PHPhulp?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:04:00
Quote Anchor link
Dit is het moment dat ik het helemaal gehad heb. Je kunt sponsoring in de vorm van hosting aannemen, maar als die hosting dan zo ontzettend traag blijkt te zijn dat er al meerdere discussies over zijn geweest, dan moet je jezelf iets beginnen af te vragen.

Nu al twee keer vandaag:
Quote:
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '213.239.143.87' (4) in /opt/users/k/kregeler/www.phphulp.nl/cfgs/mkdbconn.php on line 4

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /opt/users/k/kregeler/www.phphulp.nl/cfgs/mkdbconn.php on line 4

De connectie met de database is mislukt.
Probeer het over enkele minuten opnieuw. Blijf niet de pagina herladen (refreshen). Wanneer u dit wel doet wordt de database alleen nog maar meer belast. Er is een e-mail gestuurd naar één van de administrators.

Onze excuses en bedankt voor het begrip.

Het PHPhulp team


Ik heb de PHPhulp website nog nooit snel gezien. Het is altijd weer een pain in the ass.

Wat kunnen wij als gebruiker ("klant") doen om PHPhulp op een goede server te krijgen? Ik zou zelfs overwegen PHPhulp te sponsoren voor een goede server of hosting. Dit is te time- & stressconsuming. Desnoods start ik een inzamelingsactie of probeer ik een dedicated server te regelen, alles beter dan dit.

- Een nogal geirriteerde Erik

[ je laat je bedrijfskleding toch ook niet sponsoren door de Zeeman als je een 5-sterrenhotel bent?? ]

Edit:
oops, knal hem even naar Koffiehoek
Gewijzigd op 29/03/2006 00:36:00 door PHP erik
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:54:40
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/01/2006 13:07:00
Quote Anchor link
De toon is een beetje onvriendelijk, maar ik denk dat je het uiteindelijk goed bedoeld.

Overigens ben ik bereid om een paar euro's per jaar neer te leggen voor phphulp als dat moet, of we gaan de volgende meeting met de pet rond.

Hoeveel dataverkeer heeft phphulp eigenlijk op maandelijkse basis?
 
PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:09:00
Quote Anchor link
Quote:
De toon is een beetje onvriendelijk, maar ik denk dat je het uiteindelijk goed bedoeld.
Dat klopt, ik loop er al 2 jaar over te klagen, maar het wordt in de doofpot gestopt terwijl ik niet snap waarom. "Wij" maken dit forum wat het is, en "onze" wensen worden voor mijn gevoel genegeerd. Ga de discussie maar eens aan zou ik zeggen. Waarom jezelf [phphulp] verdedigen i.p.v. het (overduidelijke) probleem oplossen?

Edit:
Dit is natuurlijk niks persoonlijks tegen de personen die het management regelen, dit is iets tegen hun beslissingen
Gewijzigd op 31/01/2006 13:10:00 door PHP erik
 
PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Ik bied me overigens aan om gratis volledige database- en scriptoptimalisatie te doen, maar dat zal het ego van de administrators wel aantasten :)
 
Eris -

Eris -

31/01/2006 13:20:00
Quote Anchor link
[Verwijderd administrator acces bij mijn accout]
Van mij mag je...

Maar hoe kan er een slecht management zijn als er geen is.....
[/geeft weer admin acces]
 
Eris -

Eris -

31/01/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Ohja ik durf te weden door gebruik van chaching enz.. al minimaal 5% winst te behalen is. minimaal...
 
PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Quote:
Maar hoe kan er een slecht management zijn als er geen is.....


wahahahahahahahahahahaahahahahahha

Is dat dan niet het probleem?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/01/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Dat is pas een echt phphulp project... phphulp herschrijven. Als je het goed doet kan iedereen er wat van leren, je krijgt dan een echte community (want iedereen heeft er aan meegewerkt :P) en je kan dan meer functionaliteiten inbouwen.

Een automatisch ban-systeem die 'snel-geld-verdien'-posters eruit filterd. Of Criminals php'ers. :P.
 
