PHPMailer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jorn Reed

Jorn Reed

30/01/2019 23:49:53
Quote Anchor link
Ik gebruik PHPmailer met een gmail server om mails te laten versturen. Met het script hieronder werkte het eerst perfect. Alleen nu na een tijd (geen code verandert) geeft het deze error aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Fatal error: Uncaught phpmailerException: SMTP Error: Could not authenticate. in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php:1692 Stack trace: #0 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1540): PHPMailer->smtpConnect(Array) #1 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1335): PHPMailer->smtpSend('Date: Wed, 30 J...', 'This is a multi...') #2 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1213): PHPMailer->postSend() #3 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(34): PHPMailer->send() #4 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(7): sendMail('<!doctype html>...', 'Uw contactverzo...', 'janmoes96@live....', 'info@school4us....') #5 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\page-contact.php(46): sendTemplateMai in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php on line 1692



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

require_once(__DIR__.'/../../vendor/phpmailer/phpmailer/PHPMailerAutoload.php');

function
sendTemplateMail($body, $data, $subject, $receiver, $sender){
    $template = Timber::compile($body, $data);
    sendMail($template, $subject, $receiver, $sender);
}

function
sendMail($template, $subject, $receiver, $sender){

    $mail = new PHPMailer(true);                        // Enable verbose debug output

    $mail->isSMTP();                                      // Set mailer to use SMTP     // TCP port to connect to

    $mail->Host = 'smtp.gmail.com';
    $mail->Port = 587;
    $mail->SMTPSecure = 'tls';
    $mail->SMTPAuth = true;
    $mail->SMTPOptions = array('ssl' => array('verify_peer' => false, 'verify_peer_name' => false, 'allow_self_signed' => true));
    $mail->Username = "[email protected]";
    $mail->Password = "test";

    $mail->setFrom($sender);
    $mail->addAddress($receiver);     // Add a recipient
    $mail->addReplyTo($sender);

    $mail->isHTML(true);

    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body = $template;
    $mail->AltBody = $template; //$mail->AltBody = $template; //

    return $mail->send();
}

[
/code]
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 07:19:35
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

31/01/2019 00:15:05
Quote Anchor link
Dan is er waarschijnlijk iets anders veranderd.

Allereerst is het handig dat je je realiseert dat jouw probleem waarschijnlijk niet uniek is.

Dus vraag je het ome Goegel: "phpmailer gmail could not authenticate".

Het eerste resultaat wijst je mogelijk al in de goede richting: blijkbaar moet je tegenwoordig "less secure apps" expliciet toegang geven maar het is natuurlijk beter dat je het certificaat op een fatsoenlijke manier inspecteert, al die beveiliging is er niet voor niets.

Een andere mogelijke oorzaak is dat het netwerk vanuit je webserver naar buiten toe wordt geblokkeerd ofzo.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 18:23:37
Quote Anchor link
Ik heb de stappen gevolgd van die stackoverflow post. Maar heb nog steeds geen resultaat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 18:43:31
Quote Anchor link
En als je de debug wat hoger zet, zie je dan wat meer debugging?

$mail->SMTPDebug = 2;
Gewijzigd op 02/02/2019 18:44:10 door - Ariën -
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 18:48:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 220 smtp.gmail.com ESMTP c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: EHLO localhost 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 250-smtp.gmail.com at your service, [94.208.86.255] 250-SIZE 35882577 250-8BITMIME 250-STARTTLS 250-ENHANCEDSTATUSCODES 250-PIPELINING 250-CHUNKING 250 SMTPUTF8 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: STARTTLS 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 220 2.0.0 Ready to start TLS 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: EHLO localhost 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 250-smtp.gmail.com at your service, [94.208.86.255] 250-SIZE 35882577 250-8BITMIME 250-AUTH LOGIN PLAIN XOAUTH2 PLAIN-CLIENTTOKEN OAUTHBEARER XOAUTH 250-ENHANCEDSTATUSCODES 250-PIPELINING 250-CHUNKING 250 SMTPUTF8 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: AUTH LOGIN 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 334 VXNlcm5hbWU6 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: dGVzdHNjaG9vbDR1c0BnbWFpbC5jb20= 2019-02-02 17:48:18 SERVER -> CLIENT: 334 UGFzc3dvcmQ6 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: c2Nob29sNHVzamFu 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 535-5.7.8 Username and Password not accepted. Learn more at 535 5.7.8 https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    SMTP ERROR: Password command failed: 535-5.7.8 Username and Password not accepted. Learn more at 535 5.7.8 https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    SMTP Error: Could not authenticate. 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: QUIT 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 221 2.0.0 closing connection c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    SMTP Error: Could not authenticate.
Fatal error: Uncaught phpmailerException: SMTP Error: Could not authenticate. in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php:1692 Stack trace: #0 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1540): PHPMailer->smtpConnect(Array) #1 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1335): PHPMailer->smtpSend('Date: Sat, 2 Fe...', 'This is a multi...') #2 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1213): PHPMailer->postSend() #3 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(34): PHPMailer->send() #4 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(7): sendMail('<!doctype html>...', 'Uw contactverzo...', 'janmoes96@live....', 'info@school4us....') #5 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\page-contact.php(46): sendTemplateMai in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php on line 1692
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 18:57:17
Quote Anchor link
"Username and Password not accepted. "

