phpmailer smtp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Space gremlin

space gremlin

18/05/2015 22:33:41
Quote Anchor link
Goededag ik had mijn provider gemailt omdat ik steeds problemen had.
met het ontvangen met mail via de sendmail op mijn website.

Nu snap ik dit toch steeds niet , want altijd werkt alles gewoon. en ineens
zonder dat ik dingen aan pas werkt het niet meer goed. en word mij gemeld dat ik.
dingen moet veranderen. buiten dit alles vind ik dit geen probleem maar toch apart.

ik moet nu dus van sendmail (dit schijnt oeroud te zijn) naar phpmailer want dit is nieuw.

nu heb ik de volgende script even gepakt van het internet om gewoon even te zien of ik wat binnen krijg.
zodoende kan ik verder kijken. Echter krijg ik niks binnen en krijg ook geen foutmelding op mijn site.
Wat mis ik, en wat vergeet ik. alvast weer bedankt.

het valt mij nu trouwens op dat er geen To bij zit ligt daar mijn probleem?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php

require("class.phpmailer.php");

$mail = new PHPMailer();

$mail->IsSMTP();  // telling the class to use SMTP
$mail->Host     = "stmp.servervanmij.nl"; // SMTP server

$mail->From     = "[email protected]";
$mail->AddAddress("[email protected]");

$mail->Subject  = "First PHPMailer Message";
$mail->Body     = "Hi! \n\n This is my first e-mail sent through PHPMailer.";
$mail->WordWrap = 50;

if(!$mail->Send()) {
  echo 'Message was not sent.';
  echo 'Mailer error: ' . $mail->ErrorInfo;
}
else {
  echo 'Message has been sent.';
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 09:59:27
 
- SanThe -

- SanThe -

18/05/2015 22:40:01
Quote Anchor link
Sendmail is mailserversoftware.
En phpmailer is een php-script.
Zijn dus niet te vergelijken.

Er is uiteraard altijd een To nodig.
 
Space gremlin

space gremlin

18/05/2015 22:41:31
Quote Anchor link
okee , maar moet ik dus zelf de phpmailer gaan toevoegen aan mijn gehuurde server.
want ik had het idee dat dit gewoon ondersteund word.

maar het komt er op neer dat je dit dus zelf moet schrijven?
buiten wat ik nu al heb staan.

bedankt.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/05/2015 22:43:29
Quote Anchor link
Je moet phpmailer compleet op je server zetten.
 
Space gremlin

space gremlin

18/05/2015 22:46:47
Quote Anchor link
thanks, ga ik daar eerst eens even na kijken.

Waarom is dat, willen de providers van het gedoe af.
of is dit gewoon de nieuwe betere optie
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

18/05/2015 22:56:36
Quote Anchor link
Gehuurde server? Dan ben je zelf de baas lijkt me?

anyway: https://github.com/PHPMailer/PHPMailer
 
Space gremlin

space gremlin

18/05/2015 22:58:55
Quote Anchor link
ja gewoon domain met server ruimte van webreus.

bedankt de link was ik inderdaad al even meebezig


Toevoeging op 18/05/2015 23:28:49:

Nog even een kort vraagje.

Ik wil via smtp gaan werken, nu vragen ze om de mail server.
maar ook om login gegevens. zie ik het verkeerd dat ik gewoon mijn eigen emailserver kan gebruiken. zonder inloggegevens. of moet dit toch?
ik heb namelijk bij de provider ook gewoon het kunnen aanmaken van emailadressen dus een webserver. Daarbij kan ik deze ook gewoon via pop inlezen.
Alleen bedenk ik mij net ik kan natuurlijk niet versturen op deze server via smtp.
Of kan ik dit wel en moet ik om deze gegevens vragen bij mijn provider?
Of is het gewoon normaal dat je dus een gmail account aanmaakt hiervoor?
Wat ik dan weer een lange draad vind voor het kunnen mailen via je website?
Of de gegevens gebruiken van je internet provider?
Gewijzigd op 18/05/2015 22:59:25 door space gremlin
 
Pipo Clown

Pipo Clown

18/05/2015 23:45:34
Quote Anchor link
PHPmailer kun je ook gewoon gebruiken met sendmail.

Je maakt zelf de keuze of je sendmail of SMTP gebruikt, jij doet dit met de volgende regel:
$mail->IsSMTP()

Persoonlijk gebruik ik op de externe server altijd gewoon sendmail.

Op mijn NAS heb ik sendmail gekoppeld aan een GMail adres en kan op die manier ook op de NAS sendmail gebruiken en dus de mail testen op dezelfde manier als ik op de externe server werk.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/05/2015 00:00:10
Quote Anchor link
Er zijn vele smtp servers. Voorbeelden zijn die van hostingproviders maar ook van kabelmaatschappijen als ziggo.nl en ook gmail heeft smtp servers.