Eric Cartman

Eric Cartman

31/01/2006 13:48:00
Quote Anchor link
Dat zou wel mooi zijn jah, en omdat iedereen wel een beetje is 'gespecialiseerd' op bebpaalde gebieden (Sebastiaan met OOP en Jelmer met AJAX bijvoorbeeld) zal het een supersite worden, waar ook nog eens veel geld mee verdiend kan worden...
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

31/01/2006 13:55:00
Quote Anchor link
Eris:
[Verwijderd administrator acces bij mijn accout]
Van mij mag je...

Maar hoe kan er een slecht management zijn als er geen is.....
[/geeft weer admin acces]


Dit geeft inderdaad te denken en heel jammer dat die er niet is want je jongens bieden toch giga veel hulp aan!!!
Ik zou wensen dat mijn forum wel php code toelaat en dan er met deze intensie van gebruik wordt gemaakt!!!
 

31/01/2006 14:06:00
Quote Anchor link
Jip:
Dat zou wel mooi zijn jah, en omdat iedereen wel een beetje is 'gespecialiseerd' op bebpaalde gebieden (Sebastiaan met OOP en Jelmer met AJAX bijvoorbeeld) zal het een supersite worden, waar ook nog eens veel geld mee verdiend kan worden...
OOP :-)

*bidt voor de heilige god van OOP*

Maar @topic: PHPHulp is idd wel wat traag. En rewrite zal geen kwaad kunnen :-)
 
EdwinG

EdwinG

31/01/2006 14:10:00
Quote Anchor link
Ik wil best helpen met een rewrite (als dat er van komt), Ik ben vooral geïnteresseerd in het in elkaar zetten van database-structuren en (ingewikkelde) sql query's.
 
Woopie100

Woopie100

31/01/2006 14:17:00
Quote Anchor link
Maakt het dan meteen opensource :)

edit:OMG wat een nederlands :P

nu goed:

Maak het dan meteen opensource :)
Gewijzigd op 31/01/2006 14:18:00 door Woopie100
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2006 14:21:00
Quote Anchor link
Dat is op zich ook wel een idee.. Het opensource maken. Of een project, waar we met zijn allen aan gaan werken.

De site is inderdaad niet altijd snel. MAar een snellere server is vaak ook duurder. Inderdaad eerst een rewrite maar eens proberen. En dan meteen alle bekende "bugs" eruit halen.
 
Eris -

Eris -

31/01/2006 14:23:00
Quote Anchor link
Open source is waarschijnlijk niet erg slim... Daarvoor is de script te specifiek...

Maar het is nog wel steeds een leuk project.
 

31/01/2006 14:25:00
Quote Anchor link
Zoals de UBB bugs. iig moet de ubb parser herschreven worden. Ook zodat je eigen Afbeelding
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2006 14:29:00
Quote Anchor link
Dat moet ook kunnen Sebastiaan, misschien ook wel leuk om dan meteen van die klikbare tekentjes te maken, zodat je niet alle ubb code in hoeft te tikken.

Maar ik doelde vooral op de bug met de "groene tekst". Die zag ik al vaker.. :S
 

31/01/2006 14:37:00
Quote Anchor link
Je bedoelt dat het hele topic gehighlight wordt?
 
Dennis van der Meer

Dennis van der Meer

31/01/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Leuk idee mensen. Maar als ik eerlijk moet wezen, bij mij is die niet zo traag eigenlijk, er zijn site's die trager zijn.
Gewijzigd op 31/01/2006 14:46:00 door Dennis van der Meer
 
EdwinG

EdwinG

31/01/2006 14:46:00
Quote Anchor link
Sebastiaan:
Je bedoelt dat het hele topic gehighlight wordt?

Kijk bijvoorbeeld in dit topic, meerdere regels uit de gegeven code komen absoluut niet van de ts.
Gewijzigd op 31/01/2006 14:46:00 door EdwinG
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2006 14:55:00
Quote Anchor link
Inderdaad Edwin, die bedoelde ik.. Dat is best irritant. Die bug mag er wel uit.

@Dennis
Op zich is de site niet heel traag, tenminste niet altijd.. Ligt aan de pieken.. Als het druk is is dat heel merkbaar. En de server reageert ook vrij regelmatig niet.

@TOPIC
Ik denk dat de code een stuk beter wordt als die opnieuw wordt geschreven.. of verbeterd..
En dan kunnen we gelijk naar de validatie kijken. dat is ook een RAMP met deze pagina.
Zal ook wel snelheid schelen als de pagina valide is.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.