PHPmyadmin slaat enter als RN op

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Racoon smasher

racoon smasher

06/05/2014 14:12:20
Quote Anchor link
Ik ben nog bezig met me linkbuilding CMS en heb een notitie vak gemaakt op een profiel van een bedrijf, maar zodra je in de textarea een enter zet en je slaat hem op dan gaat de enter weg en komt er 'rn' te staan.

weet iemand hoe je dit probleem op lost?

Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:52:52
 
- SanThe -

- SanThe -

06/05/2014 14:14:58
Quote Anchor link
Zie nl2br().
 
Racoon smasher

racoon smasher

06/05/2014 14:19:11
Quote Anchor link
- SanThe - op 06/05/2014 14:14:58:
Zie nl2br().


Ik heb het toegevoegd, maar dan zit je met het probleem dat de gebruiker zelf telkens \n moet intypen voor een enter en als je dan de enter zelf gebruikt blijft rn wel terug komen :P
 
- SanThe -

- SanThe -

06/05/2014 14:22:22
Quote Anchor link
Dan doe je ergens iets anders niet goed.
 
Racoon smasher

racoon smasher

06/05/2014 14:38:19
Quote Anchor link
- SanThe - op 06/05/2014 14:22:22:
Dan doe je ergens iets anders niet goed.


Jup het was stripslashes()

nog bedankt :P
Gewijzigd op 06/05/2014 14:38:37 door racoon smasher
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.