het???
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

29/08/2006 17:09:00
Quote Anchor link
ehm het script van tomas'blog
 
Gerben G

Gerben G

29/08/2006 17:36:00
Quote Anchor link
en je hebt de instellingen van je mysql veranderd??

kijk ook even naar de installatie instructies
http://blog.opentrivia.org/index.php?act=article&art=1
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

29/08/2006 17:53:00
Quote Anchor link
Ah ik ben nu wat verder ik probeerde connectie te krijgen maar had local host niet aangepast. maar dat is verholpen nu kan ik alleen niet inloggen ik heb de juiste cluster server ingegeven met het juiste paswoord en gebruikersnaam en toch krijg ik deze melding:
MySQL select database error:
-------------------
mysql_select_db()

Script returned:
---------------
Access denied for user '12642mail'@'%' to database 'sql2.pcextreme.nl'

Date:
----
Tuesday 29th of August 2006, 17:44:16
 
Gerben G

Gerben G

29/08/2006 17:59:00
Quote Anchor link
je hebt geen toegang tot de database

klopt de gebruikersnaam en het wachtwoord??
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

29/08/2006 18:01:00
Quote Anchor link
ja dat klopt die zijn het zelfde als de dadabase naam en het wachtwoord heb ik nog gereset dus dat weet ik ook zeker :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bassment Rossen
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

29/08/2006 18:15:00
Quote Anchor link
Ik ben bang dat ik de database verkeerd heb ingesteld maar ik weet niet precies hoe dat moet en met wat hulp van google kom ik er helaas ook niet achter :S
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

29/08/2006 19:40:00
Quote Anchor link
OEPS Ik heb mijn database helemaal verkeerd gedaan alles werkt nu.
tenminste ik krijg alles werkend alleen als iemand zich aanmeld zou er een activatie mail verstuurd moeten worden maar er word niets ontvangen..
waar zou dat aan kunnen liggen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bassment Rossen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.