Plaatje laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

16/04/2005 21:51:00
Quote Anchor link
Ik heb een online spel.
En daar moet je bij sommige dingen een code invoeren (tegen bots/auto refreshers e.d.).
Maar het probleem is, dat wanneer je de verkeerde code invoerd, en je daarna gewoon op vorige drukt (in je browser zeg maar), het oude plaatje er nog staat.

Maar dat mag niet, het plaatje moet opnieuw worden geladen, omdat er anders geen nieuwe code wordt ingesteld (gebeurt via sessies).

Enig idee hoe ik dit moet doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:46:46
 
Mitch X

Mitch X

16/04/2005 22:01:00
Quote Anchor link
Als de code fout is, de sessie 'deleten':
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
# Code fout!!!
$_SESSION['code'] = '';
?>
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

16/04/2005 22:04:00
Quote Anchor link
Ja, dat heb ik.
Maar als dat gebeurd is, klikken mensen op Terug (in de browser).

Maar dan zie je nog het oude plaatje.
Maar het plaatje moet dan opnieuw herladen worden, zodat de code dan opnieuw in de sessie wordt gezet.

Moet ik dat dan via een meta refresh doen?
Of is er een andere manier?
 
Mitch X

Mitch X

16/04/2005 22:07:00
Quote Anchor link
Huh?
De sessie heeft de waarde '', daar kun je dus op checken ;)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

16/04/2005 22:20:00
Quote Anchor link
Hmm, of ik begrijp jouw niet, of jij mij niet.

Probeer het ff wat duidelijk uit te leggen:

1.
De gebruiker komt op het deel van de site,
het plaatje wordt geladen.
Code wordt in sessie code gezet

2.
Gebruiker typt code in, maar die is verkeerd.
Hij krijgt een error 'vekeerde code'
sessie code wordt leeggemaakt

3.
Gebruikt drukt de terug knop in op de browser (dus niet via een link)
gebruiker komt terug op de plaats waar hij was, het plaatje is nog steeds hetzelfde
er wordt geen code geladen in de sessie code, omdat het plaatje dus niet opnieuw wordt geladen.

Dat is dus het probleem.
Ik wil dat het plaatje altijd opnieuw wordt geladen, ook als hij op de terug knopt drukt,
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

17/04/2005 00:22:00
Quote Anchor link
Zoals Mitch zei; sessie legen...

In bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
 # Check of sessie waarde heeft
Zo nee:
       =>
Refresh
Zo ja: Ga verder met script...
?>


Zoiets moet toch werken?
 
Jelmer -

Jelmer -

17/04/2005 00:43:00
Quote Anchor link
pagina blijft in cache zitten, samen met plaatje, en wordt niet opnieuw aangevraagd.
Misschien even een overkill aan anti-cache middelen op de pagina met het plaatje plaatsen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  header( "Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT" );
    header( "Last-Modified: " . gmdate( "D, d M Y H:i:s" ) . "GMT" );
    header( "Cache-Control: no-cache, must-revalidate" );
    header( "Pragma: no-cache" );
?>
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

17/04/2005 09:54:00
Quote Anchor link
Werken allebij niet :S.
 
Jelmer -

Jelmer -

17/04/2005 13:02:00
Quote Anchor link
Ook niet als je het toevoegd aan het script dat het plaatje maakt?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  header( "Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT" );
    header( "Last-Modified: " . gmdate( "D, d M Y H:i:s" ) . "GMT" );
    header( "Cache-Control: no-cache, must-revalidate" );
    header( "Pragma: no-cache" );
?>
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

17/04/2005 13:30:00
Quote Anchor link
Nee.
Ook niet als ik het in allebij de dingen zet.
 

17/04/2005 13:54:00
Quote Anchor link
Is het niet zo dat je naar de vorige pagina gaat en deze gewoon dus altijd niet opnieuw aangeroepen wordt? Als dat zo is is het misschien een idee om op die pagina met die code de pagina altijd een keer te refreshen met javascript of zo.
 
Jelmer -

Jelmer -

17/04/2005 13:58:00
Quote Anchor link
Misscien is een betere oplossing, en een gebruiksvriendelijkere om als je een verkeerde code intypt, je terug komt bij het formulier alleen dat dan het blokje waar je de code in moet voeren rood omcirkeld is met de tekst ernaast "je code was fout. Probeer opnieuw" dan hoeven de gebruikers ook niet meer op vorige te drukken, en dus worden er geen oude plaatjes meer voorgeschoteld.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

17/04/2005 14:12:00
Quote Anchor link
@Roy
Nee, heb ik al geprobeerd, en ik wil eigenlijk ook niet dat ie telkens refresht...

@Jelmer
Goed idee, ik denk dat ik dat maar ga proberen :).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.