Plaatje laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

16/04/2005 21:51:00
Quote Anchor link
Ik heb een online spel.
En daar moet je bij sommige dingen een code invoeren (tegen bots/auto refreshers e.d.).
Maar het probleem is, dat wanneer je de verkeerde code invoerd, en je daarna gewoon op vorige drukt (in je browser zeg maar), het oude plaatje er nog staat.

Maar dat mag niet, het plaatje moet opnieuw worden geladen, omdat er anders geen nieuwe code wordt ingesteld (gebeurt via sessies).

Enig idee hoe ik dit moet doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:12:25
 
Mitch X

Mitch X

16/04/2005 22:01:00
Quote Anchor link
Als de code fout is, de sessie 'deleten':
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
# Code fout!!!
$_SESSION['code'] = '';
?>
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

16/04/2005 22:04:00
Quote Anchor link
Ja, dat heb ik.
Maar als dat gebeurd is, klikken mensen op Terug (in de browser).

Maar dan zie je nog het oude plaatje.
Maar het plaatje moet dan opnieuw herladen worden, zodat de code dan opnieuw in de sessie wordt gezet.

Moet ik dat dan via een meta refresh doen?
Of is er een andere manier?
 
Mitch X

Mitch X

16/04/2005 22:07:00
Quote Anchor link
Huh?
De sessie heeft de waarde '', daar kun je dus op checken ;)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

16/04/2005 22:20:00
Quote Anchor link
Hmm, of ik begrijp jouw niet, of jij mij niet.

Probeer het ff wat duidelijk uit te leggen:

1.
De gebruiker komt op het deel van de site,
het plaatje wordt geladen.
Code wordt in sessie code gezet

2.
Gebruiker typt code in, maar die is verkeerd.
Hij krijgt een error 'vekeerde code'
sessie code wordt leeggemaakt

3.
Gebruikt drukt de terug knop in op de browser (dus niet via een link)
gebruiker komt terug op de plaats waar hij was, het plaatje is nog steeds hetzelfde
er wordt geen code geladen in de sessie code, omdat het plaatje dus niet opnieuw wordt geladen.

Dat is dus het probleem.
Ik wil dat het plaatje altijd opnieuw wordt geladen, ook als hij op de terug knopt drukt,
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

17/04/2005 00:22:00
Quote Anchor link
Zoals Mitch zei; sessie legen...

In bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
 # Check of sessie waarde heeft
Zo nee:
       =>
Refresh
Zo ja: Ga verder met script...
?>


Zoiets moet toch werken?
 
Jelmer -

Jelmer -

17/04/2005 00:43:00
Quote Anchor link
pagina blijft in cache zitten, samen met plaatje, en wordt niet opnieuw aangevraagd.
Misschien even een overkill aan anti-cache middelen op de pagina met het plaatje plaatsen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  header( "Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT" );
    header( "Last-Modified: " . gmdate( "D, d M Y H:i:s" ) . "GMT" );
    header( "Cache-Control: no-cache, must-revalidate" );
    header( "Pragma: no-cache" );
?>
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

17/04/2005 09:54:00
Quote Anchor link
Werken allebij niet :S.
 
Jelmer -

Jelmer -

17/04/2005 13:02:00
Quote Anchor link
Ook niet als je het toevoegd aan het script dat het plaatje maakt?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  header( "Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT" );
    header( "Last-Modified: " . gmdate( "D, d M Y H:i:s" ) . "GMT" );
    header( "Cache-Control: no-cache, must-revalidate" );
    header( "Pragma: no-cache" );
?>
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

17/04/2005 13:30:00
Quote Anchor link
Nee.
Ook niet als ik het in allebij de dingen zet.
 

17/04/2005 13:54:00
Quote Anchor link
Is het niet zo dat je naar de vorige pagina gaat en deze gewoon dus altijd niet opnieuw aangeroepen wordt? Als dat zo is is het misschien een idee om op die pagina met die code de pagina altijd een keer te refreshen met javascript of zo.
 
Jelmer -

Jelmer -

17/04/2005 13:58:00
Quote Anchor link
Misscien is een betere oplossing, en een gebruiksvriendelijkere om als je een verkeerde code intypt, je terug komt bij het formulier alleen dat dan het blokje waar je de code in moet voeren rood omcirkeld is met de tekst ernaast "je code was fout. Probeer opnieuw" dan hoeven de gebruikers ook niet meer op vorige te drukken, en dus worden er geen oude plaatjes meer voorgeschoteld.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

17/04/2005 14:12:00
Quote Anchor link
@Roy
Nee, heb ik al geprobeerd, en ik wil eigenlijk ook niet dat ie telkens refresht...

@Jelmer
Goed idee, ik denk dat ik dat maar ga proberen :).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.