Plaatjes direct onder elkaar weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nicky van boven

nicky van boven

09/03/2014 09:02:36
Quote Anchor link
Hoi Allemaal

Ik heb 2 plaatjes boven elkaar
Zie dit voorbeeld:
http://todolist.x10.mx/test.php

En er zit een lelijke groene rand (de achtergrond) tussen de 2 plaatjes.
Hoe krijg je die plaatjes direct onder elkaar?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 15:57:39
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

09/03/2014 17:51:04
Quote Anchor link
gebruik een div met een width van je images en geef de img een float left.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div class="no_space">
    <img src="f.jpg" width="200" height="80" alt="plaatje1" style="float: left;"><br>
    <img src="f.jpg" width="200" height="80" alt="plaatje2" style="float: left;"><br>
</div>
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

11/03/2014 10:50:20
Quote Anchor link
Set anders een margin-top: -10px;
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2014 11:00:31
Quote Anchor link
Niet ranzig doen met negatieve waardes, dat levert vaak in de toekomst meer ellende op dan je nodig hebt.

Als je er een block-element van maakt met:display:block, dan ben je er ook wel.
Haal dan wel even je <br> weg.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.