Plaatje uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

14/10/2015 22:41:35
Quote Anchor link
De code om afbeelding te uploaden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php                
if ( isset($_SESSION['username']) ) {
echo "<b><a>
  <form enctype='multipart/form-data' action='YourPhotos2.php?id=$id&&username=$username' method='post'>
  <input type='hidden' name='MAX_FILE_SIZE' value='99999999' />
  <div><input name='userfile' type='file' /></div>
  <div><input type='submit' value='Submit' /></div>
  </form>"
;
    }

else {
echo"";}?>

de code om het op te slaan in database:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php
    session_start(); ?>

<?php
if(isset($_GET['username']))
{

  $username = $_GET['username'];
  // getting info from db
}?>

<?php
if(isset($_GET['id']))
{

  $id = intval($_GET['id']);
  // getting info from db
}
?>

<?php
/*** check if a file was submitted ***/
if(!isset($_FILES['userfile']))
    {

    echo '<p>Please select a file</p>';
    }

else
    {
    try    {
        upload();
        /*** give praise and thanks to the php gods ***/
        echo '<p>Thank you for submitting</p>';
        }

    catch(Exception $e)
        {

        echo '<h4>'.$e->getMessage().'</h4>';
        }
    }

?>
<?php
/**
 *
 * the upload function
 *
 * @access public
 *
 * @return void
 *
 */

function upload(){
/*** check if a file was uploaded ***/
if(is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name']) && getimagesize($_FILES['userfile']['tmp_name']) != false)
    {

    /***  get the image info. ***/
    $size = getimagesize($_FILES['userfile']['tmp_name']);
    /*** assign our variables ***/
    $type = $size['mime'];
    $imgfp = fopen($_FILES['userfile']['tmp_name'], 'rb');
    $size = $size[3];
    $name = $_FILES['userfile']['name'];
    $maxsize = 99999999;


    /***  check the file is less than the maximum file size ***/
    if($_FILES['userfile']['size'] < $maxsize )
        {

        /*** connect to db ***/
        $dbh = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=sfriends", 'root', 'superbart');

                /*** set the error mode ***/
                $dbh->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION);

            /*** our sql query ***/
        $stmt = $dbh->prepare("INSERT INTO testblob (image_type ,image, image_size, image_name, user_id) VALUES (? ,?, ?, ?, ?)");

        /*** bind the params ***/
        $stmt->bindParam(1, $type);
        $stmt->bindParam(2, $imgfp, PDO::PARAM_LOB);
        $stmt->bindParam(3, $size);
        $stmt->bindParam(4, $name);
        $stmt->bindParam(5, $id);
        /*** execute the query ***/
        $stmt->execute();
        }

    else
        {
        /*** throw an exception is image is not of type ***/
        throw new Exception("File Size Error");
        }
    }

else
    {
    // if the file is not less than the maximum allowed, print an error
    throw new Exception("Unsupported Image Format!");
    }
}

?>

Maar als ik dat probeer geeft hij het volgende aan:
SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1048 Column 'user_id' cannot be null.

Hoe kan dit?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:59:14
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/10/2015 23:01:49
Quote Anchor link
Goed lezen wat er staat: Column 'user_id' cannot be null.

$id is nergens gedefineerd binnen je functie.

Daarbij:
- images opslaan in een db? :/
- functie definieren binnen een if/try statement (en daarna maar 1x uitvoeren)? :/
 

15/10/2015 09:14:48
Quote Anchor link
Bart even een tip voor jou. Gebruik in je bestandsnamen GEEN hoofdletters.
action='YourPhotos2.php?id=$id&&username=$username' method='post'

Ook de filesize in je HTML zetten is een erg stomme zet, doe dit in PHP want de gebruiker kan nu via het formulier zelf de bestandsgrootte insetellen, dus word je server lekker volgezet met grote bestanden.
input type='hidden' name='MAX_FILE_SIZE' value='99999999'
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

