Php/html converteren naar PDF

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kees Mulder

Kees Mulder

10/03/2022 11:30:17
Quote Anchor link
Weet iemand wat een goed script is om gegevens om te zetten in een pdf documenten. Bijvoorbeeld in een opmaak van html (samen met PHP/mysqli) maar waarbij je ook meerdere pagina's kan hebben. Ik heb fpdf als een gebruikt maar daar is het probleem bij meerdere pagina's.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:40:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2022 11:33:28
Quote Anchor link
Wat is er mis met meerdere pagina's bij FPDF?

Je kan toch dit doen?
$pdf->AddPage();
 
Veur Heur

Veur Heur

10/03/2022 12:00:40
Quote Anchor link
Dit is een top project: https://github.com/spipu/html2pdf/
 
Kees Mulder

Kees Mulder

10/03/2022 14:50:00
Quote Anchor link
Veur Heur op 10/03/2022 12:00:40:
Dit is een top project: https://github.com/spipu/html2pdf/


Dit is inderdaad een mooie versie die ik nu heb gedownload. Alleen nu vraag ik me af hoe ik dit werkende krijg met data uit een mysqli database? Op onderstaande krijg ik een foutmelding.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$sql
= "SELECT * FROM offertes WHERE id = '1'";
    
    $result = $conn->query($sql);
    $row = $result->fetch_assoc();
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2022 14:57:03
Quote Anchor link
- Ariën - op 10/03/2022 11:33:28:
Wat is er mis met meerdere pagina's bij FPDF?

Je kan toch dit doen?
$pdf->AddPage();


Benieuwd wat er mis is met FPDF?

Toevoeging op 10/03/2022 14:57:30:

Kees Mulder op 10/03/2022 14:50:00:
Op onderstaande krijg ik een foutmelding.


Wat voor melding?
 
Kees Mulder

Kees Mulder

10/03/2022 15:09:00
Quote Anchor link
Hij geeft dan een HTTP ERROR 500 'Deze pagina werkt niet'
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/03/2022 23:42:20
Quote Anchor link
Kees Mulder op 10/03/2022 15:09:00:
Hij geeft dan een HTTP ERROR 500 'Deze pagina werkt niet'


Misschien zou je de PHP foutmeldingen eens aan moeten zetten ...

Library die ik gebruik: mPDF
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2022 23:45:47
Quote Anchor link
...of check je error_log.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.