PHPMailer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jorn Reed

Jorn Reed

30/01/2019 23:49:53
Quote Anchor link
Ik gebruik PHPmailer met een gmail server om mails te laten versturen. Met het script hieronder werkte het eerst perfect. Alleen nu na een tijd (geen code verandert) geeft het deze error aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Fatal error: Uncaught phpmailerException: SMTP Error: Could not authenticate. in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php:1692 Stack trace: #0 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1540): PHPMailer->smtpConnect(Array) #1 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1335): PHPMailer->smtpSend('Date: Wed, 30 J...', 'This is a multi...') #2 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1213): PHPMailer->postSend() #3 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(34): PHPMailer->send() #4 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(7): sendMail('<!doctype html>...', 'Uw contactverzo...', 'janmoes96@live....', 'info@school4us....') #5 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\page-contact.php(46): sendTemplateMai in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php on line 1692



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

require_once(__DIR__.'/../../vendor/phpmailer/phpmailer/PHPMailerAutoload.php');

function
sendTemplateMail($body, $data, $subject, $receiver, $sender){
    $template = Timber::compile($body, $data);
    sendMail($template, $subject, $receiver, $sender);
}

function
sendMail($template, $subject, $receiver, $sender){

    $mail = new PHPMailer(true);                        // Enable verbose debug output

    $mail->isSMTP();                                      // Set mailer to use SMTP     // TCP port to connect to

    $mail->Host = 'smtp.gmail.com';
    $mail->Port = 587;
    $mail->SMTPSecure = 'tls';
    $mail->SMTPAuth = true;
    $mail->SMTPOptions = array('ssl' => array('verify_peer' => false, 'verify_peer_name' => false, 'allow_self_signed' => true));
    $mail->Username = "[email protected]";
    $mail->Password = "test";

    $mail->setFrom($sender);
    $mail->addAddress($receiver);     // Add a recipient
    $mail->addReplyTo($sender);

    $mail->isHTML(true);

    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body = $template;
    $mail->AltBody = $template; //$mail->AltBody = $template; //

    return $mail->send();
}

[
/code]
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 17:18:08
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

31/01/2019 00:15:05
Quote Anchor link
Dan is er waarschijnlijk iets anders veranderd.

Allereerst is het handig dat je je realiseert dat jouw probleem waarschijnlijk niet uniek is.

Dus vraag je het ome Goegel: "phpmailer gmail could not authenticate".

Het eerste resultaat wijst je mogelijk al in de goede richting: blijkbaar moet je tegenwoordig "less secure apps" expliciet toegang geven maar het is natuurlijk beter dat je het certificaat op een fatsoenlijke manier inspecteert, al die beveiliging is er niet voor niets.

Een andere mogelijke oorzaak is dat het netwerk vanuit je webserver naar buiten toe wordt geblokkeerd ofzo.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 18:23:37
Quote Anchor link
Ik heb de stappen gevolgd van die stackoverflow post. Maar heb nog steeds geen resultaat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 18:43:31
Quote Anchor link
En als je de debug wat hoger zet, zie je dan wat meer debugging?

$mail->SMTPDebug = 2;
Gewijzigd op 02/02/2019 18:44:10 door - Ariën -
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 18:48:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 220 smtp.gmail.com ESMTP c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: EHLO localhost 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 250-smtp.gmail.com at your service, [94.208.86.255] 250-SIZE 35882577 250-8BITMIME 250-STARTTLS 250-ENHANCEDSTATUSCODES 250-PIPELINING 250-CHUNKING 250 SMTPUTF8 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: STARTTLS 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 220 2.0.0 Ready to start TLS 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: EHLO localhost 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 250-smtp.gmail.com at your service, [94.208.86.255] 250-SIZE 35882577 250-8BITMIME 250-AUTH LOGIN PLAIN XOAUTH2 PLAIN-CLIENTTOKEN OAUTHBEARER XOAUTH 250-ENHANCEDSTATUSCODES 250-PIPELINING 250-CHUNKING 250 SMTPUTF8 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: AUTH LOGIN 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 334 VXNlcm5hbWU6 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: dGVzdHNjaG9vbDR1c0BnbWFpbC5jb20= 2019-02-02 17:48:18 SERVER -> CLIENT: 334 UGFzc3dvcmQ6 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: c2Nob29sNHVzamFu 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 535-5.7.8 Username and Password not accepted. Learn more at 535 5.7.8 https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    SMTP ERROR: Password command failed: 535-5.7.8 Username and Password not accepted. Learn more at 535 5.7.8 https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    SMTP Error: Could not authenticate. 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: QUIT 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 221 2.0.0 closing connection c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    SMTP Error: Could not authenticate.
Fatal error: Uncaught phpmailerException: SMTP Error: Could not authenticate. in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php:1692 Stack trace: #0 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1540): PHPMailer->smtpConnect(Array) #1 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1335): PHPMailer->smtpSend('Date: Sat, 2 Fe...', 'This is a multi...') #2 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1213): PHPMailer->postSend() #3 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(34): PHPMailer->send() #4 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(7): sendMail('<!doctype html>...', 'Uw contactverzo...', 'janmoes96@live....', 'info@school4us....') #5 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\page-contact.php(46): sendTemplateMai in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php on line 1692
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 18:57:17
Quote Anchor link
"Username and Password not accepted. "

