PHPMailer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jorn Reed

Jorn Reed

30/01/2019 23:49:53
Quote Anchor link
Ik gebruik PHPmailer met een gmail server om mails te laten versturen. Met het script hieronder werkte het eerst perfect. Alleen nu na een tijd (geen code verandert) geeft het deze error aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Fatal error: Uncaught phpmailerException: SMTP Error: Could not authenticate. in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php:1692 Stack trace: #0 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1540): PHPMailer->smtpConnect(Array) #1 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1335): PHPMailer->smtpSend('Date: Wed, 30 J...', 'This is a multi...') #2 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1213): PHPMailer->postSend() #3 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(34): PHPMailer->send() #4 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(7): sendMail('<!doctype html>...', 'Uw contactverzo...', 'janmoes96@live....', 'info@school4us....') #5 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\page-contact.php(46): sendTemplateMai in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php on line 1692



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

require_once(__DIR__.'/../../vendor/phpmailer/phpmailer/PHPMailerAutoload.php');

function
sendTemplateMail($body, $data, $subject, $receiver, $sender){
    $template = Timber::compile($body, $data);
    sendMail($template, $subject, $receiver, $sender);
}

function
sendMail($template, $subject, $receiver, $sender){

    $mail = new PHPMailer(true);                        // Enable verbose debug output

    $mail->isSMTP();                                      // Set mailer to use SMTP     // TCP port to connect to

    $mail->Host = 'smtp.gmail.com';
    $mail->Port = 587;
    $mail->SMTPSecure = 'tls';
    $mail->SMTPAuth = true;
    $mail->SMTPOptions = array('ssl' => array('verify_peer' => false, 'verify_peer_name' => false, 'allow_self_signed' => true));
    $mail->Username = "[email protected]";
    $mail->Password = "test";

    $mail->setFrom($sender);
    $mail->addAddress($receiver);     // Add a recipient
    $mail->addReplyTo($sender);

    $mail->isHTML(true);

    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body = $template;
    $mail->AltBody = $template; //$mail->AltBody = $template; //

    return $mail->send();
}

[
/code]
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 18:02:59
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

31/01/2019 00:15:05
Quote Anchor link
Dan is er waarschijnlijk iets anders veranderd.

Allereerst is het handig dat je je realiseert dat jouw probleem waarschijnlijk niet uniek is.

Dus vraag je het ome Goegel: "phpmailer gmail could not authenticate".

Het eerste resultaat wijst je mogelijk al in de goede richting: blijkbaar moet je tegenwoordig "less secure apps" expliciet toegang geven maar het is natuurlijk beter dat je het certificaat op een fatsoenlijke manier inspecteert, al die beveiliging is er niet voor niets.

Een andere mogelijke oorzaak is dat het netwerk vanuit je webserver naar buiten toe wordt geblokkeerd ofzo.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 18:23:37
Quote Anchor link
Ik heb de stappen gevolgd van die stackoverflow post. Maar heb nog steeds geen resultaat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 18:43:31
Quote Anchor link
En als je de debug wat hoger zet, zie je dan wat meer debugging?

$mail->SMTPDebug = 2;
Gewijzigd op 02/02/2019 18:44:10 door - Ariën -
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 18:48:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 220 smtp.gmail.com ESMTP c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: EHLO localhost 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 250-smtp.gmail.com at your service, [94.208.86.255] 250-SIZE 35882577 250-8BITMIME 250-STARTTLS 250-ENHANCEDSTATUSCODES 250-PIPELINING 250-CHUNKING 250 SMTPUTF8 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: STARTTLS 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 220 2.0.0 Ready to start TLS 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: EHLO localhost 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 250-smtp.gmail.com at your service, [94.208.86.255] 250-SIZE 35882577 250-8BITMIME 250-AUTH LOGIN PLAIN XOAUTH2 PLAIN-CLIENTTOKEN OAUTHBEARER XOAUTH 250-ENHANCEDSTATUSCODES 250-PIPELINING 250-CHUNKING 250 SMTPUTF8 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: AUTH LOGIN 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 334 VXNlcm5hbWU6 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: dGVzdHNjaG9vbDR1c0BnbWFpbC5jb20= 2019-02-02 17:48:18 SERVER -> CLIENT: 334 UGFzc3dvcmQ6 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: c2Nob29sNHVzamFu 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 535-5.7.8 Username and Password not accepted. Learn more at 535 5.7.8 https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    SMTP ERROR: Password command failed: 535-5.7.8 Username and Password not accepted. Learn more at 535 5.7.8 https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    SMTP Error: Could not authenticate. 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: QUIT 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 221 2.0.0 closing connection c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    SMTP Error: Could not authenticate.
Fatal error: Uncaught phpmailerException: SMTP Error: Could not authenticate. in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php:1692 Stack trace: #0 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1540): PHPMailer->smtpConnect(Array) #1 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1335): PHPMailer->smtpSend('Date: Sat, 2 Fe...', 'This is a multi...') #2 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1213): PHPMailer->postSend() #3 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(34): PHPMailer->send() #4 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(7): sendMail('<!doctype html>...', 'Uw contactverzo...', 'janmoes96@live....', 'info@school4us....') #5 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\page-contact.php(46): sendTemplateMai in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php on line 1692
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 18:57:17
Quote Anchor link
"Username and Password not accepted. "

