plaatje veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

21/01/2011 14:57:46
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een script dat van een pixel van een plaatje van een externe site de kleur van opneemt in red, green, blue (die in de array colortbl staan).
ik wil dat in mijn image, elke pixel die een bepaalde kleur heeft, de kleur krijgt van die ene pixel.

In plaats daarvan maakt hij hele rare dingen.

Hier is een deel code, hier gaat het fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$start
= imagecreatefromgif('head-container.gif');

list($widthhc, $heighthc) = getimagesize("head-container.gif");
$w = 1;
$h = 1;

while($w <= $widthc){
while($h <= $heighthc){
$pixel = imagecolorat($start, $w, $h);
$kleur = imagecolorsforindex($start, $pixel);
if($kleur['red'] == 203 AND $kleur['blue'] == 190 AND $kleur['green'] == 151){
$nieuwe_kleur = imagecolorallocate($start, $colortbl['red'], $colortbl['green'], $colortbl['blue']);
imagesetpixel($start, $w, $h, $nieuwe_kleur);
}

$h++;
}

$w++;
}


?>


Wat doe ik verkeerd? Ik werk nog niet zo lang met images in php namelijk ;)
Gewijzigd op 21/01/2011 15:18:01 door Maestro Roboroads
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:38:02
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

21/01/2011 20:47:00
Quote Anchor link
2 dingen:
1.
bij de list heet het: $widthhc
en bij de while loop heet het $widthc

2.
zoals ik nu zie zal de 2de while loop het maar 1 keer doen, dit komt, omdat als de $h eenmaal hoger is dan $heighthc dan, hij ook hoger zal blijven, omdat je de $h niet reset

je moet na:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
while($w <= $widthhc){
?>

waarscheinlijk dit neer zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$h
= 0;
?>


Ik hoop dat het werkt ;)
 
Anny php

anny php

22/01/2011 10:08:55
Quote Anchor link
Raden:Easy upload resize thumb image 0.1

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
002
    include('upload_class.php');
003    include('imageresizer.class.php');
004    
005
        if(isset($_REQUEST['Action']) && $_REQUEST['Action'] == 'UploadNew')
006        {
007            
008
    mysql_connect("localhost","root","") or die(mysql_error());
009    mysql_select_db("test") or die(mysql_error());
010    
011    
012    
013
        for($i = 0; $i < count($_FILES['Comic']['name']); $i++)
014        {
015            //create object that will upload and resize image
016            $UF_obj = new Upload();
017    
018
            //save image information in db
019            mysql_query("insert into image(ImageName, ImagePath)
020                            values(
021                                '"
.$_FILES['Comic']['name'][$i]."',
022                                'pictures/')"
);
023    
024            $UF_obj
-> File          =   $_FILES['Comic'];
025            $UF_obj -> SavePath      =   'pictures';     // PLACE where you want to save images.
026            $UF_obj -> ThumbPath =   'pictures/thumb'; //if not specify will not create thumbnil
027            $UF_obj -> NewName       =   $_FILES['Comic']['name'][$i];
028            
029
            //width and height of large image which will save in "pictures/" folder
030            $UF_obj -> NewWidth      = 300;
031            $UF_obj -> NewHeight = 300;
032            ////width and height of thumb image which will save in "pictures/thumb/" folder
033            $UF_obj -> TWidth        = 50;
034            $UF_obj -> THeight       = 50;
035    
036
            /*    
037            *       if you want to name image something other then upload image name then use bellow formate
038            *       for example you upload two images then
039            *
040            * $UF_obj -> NewName =   array('NewName1.jpg', 'NewName2.jpg');
041            */

042            
043            $UF_obj
-> NameCase      =   'lower'; //default no change. upper for upper case
044            $UF_obj -> OverWrite =   true; //default = true. replace existing image
045            
046
            //UploadFile() function upload and resize image.
047            //function return error message if any.
048            //error variable is in array form. so you can get more then one error/warning messages.
049            // or you can also access error message by class object varialbe like $UF_obj -> Error
050            $Error = $UF_obj -> UploadFile();
051            print_r($Error);
052            if(count($Error) > 0 and is_array($Error))
053            {
054                foreach($Error as $key=>$val)
055                {
056                    echo $val . '<br>';
057                }
058            }
059        }//end of for loop
060        }
061    
062
    ?>

063 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
064 <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
065 <head>
066 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
067 <title>Untitled Document</title>
068 </head>
069
070 <body>
071 <form action="" target="_self" method="post" enctype="multipart/form-data">
072 <table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%">
073 <tr>
074 <td></td>
075 <td></td>
076 </tr>
077 <tr>
078 <td> First Image: </td>
079 <td><input type="file" name="Comic[]" id="Comic" /> </td>
080 </tr>
081 <tr>
082 <td>&nbsp;</td>
083 <td>&nbsp;</td>
084 </tr>
085 <tr>
086 <td> Second Image: </td>
087 <td><input type="file" name="Comic[]" id="Comic" /> </td>
088 </tr>
089 <tr>
090 <td>&nbsp;</td>
091 <td>&nbsp;</td>
092 </tr>
093 <tr>
094 <td colspan="2"><input type="hidden" name="Action" value="UploadNew" />
095 <input type="submit" name="submit" value="Upload" /> </td>
096 </tr>
097 </table>
098 </form>
099 </body>
100 </html>
php script beeldverwerking at sourceforge.com ,PHPKode.com
Gewijzigd op 22/01/2011 10:11:13 door anny php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.