phpmyadmin error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »
Viktor

Viktor

09/02/2006 21:25:00
Quote Anchor link
Eigenlijk de bekende error.
Maar aangezien ik geen topics kon vinden waar dit in stond (ik heb het meeste geprobeerd, maar zonder resultaat).
Dus, gister heb ik apache, php en mysql geïnstalleerd, php en apache doen het perfect, mysql weet ik nog niet, want phpmyadmin geeft een error.
Nou de bekende error:

kan de MySQL extensie niet laden,
controleer de PHP configuratie.
Documentatie

php.ini heb ik ook al goed gezet.
Ik heb ook al verschillende bestanden in windows/system32 en windows/system gezet.
Maar alles zonder resultaat.

Wie kan mij helpen...

a.b.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 04:55:49
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

09/02/2006 21:31:00
Quote Anchor link
Je moet de mysql extensie nog installeren gok ik. Maak eens een .php bestand met daarin
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
, en kijk of daar iets met betrekking tot myslq staat :).
 
Viktor

Viktor

09/02/2006 21:50:00
Quote Anchor link
Er staat niks over mysql in in phpinfo.
 
Viktor

Viktor

09/02/2006 21:51:00
Quote Anchor link
dubbelpost
Gewijzigd op 10/02/2006 15:32:00 door Viktor
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

09/02/2006 22:02:00
Quote Anchor link
Staat er iets in je php.ini met 'mysql' en een ; ervoor?
 
Viktor

Viktor

10/02/2006 15:07:00
Quote Anchor link
Heb ik ook weggehaald.
Je bedoeld php_mysql.dll.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/02/2006 15:10:00
Quote Anchor link
staat er een php_mysql.dll in je extension dir?
 
Viktor

Viktor

10/02/2006 15:13:00
Quote Anchor link
Ja... Staat er ook in.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

10/02/2006 15:33:00
Quote Anchor link
kopieer dat bestand naar C:\windows en herstart apache
 
Viktor

Viktor

10/02/2006 16:31:00
Quote Anchor link
Hmm, ik heb niks anders gedaan en nu doet ie het :).
Alsnog bedankt :).
 
Viktor

Viktor

10/02/2006 21:52:00
Quote Anchor link
Ik post het maar hier want ik heb nog een vraag,
eigenlijk niet over phpmyadmin maar over apache:

Hoe kan ik apache 2 het beste beveiligen zodat er geen/weinig hackers in kunnen breken?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/02/2006 21:56:00
Quote Anchor link
Geen PHP scripts laten openen van buitenaf, apache zelf is goed het is de gebruiker die niet (veilig) kan scripten.
 
Viktor

Viktor

10/02/2006 22:01:00
Quote Anchor link
Dus niet gaan includen?
En anders, hoe kan ik php en mysql beveiligen :+ ?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/02/2006 22:10:00
 
Viktor

Viktor

10/02/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Dat is met scripts... Ik wil dus hoe ik op mijn server alles kan beveiligen zonder dat een hacker zo mijn computer hackt.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/02/2006 22:20:00
Quote Anchor link
Een hacker doet dat dmv scripts, dat is wat ik je net probeer uit te leggen... de onveiligheid van een server zit achter de computer, niet in.
 
Viktor

Viktor

11/02/2006 09:56:00
Quote Anchor link
Dus eigenlijk is er geen mogelijkheid om je pc goed te beveiligen.
 
Han eev

Han eev

11/02/2006 10:19:00
Quote Anchor link
Tuurlijk wel...
Als jij je scripts zo goed maakt... dan zal er ook niet snel een hacken binnen komen.
 
Viktor

Viktor

11/02/2006 12:06:00
Quote Anchor link
Dus je hoeft aleen maar veilig te scripten...
en dan heb ik nog mijn laatste vraag:
hoe kan ik in phpmyadmin users toevoegen en dat zij rechten hebben in hun eigen database en de andere databasen niet kunnen zien.
Ik heb een klein beginnetje: in de database mysql dan users en daar toevoegen, maar dan heb ik nog niet dat zij alleen in hun eigen database kunnen komen...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

11/02/2006 12:13:00
Quote Anchor link
hier leg ik uit hoe je een nieuwe database aanmaakt, en daar een user inzet met alleen rechten op die database.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.