Plaatje laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

16/04/2005 21:51:00
Quote Anchor link
Ik heb een online spel.
En daar moet je bij sommige dingen een code invoeren (tegen bots/auto refreshers e.d.).
Maar het probleem is, dat wanneer je de verkeerde code invoerd, en je daarna gewoon op vorige drukt (in je browser zeg maar), het oude plaatje er nog staat.

Maar dat mag niet, het plaatje moet opnieuw worden geladen, omdat er anders geen nieuwe code wordt ingesteld (gebeurt via sessies).

Enig idee hoe ik dit moet doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:35:06
 
Mitch X

Mitch X

16/04/2005 22:01:00
Quote Anchor link
Als de code fout is, de sessie 'deleten':
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
# Code fout!!!
$_SESSION['code'] = '';
?>
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

16/04/2005 22:04:00
Quote Anchor link
Ja, dat heb ik.
Maar als dat gebeurd is, klikken mensen op Terug (in de browser).

Maar dan zie je nog het oude plaatje.
Maar het plaatje moet dan opnieuw herladen worden, zodat de code dan opnieuw in de sessie wordt gezet.

Moet ik dat dan via een meta refresh doen?
Of is er een andere manier?
 
Mitch X

Mitch X

16/04/2005 22:07:00
Quote Anchor link
Huh?
De sessie heeft de waarde '', daar kun je dus op checken ;)
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

16/04/2005 22:20:00
Quote Anchor link
Hmm, of ik begrijp jouw niet, of jij mij niet.

Probeer het ff wat duidelijk uit te leggen:

1.
De gebruiker komt op het deel van de site,
het plaatje wordt geladen.
Code wordt in sessie code gezet

2.
Gebruiker typt code in, maar die is verkeerd.
Hij krijgt een error 'vekeerde code'
sessie code wordt leeggemaakt

3.
Gebruikt drukt de terug knop in op de browser (dus niet via een link)
gebruiker komt terug op de plaats waar hij was, het plaatje is nog steeds hetzelfde
er wordt geen code geladen in de sessie code, omdat het plaatje dus niet opnieuw wordt geladen.

Dat is dus het probleem.
Ik wil dat het plaatje altijd opnieuw wordt geladen, ook als hij op de terug knopt drukt,
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

17/04/2005 00:22:00
Quote Anchor link
Zoals Mitch zei; sessie legen...

In bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
 # Check of sessie waarde heeft
Zo nee:
       =>
Refresh
Zo ja: Ga verder met script...
?>


Zoiets moet toch werken?
 
Jelmer -

Jelmer -

17/04/2005 00:43:00
Quote Anchor link
pagina blijft in cache zitten, samen met plaatje, en wordt niet opnieuw aangevraagd.
Misschien even een overkill aan anti-cache middelen op de pagina met het plaatje plaatsen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  header( "Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT" );
    header( "Last-Modified: " . gmdate( "D, d M Y H:i:s" ) . "GMT" );
    header( "Cache-Control: no-cache, must-revalidate" );
    header( "Pragma: no-cache" );
?>
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

17/04/2005 09:54:00
Quote Anchor link
Werken allebij niet :S.
 
Jelmer -

Jelmer -

17/04/2005 13:02:00
Quote Anchor link
Ook niet als je het toevoegd aan het script dat het plaatje maakt?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  header( "Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT" );
    header( "Last-Modified: " . gmdate( "D, d M Y H:i:s" ) . "GMT" );
    header( "Cache-Control: no-cache, must-revalidate" );
    header( "Pragma: no-cache" );
?>
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

17/04/2005 13:30:00
Quote Anchor link
Nee.
Ook niet als ik het in allebij de dingen zet.
 

17/04/2005 13:54:00
Quote Anchor link
Is het niet zo dat je naar de vorige pagina gaat en deze gewoon dus altijd niet opnieuw aangeroepen wordt? Als dat zo is is het misschien een idee om op die pagina met die code de pagina altijd een keer te refreshen met javascript of zo.
 
Jelmer -

Jelmer -

17/04/2005 13:58:00
Quote Anchor link
Misscien is een betere oplossing, en een gebruiksvriendelijkere om als je een verkeerde code intypt, je terug komt bij het formulier alleen dat dan het blokje waar je de code in moet voeren rood omcirkeld is met de tekst ernaast "je code was fout. Probeer opnieuw" dan hoeven de gebruikers ook niet meer op vorige te drukken, en dus worden er geen oude plaatjes meer voorgeschoteld.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

17/04/2005 14:12:00
Quote Anchor link
@Roy
Nee, heb ik al geprobeerd, en ik wil eigenlijk ook niet dat ie telkens refresht...

@Jelmer
Goed idee, ik denk dat ik dat maar ga proberen :).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.