Foute credentials zegt de debug.
https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials
Gewijzigd op 02/02/2019 18:58:12 door - Ariën -
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 19:26:46
Quote Anchor link
Lokaal met xampp doet het het nu. maar op de daadwerkelijke website die online staat krijg ik deze error:
2019-02-02 18:26:08 SMTP ERROR: Failed to connect to server: Cannot assign requested address (99) 2019-02-02 18:26:08 SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 19:42:29
Quote Anchor link
Heb je het beheer over een eigen server? Of wordt dat voor jouw gedaan?
Want het lijkt mij op een configuratiefout van de server.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 19:45:39
Quote Anchor link
Ik heb de site bij yourhosting, dus host het niet zelf. Met de stappen die je me eerder stuurde werkt het gek genoeg wel lokaal maar niet op die webserver
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 20:01:18
Quote Anchor link
Vraag de helpdesk daar eens? Mogelijk blokkeren ze wat, of hebben ze een foute instelling?
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 20:03:40
Quote Anchor link
oh dat zou kunnen, want normaal als iets lokaal het perfect doet zou het ook moeten werken op het domein. Maar dat word maandag dan even bellen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/02/2019 21:16:16
Quote Anchor link
Jorn Reed op 02/02/2019 20:03:40:
want normaal als iets lokaal het perfect doet zou het ook moeten werken op het domein


Tenzij je precies hetzelfde OS met dezelfde voorzieningen hebt, dezelfde webserver met dezelfde modules, en wellicht dezelfde hardware: dan ja. Anders is dit niet echt vanzelfsprekend.

Maar zou je niet met dezelfde trace/error level kunnen kijken wat er aan de hand is? En daar dan eens op Googlen, mogelijk is het iets simpels.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

04/02/2019 00:39:48
Quote Anchor link
Ik ga het bedrijf morgen even bellen. Ik denk dat de webhosting mailen blokkeert. Anders moet ik even verder googlen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2019 15:02:00
Quote Anchor link
Google wijst uit dat dit een firewall of DNS-issue is, en niet specifiek aan phpMailer gerelateerd is.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

04/02/2019 19:23:58
Quote Anchor link
Het probleem is opgelost, ik heb de smtp gegevens opgevraagd en dat werkt. Nu heb ik 1 dingetje in de code verandert, zowel in het php bestand en twig bestand. En krijg dus nu een http error 500. Maar kom er maar niet achter of ik een typfout/code fout heb gemakt. en/of waar:
PHP: https://pastebin.com/vfD3R6wG
Twig: https://pastebin.com/ZzR5mPkb
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2019 19:41:55
Quote Anchor link
Wat heb je aangepast? En wat is de error volgens je error_log?
 
Jorn Reed

Jorn Reed

04/02/2019 19:44:50
Quote Anchor link
die error kan ik op de online versie niet zien. Ik heb in de php de mail receiver en sender omgedraaid. die stonden namelijk verkeerd. En in het twig bestand bij de <select> tag de titulatuur aangepast. Dat is alles.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2019 19:56:02
Quote Anchor link
Heb je geen error_log? Anders kan je die via .htaccess of een php.ini wel aanzetten.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

05/02/2019 17:32:54
Quote Anchor link
ja die heb ik, doordat kwam ik er achter dat ik te maken had met byte order marks. Dus m'n probleem is gefixt. Nu heb ik een ander dingetje. Ik wil namelijk Google Recaptcha gaan gebruiken op de 2 formulieren op de site. Om spammers tegen te gaan. Ik heb de tutorial op de website gelezen. Maar moet ik het niet anders doen? Ik maak namelijk gebruik van een zelf gemaakt wordpress thema. In het thema zitten php bestanden zoals page-home.php. Op dat bestand worden bijvoorbeeld waardes uit het wordpress dashboard geladen en in variablen word opgeslagen. Onder op elke pagina bestand render ik een twig bestand met een array die de waardes bevat die ik uit wordpress haal. Dus is het een beetje de vraag waar ik dat php recaptcha bestand van google moet opslaan en hoe ik het toepas in mijn wordpress/php/twig project.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2019 17:36:16
Quote Anchor link
Is het niet een handiger idee om een nieuw topic aan te maken, omdat je nu een totaal andere vraag stelt?
Dat schept wat meer overzicht in het forum.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/02/2019 17:48:55
Quote Anchor link
Let me Google that for you...

Edit:
Iemand op het gebruik van Google wijzen is prima, maar leg dan liever wat nuttige resultaten uit i.p.v. enkel een LMGTFY-tutorial over hoe Google werkt. In het verleden, toen het populair was, kregen we ook al opmerkingen over dergelijke posts waardoor zulke reacties niet wenselijk zijn.
Gewijzigd op 05/02/2019 19:34:44 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.