Poll systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Dd dd

dd dd

06/08/2010 09:38:51
Quote Anchor link
Hi,

Ik heb een Poll systeem maar als je bijvoorbeeld een stem uitbrengt dan zijn al de keuzes op 100%

Wie kan me helpen?

VoorbeeldAfbeelding

Code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?php
            $pollSql
= $core->mysql->query("SELECT
                                                *
                                            FROM
                                                poll"
);
            
            if($core->mysql->num_rows($pollSql))
            {

                    
                     $pollFetch = $core->mysql->fetch($pollSql);
                    
                     $gestemdSql = $core->mysql->query("SELECT
                                                            poll_id,
                                                            lid_id,
                                                            stem_antwoord
                                                        FROM
                                                            poll_stemmen
                                                        WHERE
                                                            poll_id = '"
.$core->mysql->escape($pollFetch['id']) . "'
                                                        AND
                                                            lid_id = '"
.$core->leden->ledeninfo['eigen']['id']."'");
            
                       if($core->leden->ingelogd == TRUE)
                       {

                               
                            if(isset($_POST['submit']))
                            {

                    
                      
                            if((isset($_POST['antwoord'])) && (ctype_digit($_POST['antwoord'])))
                            {

                            
                               if(!empty($pollFetch['antwoord' . $core->entities($_POST['antwoord'])]))
                               {

                              
                                  if($core->mysql->num_rows($gestemdSql) == 0)
                                  {

                                  
                                      $core->mysql->query("INSERT INTO
                                                                poll_stemmen
                                                            (
                                                                poll_id,
                                                                lid_id,
                                                                stem_antwoord
                                                            ) VALUES (
                                                                '"
.$core->mysql->escape($pollFetch['id']) . "',
                                                                '"
.$core->leden->ledeninfo['eigen']['id']."',
                                                                '"
.$core->mysql->escape($_POST['antwoord']) . "'
                                                            )"
);
                                      
                                       $gestemdSql = $core->mysql->query("SELECT
                                                                                stem_antwoord
                                                                            FROM
                                                                                poll_stemmen
                                                                            WHERE
                                                                                poll_id = "
.$core->mysql->escape($pollFetch['id'])."
                                                                            AND
                                                                                lid_id = "
.$core->mysql->escape($core->leden->ledeninfo['eigen']['id']));
                                    
                                }
                                }
                            }
                        }
                     }

                    
                     echo '<strong>' . $core->entities($pollFetch['vraag']) . '</strong><br />';
                        
                        $votes_sql = $core->mysql->query("SELECT
                                                            COUNT(1) AS total_votes
                                                        FROM
                                                            poll_stemmen
                                                        WHERE
                                                            poll_id = '"
. $core->mysql->escape($pollFetch['id']) . "'");
                    
                        $votes = $core->mysql->fetch($votes_sql);
                      
                                                if($core->mysql->num_rows($gestemdSql))
                                                {

                        $gestemdFetch = $core->mysql->fetch($gestemdSql);
                                                }

                          
                          
                      
                      
                      if($core->mysql->num_rows($gestemdSql) == 0 && $core->leden->ingelogd == TRUE)
                      {

                        ?>

                        <form action="" method="post">
                       <?php
                      }
                        
                        echo '<table>';
                                                
                        for($i = 1; $i <= 10; $i++)
                        {

                                                
                            if(!empty($pollFetch['antwoord' . $i]))
                            {

                                                    
                                $antwoord_votes_sql = $core->mysql->query("SELECT
                                                                                COUNT(1)  AS antwoord_votes
                                                                            FROM
                                                                                poll_stemmen`
                                                                            WHERE
                                                                                poll_id = '"
.$core->mysql->escape($pollFetch['id']) . "'
                                                                            AND
                                                                                stem_antwoord = '"
.$core->mysql->escape($i) . "'");
                            
                                $antwoord_votes = $core->mysql->fetch($antwoord_votes_sql);
                                                      
                                if($votes['total_votes'] != 0)
                                {

                                                            
                                    $percentage = ((round(($antwoord_votes['antwoord_votes'] / $votes['total_votes']), 4)) * 100);
                                                      
                                }

                                else
                                {
                                                            
                                    $percentage = 0;
                                                        
