Pickadate default submit waarde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »
N K

N K

17/10/2013 21:24:23
Quote Anchor link
Ondanks de volgens mij toch goede documentatie van de pickadate datepicker kom ik er toch niet uit.
Als ik een datum kies en op submit klik wordt de variabele "date_submit" gevuld. Deze waarde gebruik ik om in de database weg te schrijven.
Wanneer ik meteen hierna weer op submit klik is deze weer leeg. Ik wil de POST waarde behouden voor deze variabele. Normaal zou ik gewoon checken op een post waarde en die weer echo-en in de value van de input maar deze value wordt via javascript in het DOM geplaatst door pickadate. (als ik het zo goed zeg..)
Weet iemand hoe ik dit kan doen?

Pickadate: http://amsul.ca/pickadate.js/date.htm

Mijn code tot nu toe ter verduidelijking
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<html>
    <head>
    <link rel="stylesheet" href="lib/pickadate.js-3.2.2/lib/compressed/themes/default.css">
    <link rel="stylesheet" href="lib/pickadate.js-3.2.2/lib/compressed/themes/default.date.css">
    <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.0.0/jquery.min.js"></script>
    
  
    </head>
<body>
<form method="POST">
    <input type="text" class="datepicker" name="date" value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="submit" />
</form>


<!-- test var -->
<?php print_r($_POST);?>


<script src="lib/pickadate.js-3.2.2/lib/compressed/picker.js"></script>
    <script src="lib/pickadate.js-3.2.2/lib/compressed/picker.date.js"></script>
     <script>
    $( '.datepicker' ).pickadate({
    min: true,
        monthsFull: [ 'januari', 'februari', 'maart', 'april', 'mei', 'juni', 'juli', 'augustus', 'september', 'oktober', 'november', 'december' ],
        monthsShort: [ 'jan', 'feb', 'maa', 'apr', 'mei', 'jun', 'jul', 'aug', 'sep', 'okt', 'nov', 'dec' ],
        weekdaysFull: [ 'zondag', 'maandag', 'dinsdag', 'woensdag', 'donderdag', 'vrijdag', 'zaterdag' ],
        weekdaysShort: [ 'zo', 'ma', 'di', 'wo', 'do', 'vr', 'za' ],
        format: 'ddd dd mmmm yyyy',
        formatSubmit: 'yyyy-mm-dd',
        today: 'vandaag',
        clear: false
        });
    </script>
</body>
</html>
Gewijzigd op 17/10/2013 21:26:59 door N K
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:41:38
 
Tim S

Tim S

17/10/2013 21:28:45
Quote Anchor link
Denk dat het niet werkt omdat je "format" en "formatSubmit" instellingen van elkaar verschillen.
 
N K

N K

17/10/2013 21:30:46
Quote Anchor link
Dat is volgens mij juist de bedoeling.
Format is de weergave van de datum in het input veld.
formatSubmit is de waarde voor de database.
 
Tim S

Tim S

17/10/2013 21:32:23
Quote Anchor link
Ja dat bedoel ik ook... Je probeert nu je database format weer te geven, maar dat herkent hij niet als een datum.
 
N K

N K

17/10/2013 21:47:52
Quote Anchor link
Misschien praten we langs elkaar heen maar die waarde hoe het getoond wordt maakt me niet zoveel uit.
Uiteindelijk is onderstaand de html. Het gaat me meer om die hidden input die pickadate er zelf bij zet. Deze waarde wordt leeggemaakt na het opnieuw submitten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<form method="POST">
    <input type="text" class="datepicker" name="date" value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
<input type="hidden" name="date_submit" value="2013-10-24">
    <input type="submit" />
</form>
 
Tim S

Tim S

18/10/2013 02:33:48
Quote Anchor link
Ok, sorry voor het misverstand.

Kun je niet gewoon dit doen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<form method="POST">
    <input type="text" class="datepicker" name="date" value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="hidden" name="date_submit" value="<?php if(isset($_POST['date_submit'])){echo $_POST['date_submit'];}?>">
    <input type="submit" />
</form>
 
N K

N K

18/10/2013 09:34:49
Quote Anchor link
Nee, die optie had ik idd al geprobeerd.
Als ik dat doe dan laat het DOM dit zien wat helemaal niet werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<form method="POST">
<input type="text" class="datepicker picker__input picker__input--active" name="date" value="do 25 oktober 2013" readonly="">
<input type="hidden" name="date_submit" value="2013-10-25">
<input type="hidden" name="date_submit" value="">
</form>
Gewijzigd op 18/10/2013 09:35:32 door N K
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

18/10/2013 09:43:51
Quote Anchor link
Probeer data-value anders eens zoals op http://amsul.ca/pickadate.js/date.htm#formats_translations of lees het volgende eens door: https://github.com/amsul/pickadate.js/issues/188.
Gewijzigd op 18/10/2013 09:45:44 door Koen Vlaswinkel
 
N K

N K

18/10/2013 09:59:42
Quote Anchor link
Oke, we komen dichterbij.

Ik heb nu onderstaande waardoor date_submit altijd wordt gevuld maar nu verschijnt de oude post waarde als value weer na submit onder het eerste input veld ( met class="datepicker").
Vreemd..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<form method="POST">
    <input type="text" class="datepicker" name="date" data-value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>" value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="submit" />
</form>


Edit:

oh, en initieel is er ook geen waarde meer te zien in de input...
Dit werkt dus ook niet..
Gewijzigd op 18/10/2013 10:29:57 door N K
 
Tim S

Tim S

18/10/2013 15:54:09
Quote Anchor link
Als ik in het "data-value" attribute $_POST['date_submit'] i.p.v. $_POST['date'] gebruik, werkt het goed bij mij.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<form method="POST">
    <input type="text"
       class="datepicker"
       name="date"
       data-value="<?php if(isset($_POST['date_submit'])){echo $_POST['date_submit'];}?>"
       value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="submit" />
</form>
 
N K

N K

18/10/2013 19:16:15
Quote Anchor link
Ja dat is mooi maar ik zoek nog een mogelijkheid om hem initieel ook te vullen met de datum van vandaag.
Enig idee?
 
Tim S

Tim S

18/10/2013 19:29:46
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<form method="POST">
    <input type="text"
        class="datepicker"
        name="date"
        data-value="<?php echo isset($_POST['date_submit']) ? $_POST['date_submit'] : strftime('%Y-%m-%d')?>"
        value="<?php if(isset($_POST['date'])){echo $_POST['date'];}?>"/>
    <input type="submit" />
</form>
 
N K

N K

18/10/2013 19:55:11
Quote Anchor link
Yes! dank dank!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.