phphulp IE8 zwart?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

27/01/2009 16:40:00
Quote Anchor link
Het lijkt me dat het onderstaande plaatje niet helemaal klopt??

Afbeelding

Als ik met mijn muis vanaf de site, naar bijvoorbeeld de adresbalk beweeg, komt het er zo uit te zien...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arian Stolwijk
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 10:59:12
 
- -

- -

27/01/2009 16:52:00
Quote Anchor link
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

27/01/2009 16:53:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)

je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

27/01/2009 17:04:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 27.01.2009 16:53:
je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)


Ja, goh, ik had hem even gedownload, en geïnstalleerd (wat een omweg overigens :S) om te kijken of mijn sites het nog deden...
 
Richard Duinmayer

Richard Duinmayer

27/01/2009 17:04:00
Quote Anchor link
"je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)"

Hoezo niet?
IE8 is nog in Beta gek hé dat deze niet volledig compatible is met alles.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/01/2009 17:06:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

27/01/2009 17:06:00
Quote Anchor link
Stiekem is dit high-tech scripting van bas,, de nieuwe phphulp is nu alleen nog te zien in IE 8 :P
Het heeft wel iets vind ik, (alleen niet echt positiefs)
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

27/01/2009 17:07:00
Quote Anchor link
richard schreef op 27.01.2009 17:04:
"je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)"

Hoezo niet?
IE8 is nog in Beta gek hé dat deze niet volledig compatible is met alles.


Het is al een Release Candidate hoor, dan zou juist alles zo goed als goed moeten zijn...
 
B a s
Beheerder

B a s

27/01/2009 17:30:00
Quote Anchor link
Heeft ook wel wat, kunnen we dit design niet gebruiken voor de nieuwe PHPhulp?! ;-)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

27/01/2009 17:45:00
Quote Anchor link
Omg bas ik wilde net een kut opmerking maken van dit is de nieuwe PHP Hulp. Dat jij er een grapje over maakt. :P

Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)


HEB IK AL LANG!! Lekker voor je :P

richard schreef op 27.01.2009 17:04:
"je ken misschien gewoon beter geen microsoft software gebruiken 8-)"

Hoezo niet?
IE8 is nog in Beta gek hé dat deze niet volledig compatible is met alles.


IE8 is (geloof ik) sinds gistere uit de beta fase. En MS suckt idd

SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)


Cewl ik ben pas 15 en ik ben al een oudje :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

27/01/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 27.01.2009 17:30:
Heeft ook wel wat, kunnen we dit design niet gebruiken voor de nieuwe PHPhulp?! ;-)

Komt er dan effectief een nieuwe :p?
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

27/01/2009 19:04:00
Quote Anchor link
Mijn IE8 beta 2 die ik ... uhm... 4/5 mnd geleden heb geïnstalleerd heeft het niet.
Rare boel. :)
 
- -

- -

27/01/2009 19:27:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)

Haha, dankje :-)

Tommy schreef op 27.01.2009 17:45:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Het klopt inderdaad niet, maar dit is een bug in IE8 (aangezien de normale browsers zoals Firefox en Chrome niets raars doen). Je kan dit denk ik beter even naar Microsoft opsturen.

Dit is mijn 3.500ste post :-)


HEB IK AL LANG!! Lekker voor je :P

SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)


Cewl ik ben pas 15 en ik ben al een oudje :)

Ik ben 14, dus ik had relatief gezien eerder de 3.500, ik pwn, HAHA, lekker voor je! xD
 
Robert Deiman

Robert Deiman

27/01/2009 19:37:00
Quote Anchor link
Wooow SanThe, dat die "jonge broekies" :P zich gevleid voelen als ze "oudje" worden genoemd is oké.. maar wil je aub niet iedereen over één kam scheren?? :P

Neej das flauw. Maar het is inderdaad een release candidate, dus het zou toch aardig goed moeten zijn in IE8 dan. Maar blijkbaar doet die het óók nog niet goed, en rendert die alleen de testen zo goed, omdat ze daar allerlei hacks voor hebben "ingebouwd"?? Ik weet 't niet, maar ruik wel onraad.
 
- -

- -

27/01/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Of Bas heeft dit stiekem gedaan met een stukje code verstopt in een JavaScript-bestandje die met $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] checkt of het IE8 is en zit ons nu allemaal uit te lachen :-)
 

27/01/2009 19:44:00
Quote Anchor link
IE8 vind dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
body {
    background-image: url("../imgs/main/background.gif");
    background-repeat: repeat-y;
}

niet leuk?

Jonathan schreef op 27.01.2009 19:27:
Tommy schreef op 27.01.2009 17:45:
SanThe schreef op 27.01.2009 17:06:
Jonathan schreef op 27.01.2009 16:52:
Dit is mijn 3.500ste post :-)

Welkom bij de 'oudjes'. ;-)


Cewl ik ben pas 15 en ik ben al een oudje :)


Ik ben 14, dus ik had relatief gezien eerder de 3.500, ik pwn, HAHA, lekker voor je! xD

Pfft, alsof postcount wat zegt. Je kan net zo goed een bumper ofzo zijn...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

27/01/2009 19:51:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 27.01.2009 19:44:
Pfft, alsof postcount wat zegt. Je kan net zo goed een bumper ofzo zijn...


Kijk maar naar mij.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

27/01/2009 20:10:00
Quote Anchor link
UPDATE users SET postcount = 100 WHERE id = 3765
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

27/01/2009 20:15:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 27.01.2009 20:10:
UPDATE users SET postcount = 100 WHERE id = 3765


Jammer hè :P

DROP TABLE users
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

27/01/2009 22:11:00
Quote Anchor link
In dit wereldje is bij IE het enige waar ik 'DIE' gebruik. Verder wil ik dat woord nooit zien :-).
FireFox en Chrome 4 president!
 
Jelmer -

Jelmer -

28/01/2009 00:15:00
Quote Anchor link
Heee, doe een beetje lief tegen het nieuwe IE team :P Ze zijn tenminste goed op weg maar ze hebben een hele achterstand in te halen. Geen wonder dat dat even duurt. Ze hebben een compleet nieuwe engine geschreven. En slechter dan IE 6 kan het niet zijn. En aangezien IE 6 nog lang niet zal verdwijnen, omdat er altijd wel mensen zijn die vinden dat dat de snelste browser is *kugh* is IE 8 niet de slechtste browser voor webdevelopers die je kan bedenken.

Maar als je even voorbij de render-engine kijkt, er zitten wel leuke nieuwe dingen in. De accellerators, een combinatie van mash-ups, tooltips en dat context-aware... Ubiquity is momenteel ook op zoek naar een mouse-only interface. IE heeft het al.

De peek-bookmarks zijn een beetje a la Apple's Dashboard widget knopje dat in Safari zit waarmee je stukjes pagina op je dashboard kan plakken. Verschil is dat het in IE dan weer door de developer van de site moet worden ondersteund (win en fail tegelijkertijd) en dat het in de browser zit.

In Windows 7 krijg je in de peek-functie van de nieuwe taakbalk ook alle tabbladen los te zien. Als MS de API hiervoor ook nog eventjes leuk documenteert of in ieder geval beschikbaar maakt zou ik dit ook graag in Chrome & Firefox terug willen zien hoor :)


... maar hij blijft traag en heeft te veel knopjes. Chrome is bij mij onder Windows 7 nog altijd het snelst (verreweg!) en ik ben het snelst met Chrome, omdat het zo heerlijk simpel is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.