Foute credentials zegt de debug.
https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials
Gewijzigd op 02/02/2019 18:58:12 door - Ariën -
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 19:26:46
Quote Anchor link
Lokaal met xampp doet het het nu. maar op de daadwerkelijke website die online staat krijg ik deze error:
2019-02-02 18:26:08 SMTP ERROR: Failed to connect to server: Cannot assign requested address (99) 2019-02-02 18:26:08 SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 19:42:29
Quote Anchor link
Heb je het beheer over een eigen server? Of wordt dat voor jouw gedaan?
Want het lijkt mij op een configuratiefout van de server.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 19:45:39
Quote Anchor link
Ik heb de site bij yourhosting, dus host het niet zelf. Met de stappen die je me eerder stuurde werkt het gek genoeg wel lokaal maar niet op die webserver
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 20:01:18
Quote Anchor link
Vraag de helpdesk daar eens? Mogelijk blokkeren ze wat, of hebben ze een foute instelling?
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 20:03:40
Quote Anchor link
oh dat zou kunnen, want normaal als iets lokaal het perfect doet zou het ook moeten werken op het domein. Maar dat word maandag dan even bellen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/02/2019 21:16:16
Quote Anchor link
Jorn Reed op 02/02/2019 20:03:40:
want normaal als iets lokaal het perfect doet zou het ook moeten werken op het domein


Tenzij je precies hetzelfde OS met dezelfde voorzieningen hebt, dezelfde webserver met dezelfde modules, en wellicht dezelfde hardware: dan ja. Anders is dit niet echt vanzelfsprekend.

Maar zou je niet met dezelfde trace/error level kunnen kijken wat er aan de hand is? En daar dan eens op Googlen, mogelijk is het iets simpels.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

04/02/2019 00:39:48
Quote Anchor link
Ik ga het bedrijf morgen even bellen. Ik denk dat de webhosting mailen blokkeert. Anders moet ik even verder googlen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2019 15:02:00
Quote Anchor link
Google wijst uit dat dit een firewall of DNS-issue is, en niet specifiek aan phpMailer gerelateerd is.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

04/02/2019 19:23:58
Quote Anchor link
Het probleem is opgelost, ik heb de smtp gegevens opgevraagd en dat werkt. Nu heb ik 1 dingetje in de code verandert, zowel in het php bestand en twig bestand. En krijg dus nu een http error 500. Maar kom er maar niet achter of ik een typfout/code fout heb gemakt. en/of waar:
PHP: https://pastebin.com/vfD3R6wG
Twig: https://pastebin.com/ZzR5mPkb
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2019 19:41:55
Quote Anchor link
Wat heb je aangepast? En wat is de error volgens je error_log?
 
Jorn Reed

Jorn Reed

04/02/2019 19:44:50
Quote Anchor link
die error kan ik op de online versie niet zien. Ik heb in de php de mail receiver en sender omgedraaid. die stonden namelijk verkeerd. En in het twig bestand bij de <select> tag de titulatuur aangepast. Dat is alles.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2019 19:56:02
Quote Anchor link
Heb je geen error_log? Anders kan je die via .htaccess of een php.ini wel aanzetten.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

05/02/2019 17:32:54
Quote Anchor link
ja die heb ik, doordat kwam ik er achter dat ik te maken had met byte order marks. Dus m'n probleem is gefixt. Nu heb ik een ander dingetje. Ik wil namelijk Google Recaptcha gaan gebruiken op de 2 formulieren op de site. Om spammers tegen te gaan. Ik heb de tutorial op de website gelezen. Maar moet ik het niet anders doen? Ik maak namelijk gebruik van een zelf gemaakt wordpress thema. In het thema zitten php bestanden zoals page-home.php. Op dat bestand worden bijvoorbeeld waardes uit het wordpress dashboard geladen en in variablen word opgeslagen. Onder op elke pagina bestand render ik een twig bestand met een array die de waardes bevat die ik uit wordpress haal. Dus is het een beetje de vraag waar ik dat php recaptcha bestand van google moet opslaan en hoe ik het toepas in mijn wordpress/php/twig project.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2019 17:36:16
Quote Anchor link
Is het niet een handiger idee om een nieuw topic aan te maken, omdat je nu een totaal andere vraag stelt?
Dat schept wat meer overzicht in het forum.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/02/2019 17:48:55
Quote Anchor link
Let me Google that for you...

Edit:
Iemand op het gebruik van Google wijzen is prima, maar leg dan liever wat nuttige resultaten uit i.p.v. enkel een LMGTFY-tutorial over hoe Google werkt. In het verleden, toen het populair was, kregen we ook al opmerkingen over dergelijke posts waardoor zulke reacties niet wenselijk zijn.
Gewijzigd op 05/02/2019 19:34:44 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.