phphulp IE8 zwart?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

27/01/2009 16:40:00
Quote Anchor link
Het lijkt me dat het onderstaande plaatje niet helemaal klopt??

Afbeelding

Als ik met mijn muis vanaf de site, naar bijvoorbeeld de adresbalk beweeg, komt het er zo uit te zien...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arian Stolwijk
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:00:07
 
- -

- -

27/01/2009 16:52:00
Quote Anchor link
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

27/01/2009 16:53:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)

je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

27/01/2009 17:04:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 27.01.2009 16:53:
je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)


Ja, goh, ik had hem even gedownload, en geïnstalleerd (wat een omweg overigens :S) om te kijken of mijn sites het nog deden...
 
Richard Duinmayer

Richard Duinmayer

27/01/2009 17:04:00
Quote Anchor link
"je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)"

Hoezo niet?
IE8 is nog in Beta gek hé dat deze niet volledig compatible is met alles.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/01/2009 17:06:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

27/01/2009 17:06:00
Quote Anchor link
Stiekem is dit high-tech scripting van bas,, de nieuwe phphulp is nu alleen nog te zien in IE 8 :P
Het heeft wel iets vind ik, (alleen niet echt positiefs)
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

27/01/2009 17:07:00
Quote Anchor link
richard schreef op 27.01.2009 17:04:
"je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)"

Hoezo niet?
IE8 is nog in Beta gek hé dat deze niet volledig compatible is met alles.


Het is al een Release Candidate hoor, dan zou juist alles zo goed als goed moeten zijn...
 
B a s
Beheerder

B a s

27/01/2009 17:30:00
Quote Anchor link
Heeft ook wel wat, kunnen we dit design niet gebruiken voor de nieuwe PHPhulp?! ;-)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

27/01/2009 17:45:00
Quote Anchor link
Omg bas ik wilde net een kut opmerking maken van dit is de nieuwe PHP Hulp. Dat jij er een grapje over maakt. :P

Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)


HEB IK AL LANG!! Lekker voor je :P

richard schreef op 27.01.2009 17:04:
"je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)"

Hoezo niet?
IE8 is nog in Beta gek hé dat deze niet volledig compatible is met alles.


IE8 is (geloof ik) sinds gistere uit de beta fase. En MS suckt idd

SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)


Cewl ik ben pas 15 en ik ben al een oudje :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

27/01/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 27.01.2009 17:30:
Heeft ook wel wat, kunnen we dit design niet gebruiken voor de nieuwe PHPhulp?! ;-)

Komt er dan effectief een nieuwe :p?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2009 19:04:00
Quote Anchor link
Mijn IE8 beta 2 die ik ... uhm... 4/5 mnd geleden heb geïnstalleerd heeft het niet.
Rare boel. :)
 
- -

- -

27/01/2009 19:27:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)

Haha, dankje :-)

Tommy schreef op 27.01.2009 17:45:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)


HEB IK AL LANG!! Lekker voor je :P

SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)


Cewl ik ben pas 15 en ik ben al een oudje :)

Ik ben 14, dus ik had relatief gezien eerder de 3.500, ik pwn, HAHA, lekker voor je! xD
 
Robert Deiman

Robert Deiman

27/01/2009 19:37:00
Quote Anchor link
Wooow SanThe, dat die "jonge broekies" :P zich gevleid voelen als ze "oudje" worden genoemd is oké.. maar wil je aub niet iedereen over één kam scheren?? :P

Neej das flauw. Maar het is inderdaad een release candidate, dus het zou toch aardig goed moeten zijn in IE8 dan. Maar blijkbaar doet die het óók nog niet goed, en rendert die alleen de testen zo goed, omdat ze daar allerlei hacks voor hebben "ingebouwd"?? Ik weet 't niet, maar ruik wel onraad.
 
- -

- -

27/01/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Of Bas heeft dit stiekem gedaan met een stukje code verstopt in een JavaScript-bestandje die met $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] checkt of het IE8 is en zit ons nu allemaal uit te lachen :-)
 

27/01/2009 19:44:00
Quote Anchor link
IE8 vind dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
body {
    background-image: url("../imgs/main/background.gif");
    background-repeat: repeat-y;
}

niet leuk?

Jonathan schreef op 27.01.2009 19:27:
Tommy schreef op 27.01.2009 17:45:
SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)


Cewl ik ben pas 15 en ik ben al een oudje :)


Ik ben 14, dus ik had relatief gezien eerder de 3.500, ik pwn, HAHA, lekker voor je! xD

Pfft, alsof postcount wat zegt. Je kan net zo goed een bumper ofzo zijn...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

27/01/2009 19:51:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 27.01.2009 19:44:
Pfft, alsof postcount wat zegt. Je kan net zo goed een bumper ofzo zijn...


Kijk maar naar mij.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

27/01/2009 20:10:00
Quote Anchor link
UPDATE users SET postcount = 100 WHERE id = 3765
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

27/01/2009 20:15:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 27.01.2009 20:10:
UPDATE users SET postcount = 100 WHERE id = 3765


Jammer hè :P

DROP TABLE users
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

27/01/2009 22:11:00
Quote Anchor link
In dit wereldje is bij IE het enige waar ik 'DIE' gebruik. Verder wil ik dat woord nooit zien :-).
FireFox en Chrome 4 president!
 
Jelmer -

Jelmer -

28/01/2009 00:15:00
Quote Anchor link
Heee, doe een beetje lief tegen het nieuwe IE team :P Ze zijn tenminste goed op weg maar ze hebben een hele achterstand in te halen. Geen wonder dat dat even duurt. Ze hebben een compleet nieuwe engine geschreven. En slechter dan IE 6 kan het niet zijn. En aangezien IE 6 nog lang niet zal verdwijnen, omdat er altijd wel mensen zijn die vinden dat dat de snelste browser is *kugh* is IE 8 niet de slechtste browser voor webdevelopers die je kan bedenken.

Maar als je even voorbij de render-engine kijkt, er zitten wel leuke nieuwe dingen in. De accellerators, een combinatie van mash-ups, tooltips en dat context-aware... Ubiquity is momenteel ook op zoek naar een mouse-only interface. IE heeft het al.

De peek-bookmarks zijn een beetje a la Apple's Dashboard widget knopje dat in Safari zit waarmee je stukjes pagina op je dashboard kan plakken. Verschil is dat het in IE dan weer door de developer van de site moet worden ondersteund (win en fail tegelijkertijd) en dat het in de browser zit.

In Windows 7 krijg je in de peek-functie van de nieuwe taakbalk ook alle tabbladen los te zien. Als MS de API hiervoor ook nog eventjes leuk documenteert of in ieder geval beschikbaar maakt zou ik dit ook graag in Chrome & Firefox terug willen zien hoor :)


... maar hij blijft traag en heeft te veel knopjes. Chrome is bij mij onder Windows 7 nog altijd het snelst (verreweg!) en ik ben het snelst met Chrome, omdat het zo heerlijk simpel is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.