16/10/2015 10:22:16
Quote Anchor link
Het uploaden van een afbeelding is gelukt. Maar heb nu een nieuw iets.
Ik ben bezig met het maken van een zoekfunctie voor het zoeken van een gebruiker.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$term
= $_POST['term'];
 
if ($result = mysqli_query($con,"SELECT COUNT(*) FROM users WHERE username=$term")) {
    $row = mysqli_fetch_assoc($result);  
    if ($row['COUNT(*)'] == 0) {
    while($row = mysqli_fetch_array($result))      {
    echo '<br/> First Name: '.$row['username'];
    echo '<br/><br/>';
    }

 
echo "";
}}

else {
    // no
    // print status message

    echo "No rows found!";
}

// free result set memory
mysqli_close($con);
?>

dit is de php code van de zoekfunctie.
Als ik naar een naam zoek die ook echt in 'users' staat, zegt hij:"No rows found".
terwijl hij als hij een gebruiker vind, hem wel hoort te weergeven.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

16/10/2015 10:26:59
Quote Anchor link
1. overzichtelijker programmeren zou handig zijn
2. SQL-injection is mogelijk!
3. moet je zoeken in een tabel niet met LIKE-keyword van SQL doen?
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

16/10/2015 10:29:44
Quote Anchor link
LIKE of = maakt geen verschil.
 
Ivo P

Ivo P

16/10/2015 10:32:33
Quote Anchor link
en met quotes en ''?

WHERE username = '$term'
of
WHERE username LIKE '%$term%'

(ander punt: beveilig je invoer: http://wiki.pfz.nl/sqlinjectie )
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

16/10/2015 10:36:39
Quote Anchor link
Dan laat hij een blanco pagina zien.
 
Ivo P

Ivo P

16/10/2015 10:36:56
Quote Anchor link
Ander punt:

if ( isset($_SESSION['username']) ) {

hiermee beveilig je dat het form alleen getoond wordt als iemand ingelogd is.

Echter: je kijkt nergens meer naar als je de upload verwerkt.
Als iemand de action aanpast tot action='YourPhotos2.php?id=10&&username=bart'

dan zal dat zomaar verwerkt worden.
En dat terwijl bij het verwerken ook de $_SESSION gewoon beschikbaar is. Je hoeft dit dus niet zichtbaar mee te sturen.

Toevoeging op 16/10/2015 10:39:15:

Bart de kinkelaar op 16/10/2015 10:36:39:
Dan laat hij een blanco pagina zien.


Dan heb je een fatal error aan je broek hangen (parse error) en heb je je error reporting uit staan.
Zet die aan, of zoek de error in je log files (gewoon op scherm zetten is natuurlijk een heel stuk eenvoudiger) https://www.pfz.nl/wiki/troubleshooter/#stap-1-regel-een-foutmelding
Gewijzigd op 16/10/2015 10:39:47 door Ivo P
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

16/10/2015 10:43:58
Quote Anchor link
Blanco pagina blijft blanco.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

16/10/2015 10:46:22
Quote Anchor link
Error reporting staat aan?
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

16/10/2015 10:48:21
Quote Anchor link
Zowel die code die je volgens de site bovenaan de pagina moest zetten staat er als de code die je in PHP.ini moest plaatsen.
 
Ivo P

Ivo P

16/10/2015 11:22:53
Quote Anchor link
als er een parse error is, wordt het script niet gestart. In dat geval kun je dus niet met je script de error reporting aanzetten.

In dat geval moet je dus in php.ini, of gemakkelijker in .htaccess, de reporting aan zetten.
Als je voor php.ini kiest, moet je ook de server (apache) restarten.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/10/2015 11:39:21
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$term
= $_POST['term'];
 
if ($result = mysqli_query($con,"SELECT COUNT(*) FROM users WHERE username=$term")) {
    $row = mysqli_fetch_assoc($result);  
    if ($row['COUNT(*)'] == 0) {
        while($row = mysqli_fetch_array($result))      {
            echo '<br/> First Name: '.$row['username'];
            echo '<br/><br/>';
        }
  
        echo "";
    }
}

else {
    // no
    // print status message

    echo "No rows found!";
}

// free result set memory
mysqli_close($con);
?>


Beetje netter inspringen geeft meer inzicht/overzicht.

