Plaats String in Array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter Wessels

Peter Wessels

21/01/2009 19:18:00
Quote Anchor link
Beste Leden,

Ik zoek een functie of script, maar het liefst een functie die mij kan zeggen waar een bepaalde string staat in de array. Op welke plaats.

Zoiets bedoel ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$array
= array("Plaats een","Plaats twee","Plaats drie");
$plaats = placearray("Plaats twee", $array);

echo $plaats; // Geeft 1 (of 2)
?>

Zo'n functie zoek ik. Weet iemand dat, ik weet ook niet waar ik op moet zoeken op php.net of google.

Mvg,
Peter Wessels
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 08:12:06
 
PHP Newbie

PHP Newbie

21/01/2009 19:27:00
 
Jeroen

Jeroen

21/01/2009 19:27:00
 
GaMer B

GaMer B

21/01/2009 19:28:00
Quote Anchor link
Misschien heb je iets aan de functie key
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.