php5 wampserver 2 hulp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Vincent

vincent

20/11/2009 10:22:00
Quote Anchor link
Hier onder heb je mijn code nu het pobleem is als ik op de radiobutton domein klik kom ik altijd uit bij subdomein en niet bij domein
Weet iemand warrom ? ik gebruik wampserver2
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>mijn bestellingen</title>
</head>
<body>
<?
if(isset($_POST['domein']) == "sub"){ echo 'subdomein'; }
elseif(isset($_POST['domein']) == "dom"){ echo 'domein'; }

else { ?>


<table width='100%' border='0' cellspacing='0' cellpadding='3'><tr></td></tr><tr><td>
<form name="kies" method='POST' action="index.php?pagina=mijnbestellingen1">
Wat voor domein wens je ? <br/>
sub-domein (Gratis)
<input type="radio" value="sub" name="domein" /><br/>
domein
<input type="radio" value="dom" name="domein"  />
<br/><br/>
<input type='submit' name='submit' value='OK' class='button' />
</form></td></tr></table>

<? } ?>



</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:02:21
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2009 10:24:00
Quote Anchor link
Je script in je post is nu niet echt leesbaar. Pas je post even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.

Edit:
Je vergelijking is fout.
Isset() levert true of false retour.
Dus hier
if(isset($_POST['domein']) == "sub")
Staat eigenlijk
if(true == "sub")
Of
if(false == "sub")
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Vincent

vincent

20/11/2009 12:55:00
Quote Anchor link
en hoe zou ik dit dan moete oplossen ?
 
- SanThe -

- SanThe -

20/11/2009 13:00:00
Quote Anchor link
if(isset($_POST['domein']) and $_POST['domein'] == "sub")
 
Wim Brik

Wim Brik

16/06/2011 11:26:04
Quote Anchor link
Geacht forum,

Of mijn vraag hier juist is weet ik niet maar ik vraag wel hulp bij een voor mij enorm probleem.
Als beginnend gebruiker zou ik graag wampserver willen gebruiken.
Alles is geinstalleerd volgens het protocol wampserver start op het icoon blijft oranje van kleur en verder kan ik niet meer.
Bij het aanklikken van "localhost" wordt er om een inlognaam en wachtwoord gevraagd. Nu mijn brandende vraag "Waar haal ik deze gegevens vandaan?" Bij het installeren is nergens om gevraagd en ik heb alles default laten staan.
Wie o wie kan mij hierbij helpen?
Alvast vriendelijk dank
Wim
 
- SanThe -

- SanThe -

16/06/2011 11:42:21
Quote Anchor link
Dit heeft niks met het originele topic te maken.
Open een eigen nieuw topic.
 
John Cena

John Cena

16/06/2011 14:28:10
Quote Anchor link
INDERDAAD OPEN EEN NIEUW TOPIC! WANT IK WEET HET ANTWOORD WEL, MAAR DAT ZEG IK LEKKER NIET HIER!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/06/2011 14:31:18
Quote Anchor link
Ik ga even naar de oorarts zo. Ik heb zo een last van een niet nader te noemen persoon die zo hard hier in dit forum staat te schreeuwen.
 
Uiid -

Uiid -

16/06/2011 15:07:34
Quote Anchor link
Sterkte!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.