Je moet tegenwoordig meestal wel klant zijn en inlog gegevens gebruiken. Bijna elke dienst heeft op zijn website wel ergens staan hoe je kunt verbinden met hun smtp server. Daarnaast gebruiken veel servers al een encrypted verbinding. dit kan SSL of TLS zijn. Ook moet je goed opletten op welke poort je moet verbinden.
 
Space gremlin

space gremlin

19/05/2015 00:03:14
Quote Anchor link
bedankt voor de info. inderdaad.

verlopig test ik het even met mijn eigen provider met inlog om het eerst aan de praat te krijgen. als ik dat aan de praat heb ga ik eens informeren of ik een smtp server heb van mijn website. maar ik ben bang van niet.
echter heb ik wel het idee dat de meeste gmail er voor gebruiken.
maar eerst moet ik het even werkend krijgen, dit is nieuw voor mij dus word weer even puzzelen.
ik zal meteen eens kijken wat ik in mijn pakket heb als ik dat kan zien als ik inlog



Toevoeging op 19/05/2015 00:05:46:

Nou dacht ik dus al ik heb wel smtp. maar is weer niet met mijn domain naam maar die van webreus zelf.
smtp.webreus.nl maar daar ga ik later wel op in, eerst even werkend krijgen met upc waar ik zeker weten
de goede gegevens van heb
Gewijzigd op 19/05/2015 00:03:57 door space gremlin
 
Aad B

Aad B

19/05/2015 16:29:55
Quote Anchor link
==>>smtp.webreus.nl
Is de mailserver die je moet gebruiken maar je kan de FROM altijd zetten op jouw eigen naam (string). Ik gebruik voor alles en nog wat de smtp.ziggo.nl (unauthenticated) maar je krijgt gewoon als FROM mijn gegevens te zien. Je kan dat in de php mail() functie gebruiken (alle headers wel zorgvuldig goed zetten) of je kan als library PHP mailer gebruiken (php scripts downloaden en op je server zetten) maar verplicht is onzin. php mailer is alleen maar een hulpscript die intern toch weer gebruik maakt van de php mail functie.
 
Space gremlin

space gremlin

20/05/2015 01:12:08
Quote Anchor link
We zijn nog ijverig bezig. maar ik snap er de ballen van.
Terwijl het eigenlijk toch vrij simpel is. ik krijg dom weg gewoon geen mail binnen.
Ps: was even een opmerking geen vraag.

groet.
 
Space gremlin

space gremlin

22/05/2015 21:35:21
Quote Anchor link
hoi het smtp gebeuren heb ik nog niet aan de praat gekregen.
dus ik denk laat ik het eerst eens op de normale manier doen dus sendmail.

echter krijg ik de melding

Mailer Error: Could not execute: /usr/sbin/sendmail -t -i

zou iemand mij kunnen zeggen, wat ik hier mee aan moet, wat er aan de hand is.

bedankt
 
- SanThe -

- SanThe -

22/05/2015 21:43:59
Quote Anchor link
Klinkt mij als het niet aanwezig zijn van Sendmail.
Of Sendmail geeft direct een error.
 
Space gremlin

space gremlin

22/05/2015 22:47:04
Quote Anchor link
ik gebruik nu momenteel wel sendmail op de site, daarom ga ik nu naar phpmailer.
daar ik problemen heb met sendmail.


ik neem aan dat hier in de phpmailer toch de zelfde sendmail gebruikt word als die ik nu nog gebruik zonder phpmailer.


Toevoeging op 22/05/2015 22:49:07:

ps ik heb trouwens in de technische gegeven gekeken op de website, waar de sendmail hoort te staan.
in dit klopt met mijn gegevens.


Toevoeging op 22/05/2015 23:05:04:

ik ben maar even door gegaan met het smtp gebeuren met foutmelding weergave, waardoor ik kon zien wat er fout ging.
eindelijk werkt dat nu.

dus verzenden via smtp. nu had ik alleen even de volgende vraag.

als je nu gaat verzenden heb je dus je login gegevens in de php staan. kan een ander dit dan niet zomaar van mijn
website trekken, en vervolgens zo inloggen op mijn email account?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

22/05/2015 23:32:42
Quote Anchor link
Space gremlin op 22/05/2015 22:47:04:
ik neem aan dat hier in de phpmailer toch de zelfde sendmail gebruikt word als die ik nu nog gebruik zonder phpmailer.


PHPMailer kan zowel de PHP mail() functie gebruiken als rechtstreeks met een SMTP server communiceren.

