PHPMailer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jorn Reed

Jorn Reed

30/01/2019 23:49:53
Quote Anchor link
Ik gebruik PHPmailer met een gmail server om mails te laten versturen. Met het script hieronder werkte het eerst perfect. Alleen nu na een tijd (geen code verandert) geeft het deze error aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Fatal error: Uncaught phpmailerException: SMTP Error: Could not authenticate. in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php:1692 Stack trace: #0 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1540): PHPMailer->smtpConnect(Array) #1 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1335): PHPMailer->smtpSend('Date: Wed, 30 J...', 'This is a multi...') #2 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1213): PHPMailer->postSend() #3 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(34): PHPMailer->send() #4 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(7): sendMail('<!doctype html>...', 'Uw contactverzo...', 'janmoes96@live....', 'info@school4us....') #5 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\page-contact.php(46): sendTemplateMai in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php on line 1692



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

require_once(__DIR__.'/../../vendor/phpmailer/phpmailer/PHPMailerAutoload.php');

function
sendTemplateMail($body, $data, $subject, $receiver, $sender){
    $template = Timber::compile($body, $data);
    sendMail($template, $subject, $receiver, $sender);
}

function
sendMail($template, $subject, $receiver, $sender){

    $mail = new PHPMailer(true);                        // Enable verbose debug output

    $mail->isSMTP();                                      // Set mailer to use SMTP     // TCP port to connect to

    $mail->Host = 'smtp.gmail.com';
    $mail->Port = 587;
    $mail->SMTPSecure = 'tls';
    $mail->SMTPAuth = true;
    $mail->SMTPOptions = array('ssl' => array('verify_peer' => false, 'verify_peer_name' => false, 'allow_self_signed' => true));
    $mail->Username = "[email protected]";
    $mail->Password = "test";

    $mail->setFrom($sender);
    $mail->addAddress($receiver);     // Add a recipient
    $mail->addReplyTo($sender);

    $mail->isHTML(true);

    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body = $template;
    $mail->AltBody = $template; //$mail->AltBody = $template; //

    return $mail->send();
}

[
/code]
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 18:33:14
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

31/01/2019 00:15:05
Quote Anchor link
Dan is er waarschijnlijk iets anders veranderd.

Allereerst is het handig dat je je realiseert dat jouw probleem waarschijnlijk niet uniek is.

Dus vraag je het ome Goegel: "phpmailer gmail could not authenticate".

Het eerste resultaat wijst je mogelijk al in de goede richting: blijkbaar moet je tegenwoordig "less secure apps" expliciet toegang geven maar het is natuurlijk beter dat je het certificaat op een fatsoenlijke manier inspecteert, al die beveiliging is er niet voor niets.

Een andere mogelijke oorzaak is dat het netwerk vanuit je webserver naar buiten toe wordt geblokkeerd ofzo.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 18:23:37
Quote Anchor link
Ik heb de stappen gevolgd van die stackoverflow post. Maar heb nog steeds geen resultaat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 18:43:31
Quote Anchor link
En als je de debug wat hoger zet, zie je dan wat meer debugging?

$mail->SMTPDebug = 2;
Gewijzigd op 02/02/2019 18:44:10 door - Ariën -
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 18:48:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 220 smtp.gmail.com ESMTP c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: EHLO localhost 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 250-smtp.gmail.com at your service, [94.208.86.255] 250-SIZE 35882577 250-8BITMIME 250-STARTTLS 250-ENHANCEDSTATUSCODES 250-PIPELINING 250-CHUNKING 250 SMTPUTF8 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: STARTTLS 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 220 2.0.0 Ready to start TLS 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: EHLO localhost 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 250-smtp.gmail.com at your service, [94.208.86.255] 250-SIZE 35882577 250-8BITMIME 250-AUTH LOGIN PLAIN XOAUTH2 PLAIN-CLIENTTOKEN OAUTHBEARER XOAUTH 250-ENHANCEDSTATUSCODES 250-PIPELINING 250-CHUNKING 250 SMTPUTF8 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: AUTH LOGIN 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 334 VXNlcm5hbWU6 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: dGVzdHNjaG9vbDR1c0BnbWFpbC5jb20= 2019-02-02 17:48:18 SERVER -> CLIENT: 334 UGFzc3dvcmQ6 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: c2Nob29sNHVzamFu 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 535-5.7.8 Username and Password not accepted. Learn more at 535 5.7.8 https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    SMTP ERROR: Password command failed: 535-5.7.8 Username and Password not accepted. Learn more at 535 5.7.8 https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    SMTP Error: Could not authenticate. 2019-02-02 17:48:18    CLIENT -> SERVER: QUIT 2019-02-02 17:48:18    SERVER -> CLIENT: 221 2.0.0 closing connection c53sm3014729ede.26 - gsmtp 2019-02-02 17:48:18    SMTP Error: Could not authenticate.
Fatal error: Uncaught phpmailerException: SMTP Error: Could not authenticate. in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php:1692 Stack trace: #0 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1540): PHPMailer->smtpConnect(Array) #1 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1335): PHPMailer->smtpSend('Date: Sat, 2 Fe...', 'This is a multi...') #2 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php(1213): PHPMailer->postSend() #3 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(34): PHPMailer->send() #4 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\functions\mail\sendMail.php(7): sendMail('<!doctype html>...', 'Uw contactverzo...', 'janmoes96@live....', 'info@school4us....') #5 D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\page-contact.php(46): sendTemplateMai in D:\Xampp\htdocs\school4us\wp-content\themes\school4us\vendor\phpmailer\phpmailer\class.phpmailer.php on line 1692
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 18:57:17
Quote Anchor link
"Username and Password not accepted. "

