Plakkert.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »
Jasper x

Jasper x

07/01/2011 19:10:52
Anchor link
Website: www.plakkert.nl

Plakkert is een online klembord speciaal voor de ondernemende programmeur. Via Plakkert is het mogelijk om super gemakkelijk code te delen met anderen.
Er is highlight ondersteuning voor ruim 60 verschillende programmeertalen. Verdere geavanceerde functies maken het mogelijk om onder andere Plakkerts te wijzigen, te downloaden als text bestand
en te delen met anderen. De Plakkert die is aangemaakt is alleen zichtbaar voor de plaatser en personen waarmee deze gedeeld is.
Plakkert is gewoon veel leuker dan haar Engelse concurrenten. :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:31:34
 
Maarten PHP

Maarten PHP

07/01/2011 19:14:51
Anchor link
ik vindt het wel leuk
 
Henk hendriksen

henk hendriksen

07/01/2011 19:16:12
Anchor link
ik ook alleen door te backspacen en enteren zette ik binnen 15 sec 33 plakkerts neer met een verlooptijd van nooit....weet niet of dat de bedoeling is?
 
Maarten PHP

Maarten PHP

07/01/2011 19:19:03
Anchor link
- ik wil hem ook kunnen verwijderne als hij er net is en niet als ik heb geedit heb
- ik verwijder iets en dan wordt hij niet verwijderd en dan heeft hij hem nog niet bewerkt
Gewijzigd op 07/01/2011 19:23:36 door Maarten PHP
 
Jasper DS

Jasper DS

07/01/2011 19:25:32
Anchor link
ik kan in je contactformulier een spatie toevoegen als naam die geldig is.
 
Pim -

Pim -

07/01/2011 20:07:26
Anchor link
Net zo goed als Gist? ;)
Wel een briljante naam trouwens! Die was niet bezet?
Gewijzigd op 07/01/2011 20:16:41 door Pim -
 
Write Down

Write Down

07/01/2011 21:16:39
Anchor link
Site verschilt zich niet van de andere gelijkaardige. Aantal functies die je aanbiedt is ook eerder beperkt. (denk maar aan password)

Neem hier is een kijkje.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

07/01/2011 21:23:40
Anchor link
Leuk idee!

Ik zou het "delen!"-knop wat duidelijker maken, nu staat hij in het hoekje bij de wat ik zie als junk-iconen. Dus groter naast "downloaden" oid. Of daar alleen de email-knop. Als ik eerst tussen tich social-web-icoontjes moet zoeken heb ik al geen zin meer
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

08/01/2011 09:07:43
Anchor link
dan denk ik dat ik codepad toch nog steeds beter vind
 
Victor Php

Victor Php

08/01/2011 09:25:53
Anchor link
Misschien een idee.
Als je php (of een andere taal kiest) dat je dan een .php bestand kan downloaden i.p.v. een .txt.
Voor een javascript een .js bestand, etc.
 
Jelmer -

Jelmer -

08/01/2011 10:38:48
Anchor link
Kleine aanpassing: een lettertype met vaste breedte gebruiken in je textarea, veel browsers doen dat niet standaard. Anonymous Pro en/of Courier.
 
Niels K

Niels K

08/01/2011 11:17:25
Anchor link
www.pastebin.com is toch nog steeds de beste vind ik :)
 
P-ter AA

P-ter AA

08/01/2011 12:33:18
Anchor link
Vooral de naam vind ik goed! Vaak wil je even snel iets plaatsen en dan is het wel makkelijk als je de url kort en makkelijk te onthouden is. En of ik dit beter of slechter dan andere vind kan ik niet zeggen, het doel is bereikt. :)
 
Yea Rupie

Yea Rupie

08/01/2011 12:43:09
Anchor link
Leuke site, alleen vind ik het jammer dat je de files geen naam kan geven.
Hierdoor weet je niet meer wat alles is, als je meerdere files hebt.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

08/01/2011 13:07:06
Anchor link
Yea Rupie op 08/01/2011 12:43:09:
Leuke site, alleen vind ik het jammer dat je de files geen naam kan geven.
Hierdoor weet je niet meer wat alles is, als je meerdere files hebt.


Goed punt!
 
P-ter AA

P-ter AA

08/01/2011 14:48:42
Anchor link
Wat me nu trouwens opvalt: als je met je muis over 'Verwijderen' gaat dan komt er een lijntje onder 'Kopieer'

Edit: Opgelost zie ik :)
Gewijzigd op 08/01/2011 14:48:59 door P-ter AA
 
Niels K

Niels K

08/01/2011 16:13:25
Anchor link
Misschien is het nog een idee dat als je de tab gebruikt dat je dan ook inspringt.
 
Write Down

Write Down

08/01/2011 16:18:04
Anchor link
Ik heb het al gezegd, het is niet origineel. Je moet iets uitvinden wat een ander niet heeft.
 
Kees Schepers

kees Schepers

08/01/2011 16:21:54
Anchor link
Hoeft niet perse in mijn ogen. Wel is het verstandig om iets unieks toe te voegen. Dat het Nederlands is, is al iets natuurlijk. Er zijn zoveel ideeën gekopieerd die ook een succes werden!

Tip om het nog leuker te maken:
* Dat het systeem probeer de taal automatisch te herkennen? Misschien wel lastig maar wel leuk!
* Archief zou ik 'Mijn plakkerts' noemen ofzo
* Populaire code snippets op basis van views?
* Makkelijke manier om een snippet in te sluiten ofzo in je blog oid?
Gewijzigd op 08/01/2011 16:24:57 door kees Schepers
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

08/01/2011 17:21:45
Anchor link
Dit is naar mijn mening geen review maar een reclame om bezoekers te trekken. Daar is dit forum niet voor bedoeld!
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.