Plaatjes uploaden werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »
CNEPHP -

CNEPHP -

02/09/2013 11:29:04
Quote Anchor link
Beste,

Voor mijn idee heb ik een perfect upload script. Alles werkt op localhost, slaat path van het plaatje op in de database en zo laat ik de plaatjes weergeven op de website.

Nu staat de site volledig online op mijn host, de path slaat het script gelukkig op in de database. Maar de plaatjes zelf worden niet geüpload naar de FTP server.

Ik denk dat jullie al gelijk gaan denken: "Het script slaat de path op van de locatie waar het plaatje zich bevindt op de PC zelf."

Maar hij slaat de path op waar het plaatje zich zou moeten bevinden..Hopelijk heeft iemand hier een logische oplossing voor.


Corné

Script voor de mensen die het makkelijk vinden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
<?php
    session_start();
    
    include 'connect.php';
    
    if ($_SESSION['login'] != 1)
    {

        header('location:login.php');
        exit();
    }

    else
    {
        $sql = mysql_query("SELECT * FROM home");
        
        if (mysql_num_rows($sql) > 0)
            mysql_query("UPDATE home SET tekst='".mysql_real_escape_string($_POST['tekst'])."',
            facebook='"
.mysql_real_escape_string($_POST['facebook'])."', twitter='".mysql_real_escape_string($_POST['twitter'])."', googleplus='".mysql_real_escape_string($_POST['googleplus'])."', linkedin='".mysql_real_escape_string($_POST['linkedin'])."'");
        else
            mysql_query("INSERT INTO home(tekst, facebook, twitter, googleplus, linkedin)
            VALUES('"
.mysql_real_escape_string($_POST['tekst'])."', '".mysql_real_escape_string($_POST['facebook'])."', '".mysql_real_escape_string($_POST['twitter'])."', '".mysql_real_escape_string($_POST['googleplus'])."', '".mysql_real_escape_string($_POST['linkedin'])."')");
        
        function
uploadImage($img_ff, $dst_path, $dst_img)
        {

            $i = 0;
            //Get variables for the function.
            //complete path of the destination image.

            $dst_cpl = $dst_path . basename($dst_img);
            //name without extension of the destination image.
            $dst_name = preg_replace('/\.[^.]*$/', '', $dst_img);
            //extension of the destination image without a "." (dot).
            //$dst_ext = strtolower(end(explode(".", $dst_img)));
            //$dst_ext = strtolower(substr($dst_img, -(strpos($dst_img, '.')-1)));

            $dst_ext = substr($dst_img , strlen($dst_img) - 3 , 3);
            
            //remove the spaces from the file name
            $dst_name = str_replace (" ", "", $dst_name);
            
            //Check if destination image already exists, if so, the image will get an extra number added.
            while(file_exists($dst_cpl) == true){
                $i = $i+1;
                $dst_img = $dst_name . $i . '.' . $dst_ext;
                $dst_cpl = $dst_path . basename($dst_img);
            }


                //upload the file and move it to the specified folder.
            move_uploaded_file($_FILES[$img_ff]['tmp_name'], $dst_cpl);

            

                //Checking extension and imagetype of the destination image and delete if it is wrong.
            if(( (($dst_ext =="jpg")) || (($dst_ext =="jpeg")) || (($dst_ext =="gif")) || (($dst_ext =="png"))) == false){
                unlink($dst_cpl);
                die('<p>Het bestand "'. $dst_img . '" met de extensie "' . $dst_ext . '" en imagetype "' .  '" is geen geldige afbeelding. Upload een afbeelding met als extensie .JPG, .JPEG, .PNG of .GIF. Zorg ook dat het bestand niet groter is
                dan 128mb.</p>'
);
            }

            else {
                $extra = "4e/";
                switch($img_ff)
                {
                    case
'afbeelding':
                        mysql_query("UPDATE home SET afbeelding='".$extra.$dst_path.$dst_img."'");
                        break;
                }
            }
        }

        //Script ends here.

        // If the form is posted do this:

        if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
        {

            //Variables needed for the function.
            
            if($_FILES['afbeelding']['name'] != "")
            {

                $simg = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT afbeelding FROM home"));
                if ($simg['afbeelding'] != '')
                    unlink(substr($simg['afbeelding'], 3));
                    
                $img_ff = 'afbeelding';
                $dst_path = 'images/home/';
                $dst_img = strtolower($_FILES[$img_ff]['name']);
                uploadImage($img_ff, $dst_path, $dst_img);
            }

            
            echo 'Home-pagina succesvol geüpdatet.';
            header('refresh:2;url=index.php');
        }
    }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:48:13
 
Victor Php

Victor Php

02/09/2013 11:32:22
Quote Anchor link
Heb je de mappen waar de afbeeldingen worden opgeslagen gechmodd naar 777?
 
CNEPHP -

CNEPHP -

02/09/2013 11:43:17
Quote Anchor link
Victor Php op 02/09/2013 11:32:22:
Heb je de mappen waar de afbeeldingen worden opgeslagen gechmodd naar 777?

Bedankt! Helemaal vergeten!

Corné
 
Willem R

Willem R

07/03/2014 13:06:31
Quote Anchor link
Thanks! =)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.