Foute credentials zegt de debug.
https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials
Gewijzigd op 02/02/2019 18:58:12 door - Ariën -
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 19:26:46
Quote Anchor link
Lokaal met xampp doet het het nu. maar op de daadwerkelijke website die online staat krijg ik deze error:
2019-02-02 18:26:08 SMTP ERROR: Failed to connect to server: Cannot assign requested address (99) 2019-02-02 18:26:08 SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 19:42:29
Quote Anchor link
Heb je het beheer over een eigen server? Of wordt dat voor jouw gedaan?
Want het lijkt mij op een configuratiefout van de server.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 19:45:39
Quote Anchor link
Ik heb de site bij yourhosting, dus host het niet zelf. Met de stappen die je me eerder stuurde werkt het gek genoeg wel lokaal maar niet op die webserver
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 20:01:18
Quote Anchor link
Vraag de helpdesk daar eens? Mogelijk blokkeren ze wat, of hebben ze een foute instelling?
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 20:03:40
Quote Anchor link
oh dat zou kunnen, want normaal als iets lokaal het perfect doet zou het ook moeten werken op het domein. Maar dat word maandag dan even bellen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/02/2019 21:16:16
Quote Anchor link
Jorn Reed op 02/02/2019 20:03:40:
want normaal als iets lokaal het perfect doet zou het ook moeten werken op het domein


Tenzij je precies hetzelfde OS met dezelfde voorzieningen hebt, dezelfde webserver met dezelfde modules, en wellicht dezelfde hardware: dan ja. Anders is dit niet echt vanzelfsprekend.

Maar zou je niet met dezelfde trace/error level kunnen kijken wat er aan de hand is? En daar dan eens op Googlen, mogelijk is het iets simpels.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

04/02/2019 00:39:48
Quote Anchor link
Ik ga het bedrijf morgen even bellen. Ik denk dat de webhosting mailen blokkeert. Anders moet ik even verder googlen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2019 15:02:00
Quote Anchor link
Google wijst uit dat dit een firewall of DNS-issue is, en niet specifiek aan phpMailer gerelateerd is.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

04/02/2019 19:23:58
Quote Anchor link
Het probleem is opgelost, ik heb de smtp gegevens opgevraagd en dat werkt. Nu heb ik 1 dingetje in de code verandert, zowel in het php bestand en twig bestand. En krijg dus nu een http error 500. Maar kom er maar niet achter of ik een typfout/code fout heb gemakt. en/of waar:
PHP: https://pastebin.com/vfD3R6wG
Twig: https://pastebin.com/ZzR5mPkb
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2019 19:41:55
Quote Anchor link
Wat heb je aangepast? En wat is de error volgens je error_log?
 
Jorn Reed

Jorn Reed

04/02/2019 19:44:50
Quote Anchor link
die error kan ik op de online versie niet zien. Ik heb in de php de mail receiver en sender omgedraaid. die stonden namelijk verkeerd. En in het twig bestand bij de <select> tag de titulatuur aangepast. Dat is alles.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2019 19:56:02
Quote Anchor link
Heb je geen error_log? Anders kan je die via .htaccess of een php.ini wel aanzetten.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

05/02/2019 17:32:54
Quote Anchor link
ja die heb ik, doordat kwam ik er achter dat ik te maken had met byte order marks. Dus m'n probleem is gefixt. Nu heb ik een ander dingetje. Ik wil namelijk Google Recaptcha gaan gebruiken op de 2 formulieren op de site. Om spammers tegen te gaan. Ik heb de tutorial op de website gelezen. Maar moet ik het niet anders doen? Ik maak namelijk gebruik van een zelf gemaakt wordpress thema. In het thema zitten php bestanden zoals page-home.php. Op dat bestand worden bijvoorbeeld waardes uit het wordpress dashboard geladen en in variablen word opgeslagen. Onder op elke pagina bestand render ik een twig bestand met een array die de waardes bevat die ik uit wordpress haal. Dus is het een beetje de vraag waar ik dat php recaptcha bestand van google moet opslaan en hoe ik het toepas in mijn wordpress/php/twig project.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2019 17:36:16
Quote Anchor link
Is het niet een handiger idee om een nieuw topic aan te maken, omdat je nu een totaal andere vraag stelt?
Dat schept wat meer overzicht in het forum.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/02/2019 17:48:55
Quote Anchor link
Let me Google that for you...

Edit:
Iemand op het gebruik van Google wijzen is prima, maar leg dan liever wat nuttige resultaten uit i.p.v. enkel een LMGTFY-tutorial over hoe Google werkt. In het verleden, toen het populair was, kregen we ook al opmerkingen over dergelijke posts waardoor zulke reacties niet wenselijk zijn.
Gewijzigd op 05/02/2019 19:34:44 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.