Foute credentials zegt de debug.
https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials
Gewijzigd op 02/02/2019 18:58:12 door - Ariën -
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 19:26:46
Quote Anchor link
Lokaal met xampp doet het het nu. maar op de daadwerkelijke website die online staat krijg ik deze error:
2019-02-02 18:26:08 SMTP ERROR: Failed to connect to server: Cannot assign requested address (99) 2019-02-02 18:26:08 SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 19:42:29
Quote Anchor link
Heb je het beheer over een eigen server? Of wordt dat voor jouw gedaan?
Want het lijkt mij op een configuratiefout van de server.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 19:45:39
Quote Anchor link
Ik heb de site bij yourhosting, dus host het niet zelf. Met de stappen die je me eerder stuurde werkt het gek genoeg wel lokaal maar niet op die webserver
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2019 20:01:18
Quote Anchor link
Vraag de helpdesk daar eens? Mogelijk blokkeren ze wat, of hebben ze een foute instelling?
 
Jorn Reed

Jorn Reed

02/02/2019 20:03:40
Quote Anchor link
oh dat zou kunnen, want normaal als iets lokaal het perfect doet zou het ook moeten werken op het domein. Maar dat word maandag dan even bellen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/02/2019 21:16:16
Quote Anchor link
Jorn Reed op 02/02/2019 20:03:40:
want normaal als iets lokaal het perfect doet zou het ook moeten werken op het domein


Tenzij je precies hetzelfde OS met dezelfde voorzieningen hebt, dezelfde webserver met dezelfde modules, en wellicht dezelfde hardware: dan ja. Anders is dit niet echt vanzelfsprekend.

Maar zou je niet met dezelfde trace/error level kunnen kijken wat er aan de hand is? En daar dan eens op Googlen, mogelijk is het iets simpels.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

04/02/2019 00:39:48
Quote Anchor link
Ik ga het bedrijf morgen even bellen. Ik denk dat de webhosting mailen blokkeert. Anders moet ik even verder googlen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2019 15:02:00
Quote Anchor link
Google wijst uit dat dit een firewall of DNS-issue is, en niet specifiek aan phpMailer gerelateerd is.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

04/02/2019 19:23:58
Quote Anchor link
Het probleem is opgelost, ik heb de smtp gegevens opgevraagd en dat werkt. Nu heb ik 1 dingetje in de code verandert, zowel in het php bestand en twig bestand. En krijg dus nu een http error 500. Maar kom er maar niet achter of ik een typfout/code fout heb gemakt. en/of waar:
PHP: https://pastebin.com/vfD3R6wG
Twig: https://pastebin.com/ZzR5mPkb
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2019 19:41:55
Quote Anchor link
Wat heb je aangepast? En wat is de error volgens je error_log?
 
Jorn Reed

Jorn Reed

04/02/2019 19:44:50
Quote Anchor link
die error kan ik op de online versie niet zien. Ik heb in de php de mail receiver en sender omgedraaid. die stonden namelijk verkeerd. En in het twig bestand bij de <select> tag de titulatuur aangepast. Dat is alles.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/02/2019 19:56:02
Quote Anchor link
Heb je geen error_log? Anders kan je die via .htaccess of een php.ini wel aanzetten.
 
Jorn Reed

Jorn Reed

05/02/2019 17:32:54
Quote Anchor link
ja die heb ik, doordat kwam ik er achter dat ik te maken had met byte order marks. Dus m'n probleem is gefixt. Nu heb ik een ander dingetje. Ik wil namelijk Google Recaptcha gaan gebruiken op de 2 formulieren op de site. Om spammers tegen te gaan. Ik heb de tutorial op de website gelezen. Maar moet ik het niet anders doen? Ik maak namelijk gebruik van een zelf gemaakt wordpress thema. In het thema zitten php bestanden zoals page-home.php. Op dat bestand worden bijvoorbeeld waardes uit het wordpress dashboard geladen en in variablen word opgeslagen. Onder op elke pagina bestand render ik een twig bestand met een array die de waardes bevat die ik uit wordpress haal. Dus is het een beetje de vraag waar ik dat php recaptcha bestand van google moet opslaan en hoe ik het toepas in mijn wordpress/php/twig project.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2019 17:36:16
Quote Anchor link
Is het niet een handiger idee om een nieuw topic aan te maken, omdat je nu een totaal andere vraag stelt?
Dat schept wat meer overzicht in het forum.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/02/2019 17:48:55
Quote Anchor link
Let me Google that for you...

Edit:
Iemand op het gebruik van Google wijzen is prima, maar leg dan liever wat nuttige resultaten uit i.p.v. enkel een LMGTFY-tutorial over hoe Google werkt. In het verleden, toen het populair was, kregen we ook al opmerkingen over dergelijke posts waardoor zulke reacties niet wenselijk zijn.
Gewijzigd op 05/02/2019 19:34:44 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.