PHPMailer email lezen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »
Dennis Smink

Dennis Smink

23/12/2011 15:23:40
Quote Anchor link
Ik zit met mijn hosting bij mijnhostingpartner.nl, hun gebruiken phpmailer om emails te versturen. Ik mail dus ipv mail() met mailTo().

Nu vroeg ik mij af, kan ik ook met de phpmailer emails lezen?
Hun webmail adres om emails te lezen is: http://webmail.mijnhostingpartner.nl/ maar ik wil graag op mijn eigen site email's kunnen lezen..

Alvast bedankt voor de info.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:35:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/12/2011 15:37:23
Quote Anchor link
Nee, daarvoor moet je de imap_*() functies gebruiken. Die werken overigens ook voor POP-mailboxen.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

23/12/2011 16:24:41
Quote Anchor link
Even googlen op PHP email client geeft bijv. deze link
 
Dennis Smink

Dennis Smink

23/12/2011 16:35:11
Quote Anchor link
imap() kan dat ook met SMTP server's?
 
- SanThe -

- SanThe -

23/12/2011 16:44:49
Quote Anchor link
SMTP is zenden, IMAP en POP is lezen.
 
Dennis Smink

Dennis Smink

23/12/2011 19:14:09
Quote Anchor link
Vergeet dit bericht!
Gewijzigd op 24/12/2011 08:23:07 door Dennis Smink
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/12/2011 19:30:41
Quote Anchor link
Vreemd dat ze zeggen dat het niet kan, werkt de imap_open() functie dan niet?
En vraag ze eens waarom ze dat anders niet aan kunnen zetten.

De meeste webhostings hebben imap() wel open staan.
 
Kees Schepers

kees Schepers

23/12/2011 19:49:23
Quote Anchor link
Zend_Mail is overigens een mooi deel om de IMAP functies heen waarmee je mailboxen uit kan lezen :)
 
Frank WD

Frank WD

23/12/2011 22:40:07
Quote Anchor link
Even Offtopic maar wil hierbij de Topic starter even waarschuwen.

Door een eigen ervaring met mijnhostingpartners wil ik je waarschuwen voor het geen wat je wilt. Zoals Aar aangeeft vraag hostingpartners of hun dit open willen zetten eventueel tegen kleine vergoeding. Willen ze dat niet, ga dan niet lopen stoeien met scripts en dat zoort dingen om het wel voor elkaar te krijgen.

Zodra je hun verzoekt om iets te doen en het antwoord is nee. Dan krijg je een notitie achter je naam. Dit is niet zo erg, alleen hun houden je dan net ff iets beter in de gaten. Want wij nederlanders zijn zo ingesteld krijg ik geen medewerking proberen we het op een andere manier.

Zien hun dat je het gevraagt op een andere manier doet dan de normale manier, dan trappen ze je zonder pordon en zonder enige voor waarschuwing de laan uit. Je krijgt geen backups van de db's mails en noem maar op.

Dit uit eigen ervaring waar ik ook zo eigenwijs was om mijn plannen te willen uitvoeren en nadien gelukt binnen 10 dagen opstraat stonden zonder hosting en noem maar op. En enige medewerking in het verhuizen van domijnnaam was de respons ook vrij 0,0.

Tot zover even mijn waarschuwing in deze.
Gewijzigd op 23/12/2011 22:53:03 door Frank WD
 
Dennis Smink

Dennis Smink

24/12/2011 08:25:29
Quote Anchor link
Er zijn andere ontwikkelingen, imap_open() werkt wel gewoon dus, stond gewoon open inderdaad. Ik had eerder een fout gemaakt, vergeet mijn bovenstaande script daarom dus maar. Heb het systeem werkend.

Wel wil ik ingaan op Frank van Sloten:

Ik had dus een ticket aangemaakt, als volgt:

Hallo,

Ik vroeg mij af, omdat mijnhostingpartner.nl gebruikers zich inloggen op webmail.mijnhostingpartner.nl er ook een mogelijkheid is om webmail op je eigen hosting te laden.
Dus gewoon een script, die kan inloggen op webmail.mijnhostingpartner.nl. Het versturen met phpmailer gaat prima, maar kan je er ook berichten mee lezen? ( In je eigen site dan )
Zoniet, is het uberhaupt mogelijk, of een script van beschikbaar?

Met vriendelijke groet,

Dennis Smink


Kreeg ik dit terug van de support:

Beste Dennis,

Via onze webmail is het niet mogelijk deze in te laden in uw eigen website. Voor onze reseller pakketten kunnen wij een subdomein aan uw domein koppelen waar de webmail in geladen kan worden.

Als u goed met PHP of ASP.NET overweg kan, dan is het mogelijk iets te maken wat mail kan lezen. Dit soort scripts zijn vrij geavanceerd en dus niet zomaar beschikbaar.

