plaatje veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

21/01/2011 14:57:46
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een script dat van een pixel van een plaatje van een externe site de kleur van opneemt in red, green, blue (die in de array colortbl staan).
ik wil dat in mijn image, elke pixel die een bepaalde kleur heeft, de kleur krijgt van die ene pixel.

In plaats daarvan maakt hij hele rare dingen.

Hier is een deel code, hier gaat het fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$start
= imagecreatefromgif('head-container.gif');

list($widthhc, $heighthc) = getimagesize("head-container.gif");
$w = 1;
$h = 1;

while($w <= $widthc){
while($h <= $heighthc){
$pixel = imagecolorat($start, $w, $h);
$kleur = imagecolorsforindex($start, $pixel);
if($kleur['red'] == 203 AND $kleur['blue'] == 190 AND $kleur['green'] == 151){
$nieuwe_kleur = imagecolorallocate($start, $colortbl['red'], $colortbl['green'], $colortbl['blue']);
imagesetpixel($start, $w, $h, $nieuwe_kleur);
}

$h++;
}

$w++;
}


?>


Wat doe ik verkeerd? Ik werk nog niet zo lang met images in php namelijk ;)
Gewijzigd op 21/01/2011 15:18:01 door Maestro Roboroads
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:47:11
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

21/01/2011 20:47:00
Quote Anchor link
2 dingen:
1.
bij de list heet het: $widthhc
en bij de while loop heet het $widthc

2.
zoals ik nu zie zal de 2de while loop het maar 1 keer doen, dit komt, omdat als de $h eenmaal hoger is dan $heighthc dan, hij ook hoger zal blijven, omdat je de $h niet reset

je moet na:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
while($w <= $widthhc){
?>

waarscheinlijk dit neer zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$h
= 0;
?>


Ik hoop dat het werkt ;)
 
Anny php

anny php

22/01/2011 10:08:55
Quote Anchor link
Raden:Easy upload resize thumb image 0.1

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
002
    include('upload_class.php');
003    include('imageresizer.class.php');
004    
005
        if(isset($_REQUEST['Action']) && $_REQUEST['Action'] == 'UploadNew')
006        {
007            
008
    mysql_connect("localhost","root","") or die(mysql_error());
009    mysql_select_db("test") or die(mysql_error());
010    
011    
012    
013
        for($i = 0; $i < count($_FILES['Comic']['name']); $i++)
014        {
015            //create object that will upload and resize image
016            $UF_obj = new Upload();
017    
018
            //save image information in db
019            mysql_query("insert into image(ImageName, ImagePath)
020                            values(
021                                '"
.$_FILES['Comic']['name'][$i]."',
022                                'pictures/')"
);
023    
024            $UF_obj
-> File          =   $_FILES['Comic'];
025            $UF_obj -> SavePath      =   'pictures';     // PLACE where you want to save images.
026            $UF_obj -> ThumbPath =   'pictures/thumb'; //if not specify will not create thumbnil
027            $UF_obj -> NewName       =   $_FILES['Comic']['name'][$i];
028            
029
            //width and height of large image which will save in "pictures/" folder
030            $UF_obj -> NewWidth      = 300;
031            $UF_obj -> NewHeight = 300;
032            ////width and height of thumb image which will save in "pictures/thumb/" folder
033            $UF_obj -> TWidth        = 50;
034            $UF_obj -> THeight       = 50;
035    
036
            /*    
037            *       if you want to name image something other then upload image name then use bellow formate
038            *       for example you upload two images then
039            *
040            * $UF_obj -> NewName =   array('NewName1.jpg', 'NewName2.jpg');
041            */

042            
043            $UF_obj
-> NameCase      =   'lower'; //default no change. upper for upper case
044            $UF_obj -> OverWrite =   true; //default = true. replace existing image
045            
046
            //UploadFile() function upload and resize image.
047            //function return error message if any.
048            //error variable is in array form. so you can get more then one error/warning messages.
049            // or you can also access error message by class object varialbe like $UF_obj -> Error
050            $Error = $UF_obj -> UploadFile();
051            print_r($Error);
052            if(count($Error) > 0 and is_array($Error))
053            {
054                foreach($Error as $key=>$val)
055                {
056                    echo $val . '<br>';
057                }
058            }
059        }//end of for loop
060        }
061    
062
    ?>

063 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
064 <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
065 <head>
066 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
067 <title>Untitled Document</title>
068 </head>
069
070 <body>
071 <form action="" target="_self" method="post" enctype="multipart/form-data">
072 <table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%">
073 <tr>
074 <td></td>
075 <td></td>
076 </tr>
077 <tr>
078 <td> First Image: </td>
079 <td><input type="file" name="Comic[]" id="Comic" /> </td>
080 </tr>
081 <tr>
082 <td>&nbsp;</td>
083 <td>&nbsp;</td>
084 </tr>
085 <tr>
086 <td> Second Image: </td>
087 <td><input type="file" name="Comic[]" id="Comic" /> </td>
088 </tr>
089 <tr>
090 <td>&nbsp;</td>
091 <td>&nbsp;</td>
092 </tr>
093 <tr>
094 <td colspan="2"><input type="hidden" name="Action" value="UploadNew" />
095 <input type="submit" name="submit" value="Upload" /> </td>
096 </tr>
097 </table>
098 </form>
099 </body>
100 </html>
php script beeldverwerking at sourceforge.com ,PHPKode.com
Gewijzigd op 22/01/2011 10:11:13 door anny php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.