Plakkert.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »
Jasper x

Jasper x

07/01/2011 19:10:52
Anchor link
Website: www.plakkert.nl

Plakkert is een online klembord speciaal voor de ondernemende programmeur. Via Plakkert is het mogelijk om super gemakkelijk code te delen met anderen.
Er is highlight ondersteuning voor ruim 60 verschillende programmeertalen. Verdere geavanceerde functies maken het mogelijk om onder andere Plakkerts te wijzigen, te downloaden als text bestand
en te delen met anderen. De Plakkert die is aangemaakt is alleen zichtbaar voor de plaatser en personen waarmee deze gedeeld is.
Plakkert is gewoon veel leuker dan haar Engelse concurrenten. :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:42:51
 
Maarten PHP

Maarten PHP

07/01/2011 19:14:51
Anchor link
ik vindt het wel leuk
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

07/01/2011 19:16:12
Anchor link
ik ook alleen door te backspacen en enteren zette ik binnen 15 sec 33 plakkerts neer met een verlooptijd van nooit....weet niet of dat de bedoeling is?
 
Maarten PHP

Maarten PHP

07/01/2011 19:19:03
Anchor link
- ik wil hem ook kunnen verwijderne als hij er net is en niet als ik heb geedit heb
- ik verwijder iets en dan wordt hij niet verwijderd en dan heeft hij hem nog niet bewerkt
Gewijzigd op 07/01/2011 19:23:36 door Maarten PHP
 
Jasper DS

Jasper DS

07/01/2011 19:25:32
Anchor link
ik kan in je contactformulier een spatie toevoegen als naam die geldig is.
 
Pim -

Pim -

07/01/2011 20:07:26
Anchor link
Net zo goed als Gist? ;)
Wel een briljante naam trouwens! Die was niet bezet?
Gewijzigd op 07/01/2011 20:16:41 door Pim -
 
Write Down

Write Down

07/01/2011 21:16:39
Anchor link
Site verschilt zich niet van de andere gelijkaardige. Aantal functies die je aanbiedt is ook eerder beperkt. (denk maar aan password)

Neem hier is een kijkje.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/01/2011 21:23:40
Anchor link
Leuk idee!

Ik zou het "delen!"-knop wat duidelijker maken, nu staat hij in het hoekje bij de wat ik zie als junk-iconen. Dus groter naast "downloaden" oid. Of daar alleen de email-knop. Als ik eerst tussen tich social-web-icoontjes moet zoeken heb ik al geen zin meer
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

08/01/2011 09:07:43
Anchor link
dan denk ik dat ik codepad toch nog steeds beter vind
 
Victor Php

Victor Php

08/01/2011 09:25:53
Anchor link
Misschien een idee.
Als je php (of een andere taal kiest) dat je dan een .php bestand kan downloaden i.p.v. een .txt.
Voor een javascript een .js bestand, etc.
 
Jelmer -

Jelmer -

08/01/2011 10:38:48
Anchor link
Kleine aanpassing: een lettertype met vaste breedte gebruiken in je textarea, veel browsers doen dat niet standaard. Anonymous Pro en/of Courier.
 
Niels K

Niels K

08/01/2011 11:17:25
Anchor link
www.pastebin.com is toch nog steeds de beste vind ik :)
 
P-ter AA

P-ter AA

08/01/2011 12:33:18
Anchor link
Vooral de naam vind ik goed! Vaak wil je even snel iets plaatsen en dan is het wel makkelijk als je de url kort en makkelijk te onthouden is. En of ik dit beter of slechter dan andere vind kan ik niet zeggen, het doel is bereikt. :)
 
Yea Rupie

Yea Rupie

08/01/2011 12:43:09
Anchor link
Leuke site, alleen vind ik het jammer dat je de files geen naam kan geven.
Hierdoor weet je niet meer wat alles is, als je meerdere files hebt.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

08/01/2011 13:07:06
Anchor link
Yea Rupie op 08/01/2011 12:43:09:
Leuke site, alleen vind ik het jammer dat je de files geen naam kan geven.
Hierdoor weet je niet meer wat alles is, als je meerdere files hebt.


Goed punt!
 
P-ter AA

P-ter AA

08/01/2011 14:48:42
Anchor link
Wat me nu trouwens opvalt: als je met je muis over 'Verwijderen' gaat dan komt er een lijntje onder 'Kopieer'

Edit: Opgelost zie ik :)
Gewijzigd op 08/01/2011 14:48:59 door P-ter AA
 
Niels K

Niels K

08/01/2011 16:13:25
Anchor link
Misschien is het nog een idee dat als je de tab gebruikt dat je dan ook inspringt.
 
Write Down

Write Down

08/01/2011 16:18:04
Anchor link
Ik heb het al gezegd, het is niet origineel. Je moet iets uitvinden wat een ander niet heeft.
 
Kees Schepers

kees Schepers

08/01/2011 16:21:54
Anchor link
Hoeft niet perse in mijn ogen. Wel is het verstandig om iets unieks toe te voegen. Dat het Nederlands is, is al iets natuurlijk. Er zijn zoveel ideeën gekopieerd die ook een succes werden!

Tip om het nog leuker te maken:
* Dat het systeem probeer de taal automatisch te herkennen? Misschien wel lastig maar wel leuk!
* Archief zou ik 'Mijn plakkerts' noemen ofzo
* Populaire code snippets op basis van views?
* Makkelijke manier om een snippet in te sluiten ofzo in je blog oid?
Gewijzigd op 08/01/2011 16:24:57 door kees Schepers
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

08/01/2011 17:21:45
Anchor link
Dit is naar mijn mening geen review maar een reclame om bezoekers te trekken. Daar is dit forum niet voor bedoeld!
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.