Met vriendelijke groet,
Jaap


Ikke weer terug gereageerd:

Ik begrijp dat dit met imap_open() mogelijk moet zijn?

Hun weer:

Dennis,

Je kan via je website geen connectie maken met de mailservers om je eigen webmail te draaien.

Met vriendelijke groet,
Bas


Ik ben verward?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/12/2011 08:48:13
Quote Anchor link
Beetje tegenstrijdig wat Bas zegt. Ik denk dat je het beste een betere hosting kan zoeken. Eentje die WEL behulpzaam is.

En wat jaap zegt is ook wel vaag. zulke scripts zijn niet lastig te vinden.

fsockopen + "read mail" en je hebt al iets. Hoewel imap handiger blijft.

Waar het de imap functie dan al geprobeerd?
Gewijzigd op 24/12/2011 08:57:56 door - Ariën -
 
Dennis Smink

Dennis Smink

24/12/2011 09:00:36
Quote Anchor link
Het is inderdaad gewoon vreemd, ene zegt van wel ander zegt van niet.

Khad inderdaad met fsock al een goed begin, maar toch maar iets meer verdiept in imap, en dit werkte gewoon vlekkenloos. Dus ik ga dit denk ik maar gewoon gebruiken, ik heb niet gevraagd of die functie aan mocht ofzo, het werkte gewoon.

Dus ik denk eigenlijk niet zo zeer snel dat ik er problemen mee kan krijgen...

Toevoeging op 24/12/2011 09:12:47:

Heeft iemand enig idee hoe ik het beste de emails kan sorteren op datum? Ik ben bezig met imap_sort maar krijg er geen fatsoenlijke werking uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
        $message_count
= imap_num_msg($imap);
        $sorted = imap_sort($imap, SORTARRIVAL, 0);
    
        for ($i = 1; $i < count( $sorted ); ++$i) {
            $header = imap_header($imap, $sorted[$i]);
            $subject = $header->subject;
            $body = trim(substr(imap_body($imap, $i), 0, 100));
            $prettydate = date("Y-m-d H:i:s", $header->udate);
    
            if (isset($header->from[0]->personal)) {
                $personal = $header->from[0]->personal;
            }
else {
                $personal = $header->from[0]->mailbox;
            }

            $berichtNummer = str_replace(" ", "", $header->Msgno);
            //$email = "$personal <{$header->from[0]->mailbox}@{$header->from[0]->host}>";
            echo "<div onclick=\"requestPage('adm=webmail&amp;readMail=". $berichtNummer. "')\" style=\"width: 600px; height: 35px; background-color: #EEEEEE; border: 1px solid #000; margin-bottom: 2px;\" onMouseOver=\"this.style.backgroundColor='#AAAAAA';\" onMouseOut=\"this.style.backgroundColor='#EEEEEE'\">
            
            "
. $personal ."<span style=\"float:right;\">". TimeToString($prettydate). "</span><br /> ". $subject."</div>";
            //echo $header->Msgno."<br />";
        }
?>
 
Frank WD

Frank WD

24/12/2011 11:25:12
Quote Anchor link
Dennis,

Je doet er idd goed aan om bij hun te mailen en vooral VEEL temailen.
Je hebt bij Mijnhostingpartners.nl nu net de 2 medewerkers gehad, die bij mij altijd de indruk wekte van: Zeur op, laat me met rust en anders zoek andere hosting.
Ik heb vele problemen in verleden gehad met die Bas. Laten we maar over Jaap me mond dicht houden, want voor hem heb ik al helemaal geen goed woord over.

Des al niet temin, hoop ik voor Dennis dat hij het aan de praat krijgt met wat hij wil. Maar hou jou hosting in de gaten.


Edit:
Het lijkt dat ik mijnhostingpartners.nl afkraak. Dit is niet zo. Ik kraak alleen de support af. De rest kwa bereikbaarheid en up-to-running was altijd goed na wens bij hun.
 
Dennis Smink

Dennis Smink

24/12/2011 11:34:40
Quote Anchor link
Van die bas ben ik het wel mee eens, had vaker een ticket waar ik afgemekkerd werd, en de tickets worden ook vaak zonder pardon gesloten. ( Kan dan dus niet meer reageren )

Ondertussen heb ik wat ik wil werkend met imap_open(). Had nog nooit gewerkt hiermee maar begrijp het nu, en laat die support maar even achterwegen.

Zat eerder bij starthosting, maar die waren zo ongelovelijk traag dat ik overgestapt ben naar mijnhostingpartner.

