phpmailer smtp

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

24/05/2015 02:12:39
Quote Anchor link
Ik zie in httpdocs een index.php. Is die vanaf internet te bekijken? of staat ie daar per ongeluk?

Als deze vanaf internet te bekijken is dan blijf ik bij mijn eerste antwoord.
Zo niet dan is httpdocs ook veilig.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:37:05
 
Space gremlin

space gremlin

24/05/2015 02:16:23
Quote Anchor link
nee die index moet je vergeten. dat is niet mijn index. die staat 1 verder.
inderdaad verwarrend die staat er als je via de plesk dit insteld kan je je website offline zetten.
en pakt hij die index. maar dat doe ik niet.


Toevoeging op 24/05/2015 02:23:56:

als het goed is zou hij zo dus nu veilig zijn?

http://www.msxflash.nl/test.php



Toevoeging op 24/05/2015 02:25:43:

Space gremlin op 24/05/2015 02:16:23:
nee die index moet je vergeten. dat is niet mijn index. die staat 1 verder.
inderdaad verwarrend die staat er als je via de plesk dit insteld kan je je website offline zetten.
en pakt hij die index. maar dat doe ik niet.


Toevoeging op 24/05/2015 02:23:56:

als het goed is zou hij zo dus nu veilig zijn?

http://www.msxflash.nl/test.php

er komt zo ie zo een loze email account aan vast, maar als die gepakt word is toch niet zo prettig lijkt mij.





Toevoeging op 24/05/2015 02:35:27:

Het werkt voor de verandering wel snel. dat sendmail werkte hier naatje op de server?

Toevoeging op 24/05/2015 02:38:10:

Space gremlin op 24/05/2015 02:16:23:
nee die index moet je vergeten. dat is niet mijn index. die staat 1 verder.
inderdaad verwarrend die staat er als je via de plesk dit insteld kan je je website offline zetten.
en pakt hij die index. maar dat doe ik niet.


Toevoeging op 24/05/2015 02:23:56:

als het goed is zou hij zo dus nu veilig zijn?

http://www.msxflash.nl/test.php



Er komt zo ie zo een loze email account aan vast, maar als die gepakt word is toch niet zo prettig lijkt mij.



Het werkt voor de verandering wel snel. dat sendmail werkte hier naatje op de server?


Toevoeging op 24/05/2015 02:38:33:
 
Johan de wit

johan de wit

26/05/2015 13:21:10
Quote Anchor link
EDIT: Is het nog opgelost?
Gewijzigd op 26/05/2015 13:23:34 door johan de wit
 
Space gremlin

space gremlin

26/05/2015 15:01:12
Quote Anchor link
Als mijn test mail geen login laat zien op de achtergrond ja

Maar ik had nog wat vragen dus wil de topic graag nog even open laten

Toevoeging op 26/05/2015 21:48:11:

ik had nog even een vervolg vraag.

ik heb mijn originele forum, op de ouderwetse manier met een send button.
als je dan op send drukt werd er in een 2de php de variable ingelezen, en vervolgens gemaild.
via sendmail.

nu heb ik dus mijn smtp.php in de config dir staan. en wil dus via mijn forum de variable daarin ontvangen. hoe kan ik dit doe ik heb al wat dingen geprobeerd en ben nog zoeken, maar misschien hebben jullie wat tips voor mij. ik ontvang dus niet de variable van mijn forum in de smtp.php (de mailer dus).


Toevoeging op 26/05/2015 22:44:32:

van mij mag dit topic dicht.
zo ver ben ik er uit.
bedankt.
 
Space gremlin

space gremlin

27/05/2015 22:43:22
Quote Anchor link
hoi ik stuit toch nog op een klein probleempje

include_once ('../config/contactsmtp.php');

werkt in de root van mijn website, echter als ik het in de een subdir wil gebruiken krijg ik het niet aan de gang.

alvast bedankt.
 
Johan de wit

johan de wit

27/05/2015 23:56:09
Quote Anchor link
wat is url van je subdir?

