Plesk API??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »
Dennis

dennis

05/10/2008 15:38:00
Quote Anchor link
beste mensen

op mijn server staat plesk 8.2 op Cent OS 4.2
nu draait op die server een applicatie van een klant
die een gebruikersysteem heeft echter nu wil hij dat al die klanten va hem een [email protected] krijgen dit wordt dan

[email protected]

nu zitten daar ongeveer 250 accounts in en ik heb geen zin om dit handmatig te doen en dat is ongebonnen werk ook bij nieuwe users, ik weet dat er een plesk API is (gratis beschikbaar), is het hiermee ook mogelijk om e-mail adressen aan te maken binnen zijn domain? of hoe werkt dat ongeveer weet iemand een betere oplossing misschien??

groetjes,
Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:55:53
 
Han eev

Han eev

05/10/2008 16:06:00
Quote Anchor link
Ik denk niet dat iemand hier snel ervaring mee heeft.
Maar even snel gegoogled op plesk api en ik vond al snel een complete documentatie :)

Versie 7:
http://download1.swsoft.com/Plesk/Plesk7.5/Doc/plesk-7.5r-sdk-html/index.html

edit

Versie 8:
http://download1.parallels.com/Plesk/Plesk8.1/Doc/plesk-8.1-api-rpc-guide.pdf

Misschien kan je daar wat mee.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Han eev
 
- -

- -

05/10/2008 16:27:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik denk niet dat iemand hier snel ervaring mee heeft.

Lijkt mij ook niet. Welke webhoster bied er in hemelsnaam Plesk aan...

Maar goed, buiten dat doet een google opdracht (plesk 8.2 api download refererence) wonderen :)
 
Dennis

dennis

05/10/2008 16:44:00
Quote Anchor link
@webdevhulp,

waar slaat het op dat plesk niet goed zou zijn?
kan je die mening versterken met argumenten waarom dat zo zou zijn?
want dan wil ik dat wel is weten waarom dat dan zou zijn
 
--

--

05/10/2008 16:48:00
Quote Anchor link
Een vaak gehoord argument is dat Plesk super langzaam is. Ik heb ooit een website gehad waar een Plesk systeem achter zat, daar heb ik af en toe wel eens last gehad van langzame verbindingen ed, maar of dat aan Plesk lag? Wie zal het zeggen?
 
Dennis

dennis

05/10/2008 17:15:00
Quote Anchor link
ik vind plesk een betrouwbaar systeem een ontzettend goede gebruiksvriendelijke interface en werk er allang mee en al onze webhosting servers draaien op pleks zelfs die met de wat grotere applicaties en wij hebben nog nooit 1 klacht gehad hierover nog nooit.
 
--

--

05/10/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Nou, dan is er toch geen probleem? :-)
 
- -

- -

05/10/2008 20:14:00
Quote Anchor link
Plesk zuigt gewoon.

cPanel is vele malen beter.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/10/2008 20:18:00
Quote Anchor link
@Ichris

En jij denkt dat je de ts hiermee helpt? Ga alsjeblieft even normaal reageren, als je vindt dat cPanel vele malen beter is, gebruik daar dan een goede be-argumentering bij.
 

05/10/2008 20:19:00
Quote Anchor link
webdevhulp.nl schreef op 05.10.2008 20:14:
Plesk zuigt gewoon.

cPanel is vele malen beter.

Schat, het is best dat je een mening hebt, maar verklaar die dan. Oke, Plesk is af en toe wat vaag, maar ik heb er verder geen problemen mee.
 
Rens nvt

Rens nvt

05/10/2008 20:21:00
Quote Anchor link
@webdevelop: zulke uitspraken zonder argumenten zuigen 3 keer harder. Ik heb meerdere control panels meegemaakt, en ben best tevreden met Plesk. Maar veel belangrijker dan je control panel is de beheerder van de server / hosting aanbieder...

edit: ik ken overigens een praktijk case van een freebsd server met webmin als control panel, die na herinstallatie naar centos + Plesk veel sneller reageerde... Om ook maar een situatie te noemen waarin Plesk niet vertragend lijkt te werken (waar dit niet aan een van de vele andere instellingen op de server / het OS ligt)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

05/10/2008 20:32:00
Quote Anchor link
ik heb niet alles gelezen. maar plek zelf is wel okay. Ik heb ook plesk via een bagger hosting, dat dan weer wel..

Het enigste wat ik er irritant aan vind, is dat het je snel uitlogt, dankzij zogenaamde verbindings fouten, en dat het inderdaad nogal sloom is. maar verder is het echt wel een prima iets.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.