Plaats cookie na click functie en refresh pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jop B

Jop B

03/10/2018 20:51:44
Quote Anchor link
Goede avond,


op mijn website heb ik een popup wat tevoorschijn komt als mensen mijn pagina bezoeken.
Ze kunnen via een button kiezen op het te sluiten of een button voor meer informatie.
Bij de sluit button word er een cookie geplaatst die de gehele sessie geldig is.

Maar als ik op meer informatie klik dan word de pagina zo snel herladen dat het plaatsen van de cookie niet plaats vind.

Is er een mogelijkheid dat er een cookie geplaatst word en je word doorgestuurd naar de juiste pagina?

Dit is wat ik nu heb
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script type="text/javascript">
    $(document).ready(function(){
if(sessionStorage.getItem('popState') != 'shown'){
    $("#popup").delay(2000).fadeIn();
}

$('#popup-close').click(function(e){
    $('#popup').fadeOut();
    sessionStorage.setItem('popState','shown')
});

//hier zou dan de meer informatie functie moeten komen
        
});
</script>


Toevoeging op 03/10/2018 21:17:30:

Oplossing gevonden:)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
if(sessionStorage.getItem('popState') != 'shown'){
    $("#popup").delay(2000).fadeIn();
}

$('#popup-close').click(function(e){
    $('#popup').fadeOut();
    sessionStorage.setItem('popState','shown')
});
        
$('#more').click(function(e){
    sessionStorage.setItem('popState','shown')
    $('#popup').fadeOut('500',function(){
    window.location.href = "naar pagina";
});
});
        
});
</script>
Gewijzigd op 03/10/2018 20:57:18 door Jop B
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.