No rows found! is te zien als de query is mislukt.

Als $row['COUNT(*)'] == 0 ga je proberen om $row['username'] te laten zien.
Maar 0 is toch niks gevonden.
En username wordt niet opgehaald.
 
Ivo P

Ivo P

16/10/2015 12:02:53
Quote Anchor link
aangenomen dat username (en dus $term) een string is: er missen '' om $term in de query.

als je zoekt met een query waarbij username=x

dan hoef je niet uit $row[] te zoeken wat er in de db stond bij dat record voor username. dat namelijk $term (zij het eventueel hoofdletter ongevoelig, afhankelijk van je db settings.
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

16/10/2015 15:10:53
Quote Anchor link
De code is nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$term
= $_POST['term'];
 
if ($result = mysqli_query($con,"SELECT COUNT(*) FROM users WHERE username LIKE "%$term%"")) {
    $row = mysqli_fetch_assoc($result);  
    if ($row['COUNT(*)'] == 1) {
    while($row = mysqli_fetch_array($result))      {
    echo "Je bent ingelogd als";
    }
}}

else {
    // no
    // print status message

    echo "No rows found!";
}

// free result set memory
mysqli_close($con);
?>

Zowel in het geval van zonder als in geval van met If count = 1, krijg ik de volgende error:
Warning: Division by zero in .... on line 22.
lijn 22 is de mysqli query.

Toevoeging op 16/10/2015 15:16:38:

En ik ben erachter dat dat komt omdat hij niks met die specifieke username kan vinden.
Maar dat is raar want dat hoort hij wel te doen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/10/2015 15:17:16
Quote Anchor link
Mja kijk eens naar de code highlighting; het geheel moet nog steeds een tekst-string vormen he.

Maak er eens van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
...
if ($result = mysqli_query($con,"SELECT COUNT(*) FROM users WHERE username LIKE '%".mysqli_real_escape_string($con, $term)."%'")) {
...

?>


Daarnaast kan een LIKE query best meerdere resultaten opleveren, dus waarom == 1?
En als je dan toch == 1 gebruikt, waarom dan een while, je hebt met == 1 altijd precies één resultaat...
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

16/10/2015 15:35:13
Quote Anchor link
Nu werkt hij opzich prima, maar wat ik nu wil is dat hij uit Users, de username haalt maar ook het bijbehorende id.
Nu lijkt mij dat dat kan met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if ($result = mysqli_query($con,"SELECT id,username FROM users WHERE username LIKE '%".mysqli_real_escape_string($con, $term)."%'")) {


Maar wat moet dan hier
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if ($row['COUNT(*)'] == 1) {

komen te staan ipv count. Want zet ik er een van de twee (id of username) dan werkt hij logischerwijs niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/10/2015 15:41:02
Quote Anchor link
if(mysqli_num_rows($result) > 0)
// laat zien
else
// niks gevonden
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/10/2015 15:41:04
Quote Anchor link
Als je een EXACTE vergelijking wilt doen gebruik je WHERE ... A = 'B'.

Dit moet dan vervolgens PRECIES één resultaat opleveren. Dit kun je controleren door resultaten te tellen, dit doe je met mysqli_num_rows().
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
...
if ($result = mysqli_query($con,"SELECT COUNT(*) FROM users WHERE username = '".mysqli_real_escape_string($con, $term)."'")) {
    if (mysqli_num_rows($result) == 1) {
        // disco
        ...
    }
    ...
}

?>

Ik zou als ik jou was jezelf aanleren de object georienteerde schrijfwijze van MySQLi te gebruiken, in plaats van de procedurele variant die je nu gebruikt.

Verder hoop ik dat je voorzieningen hebt ingebouwd die garanderen dat gebruikersnamen uniek zijn in je systeem, anders levert die query mogelijk meerdere resultaten op...
Gewijzigd op 16/10/2015 15:44:16 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.