Probeer anders dit. include_once ('../JE-SUBDIR/config/contactsmtp.php');
 
Space gremlin

space gremlin

28/05/2015 00:02:55
Quote Anchor link
Ik heb nu een INCLUDE inf bestand, welke bij elke pagina toch nodig is.
daarin heb ik staan;

$ABSPATH = '/var/www/vhosts/13/103124/webspace/httpdocs/';

Vervolgens lees ik dan $abspath in op de plek waar jij JESUB hebt staan.
En dit werkt alleen vroeg ik mij af of er iets was zodat hij automatisch de hoofd root zou kunnen zien in $abspath. want het gene wat ik overal tegenkom geeft hij de dir waar je opdat moment in staat.
Gewijzigd op 28/05/2015 00:03:34 door space gremlin
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

28/05/2015 00:05:10
Quote Anchor link
Dat komt omdat je een relatief pad gebruikt.

../config/contactsmtp.php Wil zeggen vanaf de locatie waar het script GESTART wordt één directory OMHOOG (..) en dan naar de directory config en dan het bestand contactsmtp.php.

als je dan in een subdirectory staat van de root (dat is dus één directory dieper) dan zul je dus TWEE directories omhoog moeten, dan naar de directory config en dan het bestand contactsmtp.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
../../config/contactsmtp.php


(één van de redenen waarom je altijd met een frontcontroller zou moeten werken wat mij betreft)
Gewijzigd op 28/05/2015 00:07:42 door Frank Nietbelangrijk
 
Space gremlin

space gremlin

28/05/2015 00:06:45
Quote Anchor link
haha zo simpel. wist niet dat dat kon dus ../../
thanks


Toevoeging op 28/05/2015 00:11:33:

ps: frontcontroller, het gedeelte waar ik nu mee bezig ben , is gescheiden van de site. en afgeschermd. Er staat dus niks in de main van de site in verbinding met die subdir. Maar mijn oplossing en jouw oplossing vind ik voldoende.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

28/05/2015 00:24:48
Quote Anchor link
Uhm een frontcontroller wil zeggen dat alle pagina's van de website allemaal naar één en dezelfde .php bestand worden geleidt. (Met behulp van .htaccess)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
www.mijnsite.nl                             ----> app.php
www.mijnsite.nl/contact                     ----> app.php
www.mijnsite.nl/about                       ----> app.php
www.mijnsite.nl/blog/een-onderwerp/reageren ----> app.php


of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
www.mijnsite.nl                                              ----> app.php
www.mijnsite.nl?page=contact                                 ----> app.php
www.mijnsite.nl?page=about                                   ----> app.php
www.mijnsite.nl?page=blog&subject=een-onderwerp&action=reply ----> app.php
 
Space gremlin

space gremlin

28/05/2015 00:33:45
Quote Anchor link
Klopt dat onderste doe ik ook.
Alleen is mijn main site totaal gescheiden van die subdir waar ik het overhad.
Je moet het zien dat ik 2 sites heb op 1 domain.
Daarvan staat 1 in een sub dir en is beveiligd met een wachtwoord.

het enige is dat de phpmailer, smtp daar gebruik ik wel 1 smtp.php voor voor beide.
want die is alleen maar om te zenden. maar om het overzichtelijk te houden heb ik alles aangepast naar die ene
smtp van de phpmailer, en alles werkt nu goed.

bedankt voor de hulp, heb nog wel meer vragen, maar daar begin ik later wel aan en eerst altijd zelf even zoeken.

en perfect zal het nooit worden bij mij ik ben geen beroepsprogrammeur
Gewijzigd op 28/05/2015 00:34:22 door space gremlin
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

28/05/2015 00:36:14
Quote Anchor link
Oké Ik snap wat je bedoelt.

Toevoeging op 28/05/2015 00:44:17:

Space gremlin op 28/05/2015 00:33:45:
en perfect zal het nooit worden bij mij ik ben geen beroepsprogrammeur


Als je zo door blijft bijten als nu is het een kwestie van een aantal jaren.
 
