Phpcode getoont op m'n beeldscherm!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bas van Assen

Bas van Assen

28/04/2014 00:11:15
Quote Anchor link
Ik heb een probleem, ik heb een phpcode in mijn computer gezet zodat iedereen een email naar me kan sturen maar als ik nu naar de pagina ga en vul mijn gegevens in en druk vervolgens op versturen krijg ik de gehele post.php op mn beeld. HELP! Weet iemand de oplossing?
Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet Bas van Assen
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 14:49:36
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/04/2014 00:33:47
Quote Anchor link
Pffff, waarom denkt toch iedereen dat wij een glazen bol hebben?
Als je je code laat zien, wordt het al wat makkelijker.

Voor de rest... eindigt het php bestand op .php? Werkt je php parser? Kun je wel andere php dingen doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2014 00:44:01
Quote Anchor link
Rustig Ozzie, vergeet niet dat dit het "Beginnen met PHP"-forum is. :-)
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

28/04/2014 00:55:19
Quote Anchor link
Hoi Bas,

Een paar puntjes:

Wat ozzie zei: eindigt het bestand op .PHP? Kan je dit niet zien, dan moet je even de map instellingen aanpassen dat je de bestandsextensies kan bekijken.

Gebruik je wel een localhost? (xampp, lampp of wampp)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2014 00:57:01
Quote Anchor link
En hoe roep je het bestand aan?
 
Pipo Clown

Pipo Clown

28/04/2014 09:29:04
Quote Anchor link
In dat soort gevallen ga ik altijd denken dat er ergens een quotje te veel of te weinig staat.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/04/2014 09:32:25
Quote Anchor link
>> In dat soort gevallen ga ik altijd denken dat er ergens een quotje te veel of te weinig staat.

Als het goed is, krijg je dan een parse error en krijg je niet zomaar de hele code te zien ;)
 
Arno Bleek

Arno Bleek

28/04/2014 09:39:34
Quote Anchor link
Begin met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en eindig met ?>
in je bestand, sommige webservers pakken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<? i.p.v [code]<?php niet.

Anders moet je even kijken of je webserver php wel leest,
[
code]<?php

echo "Ik werk!";

?>



Testen
Gewijzigd op 28/04/2014 09:48:18 door Arno Bleek
 
Bas van Assen

Bas van Assen

28/04/2014 11:40:17
Quote Anchor link
Mn computer is een paar weken geleden gereset. Daarvoordeed php het gewoon.
Maar als ik een basis login systeem maak en druk op inloggen komt gewoon de code van het bestand post.php tevoorschijn
En localhost maak ik wel gebruik van. XAMMP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2014 11:47:01
Quote Anchor link
Op welke manier roep je het dan aan? En hoe begint het script?
Dit klinkt mij eerder als een configuratieprobleem aan je virtual host.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

29/04/2014 13:06:09
Quote Anchor link
heb je XAMMP opnieuw geïnstalleerd?
Want daar zou het volgens mij ook aan kunnen liggen.
Ik had dat namelijk ook geïnstalleerd nadat ik ben over gegaan op Windows 7. Maar kreeg dat niet aan de praat.
enigste voordeel dat XAMMP heeft is volgens mij Dat je de scripts kunt bekijken met alle Browsers.
Gewijzigd op 29/04/2014 13:06:44 door Niek Kasius
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.