Welke van de twee PHPMailer gebruikt hangt af van deze regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->isSMTP();                                      // Set mailer to use SMTP
?>


Welke toepassing er op de server gebruikt wordt met de mail() functie hangt af van de instellingen in php.ini. Doorgaans is dat echter sendmail.

Het mooie van SMTP is dus eigenlijk dat je helemaal niet meer via de PHP instellingen of server configuratie werkt. Je maakt direct contact met een SMTP server van je keuze.

Space gremlin op 22/05/2015 22:47:04:
als je nu gaat verzenden heb je dus je login gegevens in de php staan. kan een ander dit dan niet zomaar van mijn website trekken, en vervolgens zo inloggen op mijn email account?


Nee Onder normale omstandigheden kan dat niet. Een webserver is zo ingericht dat deze wel php code uitvoert maar nooit de code zelf terug zal sturen naar de browser. Je moet wel zorgen dat je configuratiebestand een .php extensie heeft OF in een directory staat die niet publiek toegankelijk is.

Om die laatste reden zetten veel programmeurs hun configuratie bestanden buiten de webroot.
 
Space gremlin

space gremlin

22/05/2015 23:43:56
Quote Anchor link
Duidelijk

Even kijken hoe dat allemaal werkt op mijn server.

Mijn voorkeur geniet inderdaad ook SMTP vanwege diversen voordelen.
En zoals je boven al zag werkt op 1 of andere manier sendmail via phpmailer niet eens bij mij.
maar omdat ik smtp wil gebruiken ga ik mij daar ook niet in verdiepen.



Toevoeging op 23/05/2015 22:19:37:

ik had nog even een kort vraagje betreft het plaatsen van de bestanden.

phpmailer pakket, en bijv. de smtp.php met mijn logingegevens.

het advies is om deze dus in een niet toegankelijk dir te zetten voor de website kant.

ik heb even een screenshot van mijn webdir gemaakt, waar zou ik dit dan moeten plaatsen.
en als ik dit dan heb gedaan hoe zou ik dit dan aan moeten roepen.
of moet ik een dir aanmaken in mijn normale website dir, en daar de toegang van aanmoeten passen. ik hoop dat ik duidelijk heb uitgelegd wat ik bedoel.

zie bijlage de eerste foto is mijn eerste dir, en via webspace kom ik in de 2de dir zie foto2. op de 2de foto zie je dan httpdoc, en dat is de plek van mijn website.
dan heb ik nog de foto 3 welke daarna komt, en daar kan ik ook dirs maken. de msxflash.nl staat daadwerkelijk mijn website.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Gewijzigd op 23/05/2015 22:20:34 door space gremlin
 
Johan de wit

johan de wit

24/05/2015 01:30:08
Quote Anchor link
Je kan beyer Filezilla gebruiken kan op deze manier is minder veilig, al helemaal wanneer je update fuctie uit hebt staan.
 
Space gremlin

space gremlin

24/05/2015 01:38:40
Quote Anchor link
thanks gebruik ik normaal ook, maar kon hem even niet vinden op mijn pc.
of had hem nog niet geinstalleerd?

en ik begrijp dat deze link natuurlijk weer uit mijn pc moet.
vind hem toch onhandig haha.
Gewijzigd op 24/05/2015 01:40:14 door space gremlin
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

24/05/2015 01:50:35
Quote Anchor link
Je settings (geldt ook voor je database username en password) kun je het beste in jouw geval niet in httpdocs of een subdirectory daarvan plaatsen.

maak in plaats daarvan in de map 'webspace' een subdirectory 'config' en zet daar iets als config.php in.

Je hebt dan deze bestanden:
computer/ftp.msxflash.nl/webspace/config/config.php
computer/ftp.msxflash.nl/webspace/httpdocs/index.php

In index.php doe je dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include_once '../config/config.php';
?>
 
Space gremlin

space gremlin

24/05/2015 02:06:01
Quote Anchor link
ik mag dus in webspace geen dir aanmaken.
op de plek httpdocs wel.
nu is het wel zo dat in de dir httpdocs ik nog de dir msxflash.nl heb. en daar staat mijn
website in.
staan dan evengoed mijn files in de httpdocs niet veilig zoals jij vermeld?
of moet ik echt in mijn plesk te werk gaan dat ik mogelijk daar wel het 1 en ander mag doen.

ik informeer even zodat ik aan de hand van jullie info kan gaan zoeken en checken.
want zoeken op een plek waar het onmogelijk kan is ook zonde.

(ps ik noem het plesk maar het schijnt een nieuwere versie te zijn of zo. wat de nieuwe plesk is? (het is linux shared hosting))
Gewijzigd op 24/05/2015 02:08:32 door space gremlin
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.