Space gremlin

space gremlin

03/06/2015 21:04:54
Quote Anchor link
toch nog even een vraagje ik heb dit nu in gebruik.
ik heb de bcc toegevoegd om naar meerdere te mailen, in dit geval eigenlijk maar 1.
de gene die de mail zelf stuurd, ik vind het altijd wel prettig als ik mail op het internet.
dat ik een mail ontvangen dat hij ook verzonden is.

maar nu word er netjes naar de 2 email gezonden komt netjes aan.
alleen staat er bij allebei bij. mijn naam als AAN. nu hoort eigenlijk bij de bcc
de aan naam natuurlijk de naam te zijn van de gene die hem ontvangt. is dit simpel op te lossen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?
date_default_timezone_set('Etc/UTC');

require 'PHPMailerAutoload.php';

$mail = new PHPMailer;
$mail->isSMTP();

$mail->Host = "nvt";
$mail->Port = 25;
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->Username = "nvt";
$mail->Password = "nvt";
$mail->setFrom($userEmail, $userName);
// $mail->addReplyTo($userEmail,userName);
$mail->addAddress($to, $fromname);
$mail->AddBCC($email[1],$user[1]);
$mail->AddBCC($email[2],$user[2]);

$mail->Subject = $userSubject;
// $mail->msgHTML(file_get_contents('http://www.l'), dirname(__FILE__));

$mail->Body = $bodytext;
$mail->AltBody = strip_tags($bodytext);

if (!$mail->send()) {
    echo "Mail error" . $mail->ErrorInfo;
}
else {
    echo "Message has been send";
}



?>
Gewijzigd op 03/06/2015 21:07:40 door space gremlin
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2015 21:33:36
Quote Anchor link
Dat is normaal.
 
Space gremlin

space gremlin

03/06/2015 21:36:49
Quote Anchor link
bedankt voor je antwoord ik ga eens even kijken want volgens mij klopt mijn variable benamingen niet helemaal.
dan is het logisch dat ik dit probleem heb.



Toevoeging op 03/06/2015 23:02:51:

er is eerst even iets waar ik niet uit kom.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$mail
->setFrom($userEmail, $userName);
//Set an alternative reply-to address
// $mail->addReplyTo($userEmail,$userName);
//Set who the message is to be sent to

$mail->addAddress($to, $fromname);
?>


het is op een contact forum. ik plaats in de from de gegevens van de sender.
in de addaddress plaats ik mijn gegevens zodat ik dit ontvangen.

nu laat hij bij from alleen maar de naam zien en niet de email. je kan antwoorden, en klopt het email adres.
maar je hebt bijv. niet de optie om op te slaan in je contact boek.
wat ik dus niet krijg te zien is in de kopmail de naam van de persoon en daarachter dan het email adres van die persoon.

zie hieronder naast rr mis ik het emailadres

Afbeelding
Gewijzigd op 03/06/2015 23:09:12 door space gremlin
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2015 23:38:43
Quote Anchor link
In From hoort de daadwerkelijke verzender te staan. Dat is de (mail)server.
 
Space gremlin

space gremlin

03/06/2015 23:51:01
Quote Anchor link
Mee eens. maar voor mijn gedachte is dat de klant die mij een bericht zend.
of mag dat niet? ik weet dat ik omgekeerd werk, maar dat moet toch geen probleem zijn?
of ik nu mijn gegevens er in zet of die van de klant. het blijft allebei bij
een naam en een emailadres toch?

Toevoeging op 03/06/2015 23:55:26:

dit is mijn contact mail gedeelte. en volgens mij is de header met phpmailer niet meer nodig toch?
ik verzend gewoon plain namelijk.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
<?
<link rel="stylesheet" href="css/stylelinks.css" type="text/css" media="screen, projection"/>
<
p>&nbsp;</p>
<
p>&nbsp;</p>
<
p>&nbsp;</p>

<
div align="center">
[
code]<?php

$userName
       = $_REQUEST{'userName'};
$userEmail       = $_REQUEST{'userEmail'};
$rep_email       = $_REQUEST{'rep_email'};
$userSubject   = $_REQUEST{'userSubject'};
$userWebsite   = $_REQUEST{'userWebsite'};
$userMsg       = $_REQUEST{'userMsg'};
$userFeedback  = $_REQUEST{'userFeedback'};
$email[1]       = '';
$email[2]       = '';
$user[1]       = '';
$user[2]         = '';

$senderName    = $userName;
$senderEmail   = $userEmail;
$senderMessage = $userMsg;
$senderWebsite = $userWebsite;
$senderSubject = $userSubject;