Bedankt voor de info Frank!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/12/2011 11:42:38
Quote Anchor link
Ervaring hebben ze niet. Ze weten blijkbaar niet een dat imap_open() gewoon open staat, en dan zeggen ze nog dat het niet mogelijk is?

het klinkt alsof ze geen ervaring daar hebben bij Mijn Hostingpartner, en maar wat uit de lucht lopen te blaten.
Gewijzigd op 24/12/2011 11:42:49 door - Ariën -
 
Frank WD

Frank WD

24/12/2011 12:15:47
Quote Anchor link
Dennis,

Geen dank hoor. Als ik iemand kan helpen met enige info in welke vorm ook zal ik dat zekers doen. Als je nog een andere hosting zoekt kan ik Mijn.domijn.nl aanraden.
Wel is waar geen tel support ma wel altijd correct in mail support.

Aar,

Enige wat ik op je laatste bericht kan melden is.
Helemaal gelijk in.
 
Dennis Smink

Dennis Smink

24/12/2011 18:15:22
Quote Anchor link
Toch zit ik even dwars, heb imap nu lekker werkend, alleen de mails lezen is een beetje vreemd.

Ik gebruik nu deze functie om de headers goed te zetten in de email: http://pastebin.com/HpXBP6Eu

Daarna gebruik ik dit om de functie aan te roepen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
               $dataTxt
= get_part($imap, $berichtnummer, "TEXT/PLAIN");
              
               // GET HTML BODY
               $dataHtml = get_part($imap, $berichtnummer, "TEXT/HTML");
              
               if ($dataHtml != "") {
                    $msgBody = $dataHtml;
                    $mailformat = "html";
               }
else{
                    $msgBody = preg_replace("\n","<br>",$dataTxt);
                     $mailformat = "text";
               }

?>


En vervolgens echo ik de $msgBody variable.

Nu krijg ik alleen van die rare tekens als zon vierkantje, hier aangegeven als vraagteken.

?

na de enter.

Dus als je bijv een zin hebt als dit krijg je dus met zon vierkant:

Hallo PHPHulp,
?
Alvast bedankt voor de medewerking.
?
Groet,
?
Dennis

Wat gaat hier fout?

Toevoeging op 24/12/2011 18:16:24:

Vierkantje ziet er zo uit: http://pastebin.com/ca3k8mHB
Gewijzigd op 24/12/2011 18:16:00 door Dennis Smink
 
Jens erd

Jens erd

24/12/2011 23:51:33
Quote Anchor link
Dat heeft te maken met de manier waarop gegevens worden verwerkt in php. kijk eens naar de functies utf8_encode() en utf8_decode(). volgens mij moeten die de problemen oplossen. De juiste html tags gebruiken kan ook helpen.

succes!
 
Dennis Smink

Dennis Smink

11/01/2012 19:52:03
Quote Anchor link
Ga er toch weer even op reageren, het imap gebeuren werkt helemaal perfect, op 1 ding na.

Ik kan emails, lezen, verwijderen, van map verhuizen alles.
Ik kan alleen geen emails verzenden op een of andere manier.

Mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$mbox
= imap_open ("{smtp.mijnhostingpartner.nl:143}INBOX",
"user", "pass") or die('connection failed '.imap_last_error());

$to='[email protected]';
$siteemail='[email protected]';
$subject = "This is subject";
$headers .= "From: $siteemail<$siteemail>\n";
$headers .= "X-Sender: <$siteemail>\n";
$headers .= "X-Mailer: PHP\n";
$headers .= "X-Priority: 1\n";
$headers .= "Return-Path: <$siteemail>\n";

$message = "This is the text.";
if( $mbox ){
    echo "Verbonden met mailserver.<br />";
    
        if(!imap_mail ($to, $subject, $message , $headers)){
            echo "niet gelukt, error: <br />";
            echo imap_alerts();
        }
}

imap_close($mbox);
?>


Ik krijg geen error terug, ook niet met imap_errors().

Met mail() werkt het wel, alleen komt de verzonden email niet in verzonden items terecht in mijn mailbox, is er een manier om hier omheen te komen?
Gewijzigd op 11/01/2012 19:52:32 door Dennis Smink
 
Jesse van der Panne

Jesse van der Panne

31/01/2012 17:42:00
Quote Anchor link
Dennis, lees ff je pb heb je wat info gestuurd.

Jesse
 
Wouter J

Wouter J

31/01/2012 17:58:08
Quote Anchor link
Jesse, een forum is er voor zodat iedereen vraag + antwoorden kan lezen. Daar hebben mensen later ook wat aan.
Gelieve de oplossingen dus hier op het forum te plaatsen en niet via een pb.
Mocht je een PB hebben gestuurd met een ander onderwerp is het natuurlijk onnodig om dat hier te melden. Dennis ziet de PB vanzelf wel.

Tevens is dit topic al een beetje oud...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.