                                }

                                                        
                                    echo '<tr>';
                                                        
                                    if($core->mysql->num_rows($gestemdSql) == 0 && $core->leden->ingelogd == TRUE)
                                    {

                                    ?>

                                        <td><input type="radio" name="antwoord" value="<?php echo $core->entities($i); ?>" /></td>
                                     <?php                  
                                    }
                                                      
                                     echo '<td>';
                                                        
                                    if($gestemdFetch['stem_antwoord'] == $i)
                                    {

                                                          
                                        echo '<i>' . $core->entities($pollFetch['antwoord' . $i]) . '</i>';
                                                      
                                    }

                                    else
                                    {
                                                        
                                        echo $core->entities($pollFetch['antwoord' . $i]);
                                                      
                                    }

                                                      
                                        echo '</td>
                                                    <td><div style="background: url(\''
.ROOT.'img/poll_bar.png\') no-repeat bottom left; width: ' . $percentage . 'px; height: 15px; float: left; margin: 1px 0 0 0;"></div></div></td><td><i>' . $percentage . '%</i></td></tr>';
                                                    
                                }
                          }

                                                
                                                echo '</table>';
                                                
                                                if($core->mysql->num_rows($gestemdSql) == 0 && $core->leden->ingelogd == TRUE)
                                                {

                                                ?>

                                                   <input type="submit" value="Stem" class="inputVeld" name="submit" />
                                                   </form>
                                                    <?php
                                                }
                                                
                                                echo 'Totaal aantal stemmen: ' . $core->entities($votes['total_votes']);
                                            }

                                ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:43:16
 
John D

John D

06/08/2010 10:09:06
Quote Anchor link
Maar dat klopt toch, 1 uitgebrachte stem=100% ?
Pas bij meerdere stemmen ga je verschillen zien.
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

06/08/2010 10:16:15
Quote Anchor link
John D op 06/08/2010 10:09:06:
Maar dat klopt toch, 1 uitgebrachte stem=100% ?
Pas bij meerdere stemmen ga je verschillen zien.


Hea waar heb jij het over?
Als je op een antwoord stemt hoort toch alleen dat antwoord 100% te zijn en niet alle antwoorden?
 
Dd dd

dd dd

06/08/2010 10:16:45
Quote Anchor link
Precies wat Jeroen zegt ;)
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

06/08/2010 11:04:25
Quote Anchor link
Select COUNT(1) as total_votes ?

Probably iets als SELECT COUNT(id) as total_votes...
 
Dd dd

dd dd

06/08/2010 11:53:19
Quote Anchor link
Geeft geen verschil ;)
 
Martijn B

Martijn B

06/08/2010 12:05:25
Quote Anchor link
Ik weet niet niet zeker hoor maar moet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($votes['total_votes'] != 0)
?>

niet worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if( $antwoord_votes['antwoord_votes'] )
?>
Gewijzigd op 06/08/2010 12:05:47 door Martijn B
 
Dd dd

dd dd

06/08/2010 12:12:57
Quote Anchor link
Het blijft hetzelfde ;)
 
Martijn B

Martijn B

06/08/2010 12:15:49
Quote Anchor link
Dan moet je zelf maar ff kijken.

Want volgens mij heeft $percentage steeds dezelfde waarde. Dus je fout zal daar wel ergens zitten.

- Zet een aantal $variabelen op je scherm
- Kloppen de resultaten van je queries met het gene wat in je database staat.
Gewijzigd op 06/08/2010 12:16:32 door Martijn B
 
Dd dd

dd dd

06/08/2010 13:34:36
Quote Anchor link
Ik kom er echt niet uit :(
 

06/08/2010 15:42:03
Quote Anchor link
Volgens mij klopt er gewoon geen hout van dat script.
Zoals dit:
if(!empty($pollFetch['antwoord' . $core->entities($_POST['antwoord'])]))
Lijkt mij niet een juist datamodel.
En dan even later dan ga je een query opstellen, die je pas gebruikt nadat je een andere query hebt opgesteld (die COUNT(1) AS total_votes ofzo, vage query iig).
Nergens in dit script wijst erop dat je er een percentage van maakt. Ga det eerst eens verzinnen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.