$senderName    = stripslashes($senderName);
$senderEmail   = stripslashes($senderEmail);
$senderMessage = stripslashes($senderMessage);
$senderSubject = stripslashes($senderSubject);


// $userName = $userEmail;

include 'java_inc.php';
include 'inf.php';
// mailing

$mysqli = new mysqli($host, $username, $password, $database);

if (mysqli_connect_errno()) {
        printf("<BR><BR><BR>Connect failed: %s\n", mysqli_connect_error());
        exit();}
$query='SELECT * FROM website ORDER BY id DESC';
$result = $mysqli->query($query) or die($mysqli->error.__LINE__);
if($result->num_rows > 0)
 {

  while($row = $result->fetch_assoc())
   {

$to=$row['naar'];
}}

mysqli_close($mysqli);


 
// $senderName  = $senderEmail;
/* addbcc
*/

// $email[1] = $senderEmail;
//  $user[1]  = $senderName;



if($senderName != "" && $senderEmail != "" && $senderSubject != "" && $senderMessage != ""){  

$from      =  $userEmail;
$headers = "From: <".$from."> \r\n";  
$headers .= 'MIME-Version: 1.0' . "\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";


$fromname     = "Msxflash Website";
$subject    = $userSubject;

$bodytext  ='<html><p>
            <table  width="400" border="0" ><tr><td>
            <style type="text/css"> <!-- .center2 { text-align: center; } --> </style></head><body            class="center2"><ul>
            <img src="http://www.msxflash.nl/plaatjes/wwwmsxflashlogocopy.png" /><table
            width="943" height="339" border="0"
            BACKGROUND="http://www.msxflash.nl/plaatjes/mail_bg_font.png"  >
            <tr>
            <td height="21"><b>'
.$contactform8.'</b></td>
            <td>'
.$userFeedback.'</td>
            </tr>
            <tr>
            <td width="135 height = " height="21"29"><b>'
.contactform1.'</b></td>
            <td width="621">'
.$userName.'</td>
            </tr>
            <tr>
            <td height="21" heigt "25" ><b>'
.contactform2.'</b></td>
            <td>'
.$userEmail.'</td>
            </tr>
            <tr>
            <td height="21"><b>'
.contactform4.'</b></td>
            <td>'
.$userSubject.'</td>
            </tr>
            <tr>
            <td height ="21"><b>'
.contactform5.'</b></td>
            <td> <p><a href="'
.$userWebsite.'">'.$userWebsite.'</a></p> </td>
            </tr>
            <tr>
            <td height="219" valign=top><b>'
.contactform6.'</b></td>
            <td valign=top>'
.$userMessage.$spamtotaal.'</td>
            </tr>
            </table>
            <p class="center2">'
.$contact_fromsend.'</p>
            </body></html>
            </td> </tr> </table>'
;

include_once '../config/smtp.php';

echo "<BR><BR><BR><BR><BR><BR>".contact_form1;
exit();
}
else  
{  
echo contact_form2;  
}
  
$feedback_info="";
?>

</div>
>?
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2015 23:55:32
Quote Anchor link
De klant hoort in de Reply-to.

Toevoeging op 03/06/2015 23:57:22:

http://phpwiki.santhe.nl/index.php?title=De_juiste_mailheaders
 
Space gremlin

space gremlin

04/06/2015 00:00:34
Quote Anchor link
okee dan ga ik daar even naar kijken bedankt.

die heb ik namelijk // staan dus niet in gebruik.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/06/2015 00:14:58
Quote Anchor link
Space gremlin op 04/06/2015 00:00:34:
okee dan ga ik daar even naar kijken bedankt.

die heb ik namelijk // staan dus niet in gebruik.


En juist zo belangrijk als je een automatisch gegenereerde email verstuurt vanaf een server,

Server: Dom apparaat dat wel mails kan versturen maar niet kan lezen :-)

Er zijn feitelijk drie partijen:
-server
-eigenaar van de server
-ontvanger


server stuurt email naar ontvanger, ontvanger wil antwoorden door op 'BEANTWOORD' te klikken in zijn email programma. Ontvanger verstuurt email naar server in plaats van naar eigenaar...
Daarom dus reply-to:

server --> ontvanger
ontvanger --> server
ontvanger --> eigenaar
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.