Pickadate default submit waarde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »
N K

N K

17/10/2013 21:24:23
Quote Anchor link
Ondanks de volgens mij toch goede documentatie van de pickadate datepicker kom ik er toch niet uit.
Als ik een datum kies en op submit klik wordt de variabele "date_submit" gevuld. Deze waarde gebruik ik om in de database weg te schrijven.
Wanneer ik meteen hierna weer op submit klik is deze weer leeg. Ik wil de POST waarde behouden voor deze variabele. Normaal zou ik gewoon checken op een post waarde en die weer echo-en in de value van de input maar deze value wordt via javascript in het DOM geplaatst door pickadate. (als ik het zo goed zeg..)
Weet iemand hoe ik dit kan doen?

Pickadate: http://amsul.ca/pickadate.js/date.htm

Mijn code tot nu toe ter verduidelijking
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<html>
    <head>
    <link rel="stylesheet" href="lib/pickadate.js-3.2.2/lib/compressed/themes/default.css">
    <link rel="stylesheet" href="lib/pickadate.js-3.2.2/lib/compressed/themes/default.date.css">
    <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.0.0/jquery.min.js"></script>
    
  
    </head>
<body>
<form method="POST">
    <input type="text" class="datepicker" name="date" value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="submit" />
</form>


<!-- test var -->
<?php print_r($_POST);?>


<script src="lib/pickadate.js-3.2.2/lib/compressed/picker.js"></script>
    <script src="lib/pickadate.js-3.2.2/lib/compressed/picker.date.js"></script>
     <script>
    $( '.datepicker' ).pickadate({
    min: true,
        monthsFull: [ 'januari', 'februari', 'maart', 'april', 'mei', 'juni', 'juli', 'augustus', 'september', 'oktober', 'november', 'december' ],
        monthsShort: [ 'jan', 'feb', 'maa', 'apr', 'mei', 'jun', 'jul', 'aug', 'sep', 'okt', 'nov', 'dec' ],
        weekdaysFull: [ 'zondag', 'maandag', 'dinsdag', 'woensdag', 'donderdag', 'vrijdag', 'zaterdag' ],
        weekdaysShort: [ 'zo', 'ma', 'di', 'wo', 'do', 'vr', 'za' ],
        format: 'ddd dd mmmm yyyy',
        formatSubmit: 'yyyy-mm-dd',
        today: 'vandaag',
        clear: false
        });
    </script>
</body>
</html>
Gewijzigd op 17/10/2013 21:26:59 door N K
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:02:26
 
Tim S

Tim S

17/10/2013 21:28:45
Quote Anchor link
Denk dat het niet werkt omdat je "format" en "formatSubmit" instellingen van elkaar verschillen.
 
N K

N K

17/10/2013 21:30:46
Quote Anchor link
Dat is volgens mij juist de bedoeling.
Format is de weergave van de datum in het input veld.
formatSubmit is de waarde voor de database.
 
Tim S

Tim S

17/10/2013 21:32:23
Quote Anchor link
Ja dat bedoel ik ook... Je probeert nu je database format weer te geven, maar dat herkent hij niet als een datum.
 
N K

N K

17/10/2013 21:47:52
Quote Anchor link
Misschien praten we langs elkaar heen maar die waarde hoe het getoond wordt maakt me niet zoveel uit.
Uiteindelijk is onderstaand de html. Het gaat me meer om die hidden input die pickadate er zelf bij zet. Deze waarde wordt leeggemaakt na het opnieuw submitten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<form method="POST">
    <input type="text" class="datepicker" name="date" value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
<input type="hidden" name="date_submit" value="2013-10-24">
    <input type="submit" />
</form>
 
Tim S

Tim S

18/10/2013 02:33:48
Quote Anchor link
Ok, sorry voor het misverstand.

Kun je niet gewoon dit doen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<form method="POST">
    <input type="text" class="datepicker" name="date" value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="hidden" name="date_submit" value="<?php if(isset($_POST['date_submit'])){echo $_POST['date_submit'];}?>">
    <input type="submit" />
</form>
 
N K

N K

18/10/2013 09:34:49
Quote Anchor link
Nee, die optie had ik idd al geprobeerd.
Als ik dat doe dan laat het DOM dit zien wat helemaal niet werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<form method="POST">
<input type="text" class="datepicker picker__input picker__input--active" name="date" value="do 25 oktober 2013" readonly="">
<input type="hidden" name="date_submit" value="2013-10-25">
<input type="hidden" name="date_submit" value="">
</form>
Gewijzigd op 18/10/2013 09:35:32 door N K
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

18/10/2013 09:43:51
Quote Anchor link
Probeer data-value anders eens zoals op http://amsul.ca/pickadate.js/date.htm#formats_translations of lees het volgende eens door: https://github.com/amsul/pickadate.js/issues/188.
Gewijzigd op 18/10/2013 09:45:44 door Koen Vlaswinkel
 
N K

N K

18/10/2013 09:59:42
Quote Anchor link
Oke, we komen dichterbij.

Ik heb nu onderstaande waardoor date_submit altijd wordt gevuld maar nu verschijnt de oude post waarde als value weer na submit onder het eerste input veld ( met class="datepicker").
Vreemd..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<form method="POST">
    <input type="text" class="datepicker" name="date" data-value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>" value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="submit" />
</form>


Edit:

oh, en initieel is er ook geen waarde meer te zien in de input...
Dit werkt dus ook niet..
Gewijzigd op 18/10/2013 10:29:57 door N K
 
Tim S

Tim S

18/10/2013 15:54:09
Quote Anchor link
Als ik in het "data-value" attribute $_POST['date_submit'] i.p.v. $_POST['date'] gebruik, werkt het goed bij mij.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<form method="POST">
    <input type="text"
       class="datepicker"
       name="date"
       data-value="<?php if(isset($_POST['date_submit'])){echo $_POST['date_submit'];}?>"
       value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="submit" />
</form>
 
N K

N K

18/10/2013 19:16:15
Quote Anchor link
Ja dat is mooi maar ik zoek nog een mogelijkheid om hem initieel ook te vullen met de datum van vandaag.
Enig idee?
 
Tim S

Tim S

18/10/2013 19:29:46
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<form method="POST">
    <input type="text"
        class="datepicker"
        name="date"
        data-value="<?php echo isset($_POST['date_submit']) ? $_POST['date_submit'] : strftime('%Y-%m-%d')?>"
        value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="submit" />
</form>
 
N K

N K

18/10/2013 19:55:11
Quote Anchor link
Yes! dank dank!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.