[poll] online portfolio service!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
Bart Tuma

Bart Tuma

15/08/2008 12:11:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of het betrekking heeft die poll links van ons!

Maar indien wel, mocht het voor de nieuwe ''phphulp' website zijn, is het dan geen idee om flickr of een ander online portfolio website te importeren ?... dat lijkt me handiger...

Misschien een idee bas ?... of is dat niet mogelijk ?

edit: een bepaald tekentje maar weggehaald...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Tuma
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:00:27
 
--

--

15/08/2008 12:13:00
Quote Anchor link
knip
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
Bart Tuma

Bart Tuma

15/08/2008 12:18:00
Quote Anchor link
@ evert:

het is maar hoe je het wil noemen...maar ik heb hem al weggehaald...
stond ook wel een beetje vreemd...

@ mebus (onderstaand)

naja, flickr was het eerste wat in me op kwam, en misschien is het idee om dan meerdere portfolio's site te kunnen importeren.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Tuma
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

15/08/2008 12:19:00
Quote Anchor link
flikker? Nehhh.. Liever lover dan..
 
--

--

15/08/2008 12:22:00
Quote Anchor link
Maar nu nog even mijn mening: Ik zou persoonlijk nooit mijn portfolio op PHPhulp zetten. Dan heb ik 10x liever een eigen portfolio site waar ik een paar eurootjes in de maand voor kwijt ben, omdat je dan alles zelf kan veranderen en niet vast zit aan een service van een andere site.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
- wes  -

- wes -

15/08/2008 12:22:00
Quote Anchor link
Evert heb je een beetje een klein piemeltje of ben je zo'n verbitterd persoon? Beetje zinloze posts maken, doeeee je toch niet

;)
 
--

--

15/08/2008 12:25:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
- -

- -

15/08/2008 12:31:00
Quote Anchor link
zomfg. Je kan ook te ver gaan Evert...
 
W W

W W

15/08/2008 12:37:00
Quote Anchor link
@evert, het gebruik van dat portfolio service word vast niet verplicht. Dus als je het niks aan vind, hoef je er niet op te reageren.
 
Aron K

Aron K

17/08/2008 21:48:00
Quote Anchor link
Misschien wel een leuk plan, iets optimistischer dan Evert.
 
Winston Smith

Winston Smith

17/08/2008 22:01:00
Quote Anchor link
Portfolio is wel aardig op zich, maar daarmee ga je wel iets meer de commerciële kant op en je moet je afvragen of je dat wil op een community als PHPhulp.

Waar ik echter faliekant tegen ben is een website met freelance-opdrachten, omdat je op andere sites ziet dat de freelancers daar als aasgieren die een vers karkas ruiken op de opdrachten afvliegen, en diegenen die net hun eerste stapjes in de wereld van PHP hebben gezet de laagste prijs bieden (logisch). Onwetende (gierige?) opdrachtgevers kiezen voor de freelancer die de laagste prijs biedt en dat resulteert meestal in teleurstellingen omdat de kwaliteit niet echt denderend is. De betere freelancers (met reële prijzen en deadlines) komen dan niet of nauwelijks aan bod.

Neemt niet weg dat het wel kan werken (met beoordelingen van freelancers en dergelijke), maar dan moet je het concept wel goed uitdenken. :)
 
Aron K

Aron K

17/08/2008 22:07:00
Quote Anchor link
Zou zo'n portofolio zoiets juist niet helpen voorkomen? Zodat opdrachtgevers kunnen zien wat ze bij een bepaald persoon kunnen verwachten?
 
Winston Smith

Winston Smith

17/08/2008 23:31:00
Quote Anchor link
Aan de ene kant wel misschien (ervan uitgaande dat portfolio's niet gefaked worden), aan de andere kant kan een portfolio een vertekend beeld geven. Als een website een slecht design heeft wil dat niet zeggen dat de achterliggende code ook slecht is. Als je maar een of twee dingen gemaakt hebt, hoef je nog geen beginner te zijn. Dat soort dingen. Een portfolio kan helpen, maar het is niet alles. :)
 
B a s
Beheerder

B a s

18/08/2008 03:09:00
Quote Anchor link
Ik heb sowieso 1 september (misschien eerder) een leuk iets te melden :) hehe..

PS: 't is niet de nieuwe PHPhulp.. Wel iets wat ik daarvoor ga gebruiken, om het wat cryptisch te maken hehe..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door B a s
 
Simon Blok

Simon Blok

18/08/2008 08:31:00
Quote Anchor link
Bas Kreleger schreef op 18.08.2008 03:09:
Ik heb sowieso 1 september (misschien eerder) een leuk iets te melden :) hehe..

PS: 't is niet de nieuwe PHPhulp.. Wel iets wat ik daarvoor ga gebruiken, om het wat cryptisch te maken hehe..

Als je zelfs 's nachts werkt, moet de nieuwe PHPhulp ook niet te lang meer duren ;-)
 
- -

- -

18/08/2008 08:57:00
Quote Anchor link
Slim van je om direct erbij te schrijven dat het niet gaat om de nieuwe PHPHulp ;)

We zijn natuurlijk wel benieuwd wat het dan wel gaat worden...
 
Dominic

Dominic

18/08/2008 10:17:00
Quote Anchor link
xD We wachten het wel af.. ;p
 
Aron K

Aron K

18/08/2008 13:55:00
Quote Anchor link
Ik lig de komende 14 nachten wakker.
 
--

--

18/08/2008 13:57:00
Quote Anchor link
..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door --
 
- -

- -

18/08/2008 14:12:00
Quote Anchor link
Ik heb trouwens ook op 1 september iets te melden, sleutel van nieuwe huis :D
 
Aron K

Aron K

18/08/2008 15:07:00
Quote Anchor link
De Poll is er al, ookal zijn die hier meestal niet zoveelzeggend:P

iChris.nl schreef op 18.08.2008 14:12:
Ik heb trouwens ook op 1 september iets te melden, sleutel van nieuwe huis :D


Gefeliciteerd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.