Poll

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »
Pieter van Ree

Pieter van Ree

29/06/2006 12:29:00
Quote Anchor link
Ik heb een vraagje mbt tot mijn poll. Ik heb de poll gebruikt van dit script: http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/623/

Maar aangezien het script in het menu staat, wordt deze niet na het indrukken op de button stem, niet ververst. Bezoekers denken dat er niet gestemd is, en drukken veelvuldig op de stemknop. Hierdoor krijg ik niet een goede weergave van de poll!

Hoe kan ik dit oplossen?
Zie www.kickfm.nl

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:44:18
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

29/06/2006 12:40:00
Quote Anchor link
Eehm, pas je submit form zo aan dat hij in je rechter frame opend?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/06/2006 12:45:00
Quote Anchor link
Je kan verschillende dingen doen:

Je kan ervoor kiezen om een JS functie te schrijven die (2 seconden) nadat je op de STEM button hebt gedrukt het rechter Frame refreshed, of je kiest ervoor om in je hoofdscherm waar je melding komt dat je hebt gestemd de link aan te passen:

<a href="http://kickfm.web-log.nl/kickfm/" target="hoofd"><a href="rechts.php" target="hoofd1">Uw stem is geteld</a></a>

Wat betreft die functie:

<input type="submit" onClick="timeout()">

en dan de javascript functie:

<script language="javascript">
function timeout(){
// 2 sec timeout
setTimeout( "refresh()", 2*1000 );
}

function refresh(){
parent.FRAMENAAM.location = parent.FRAMENAAM.location;
}
</script>
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

29/06/2006 13:03:00
Quote Anchor link
kan je dan niet beter in de html pagina zelf refreshen? scheelt je een hoop werk;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="2; url=dezepagina.php">
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

29/06/2006 13:38:00
Quote Anchor link
Ik heb de poll via include gedaan, dus weet niet hoe ik de link aan kan passen!
Persoonlijk vind ik een standaard refresh van 2 seconden (alhoewel het wel werkt natuurlijk) niet zo.

Om met de functie verder te gaan in mijn geval. De JS functie staat in de pagina. De functie stem zal in poll.php moeten komen te staan, maar hoe...
Het zal waarschijnlijk ergens in onderstaand moeten komen te staan, maar hoe wordt de code?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
// Formulier
                echo "<form action=\"poll.php\" method=\"post\">\n";
        
                // De antwoorden selecteren
                $select02 = "SELECT * FROM poll_antwoorden WHERE pid = '$list->id' ORDER BY id";
                $query02 = mysql_query($select02);

                    // De antwoorden 1 voor een als radio's echo'en
                    while($list02 = mysql_fetch_object($query02)){

                        echo "<input type=\"radio\" name=\"stem\" value=\"" . $list02->id . "\"> " . $list02->antwoord . "</input><br />\n";

                    }
            
                    echo "<input type=\"hidden\" value=\"" . $list->id . "\" name=\"pollid\" />\n";
                    echo "<b>Start datum:</b> " . $list->dag . "-" . $list->maand . "-" . $list->jaar . "<br />\n";
                    echo "<input type=\"submit\" value=\"Stem!\" />\n";
                    echo "</form>";


Bedankt voor de hulp...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter van Ree
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/06/2006 13:56:00
Quote Anchor link
De code van<script t/m
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?script>  in mijn voorbeeld moeten tussen de <header> en </header> tags komen, in je rechts.php

In de formuliercode, moet je de submitknop aanpassen:

echo "<input type=\"submit\" onClick=\"timeout()\" value=\"Stem!\" />\n";
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

29/06/2006 14:10:00
Quote Anchor link
Helemaal duidelijk! Bedankt
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/06/2006 15:01:00
Quote Anchor link
En werkt het ook? (ik dacht zelf van wel, en volgens de informatie die ik op had gezocht ook)

En die tijd in setTimeout( "refresh()", 2*1000 ); betekend in dit geval 2 seconden, als je de 2 (voor het *) veranderd in het aantal seconden voordat die moet refreshen, komt het goed.

@Terence

Het is niet mooi om de pagina om de zoveel tijd te vernieuwen, en kost je alleen maar bandbreedte/ datalimiet. het is maar 1 keer nodig.
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

30/06/2006 22:36:00
Quote Anchor link
Helaas Robert, het werkt niet.
In het hoofdscherm wordt een pagina geopend om terug te gaan, maar het menu scherm wordt niet ververst.

Heb jij of iemand anders nog andere suggesties?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/06/2006 22:46:00
Quote Anchor link
Hoe heb je die code verwerkt, die ik je gegeven had.. (heb het niet met de pol, maar wel met frames getest, en hij refreshte het frame...)

Tjah, die link aanpassen zoals ik al zij...als je die pagina opend om terug te gaan, kan je daar dan niet een refresh in zetten... (die meta refresh) of een forward naar je HOME?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

30/06/2006 22:55:00
Quote Anchor link
of je werkt niet meer met frames, waar ik de voorkeur aan geef ;-)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/06/2006 22:59:00
Quote Anchor link
ikzelf geef ook voorkeur aan geen frames, maar om iemand nu z'n hele site ineens om te laten gooien voor een poll ;)
Das ook een beetje overdreven dacht ik zo.. maargoed, als hij een keer opnieuw begint, of gaat redesignen, dan zou ik geen frames meer gebruiken.
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

01/07/2006 14:55:00
Quote Anchor link
[off-topic]Ik ben nog van de oude stempel, vandaar de frames denk ik ;-)
M'n website maakt gebruik van web-log.nl In mijn bescheiden kennis, heb ik dan frames nodig vermoed ik[/offtopic]

Dan weer ontopic
In de javascript regel parent.FRAMENAAM.location = parent.FRAMENAAM.location;
Daar hoef ik toch niet de naam van het frame in te plaatsen?

Verder heb ik in het poll script de link aangepast naar de home pagina, maar dat geeft niet een oplossing.
De poll is dmv een include in het frame gezet. Zou dat het probleem nog kunnen veroorzaken?
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

05/07/2006 10:10:00
Quote Anchor link
Iemand?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

05/07/2006 10:17:00
Quote Anchor link
nee, dat kan het probleem niet veroorzaken.

Kun je niet in het frame zelf, nadat er op submit is gebrukt, gewoon weergeven: 'je hebt gestemd'.

En verder niet met het mainframe aan de gang gaan
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/07/2006 10:43:00
Quote Anchor link
parent.FRAMENAAM.location = parent.FRAMENAAM.location;

Hierin moet je wel FRAMENAAM veranderen in de naam (name) die je aan je frame hebt gegeven!
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

05/07/2006 12:23:00
Quote Anchor link
Dus toch!
Ga ik vanavond even proberen...Zowel voor als achter het "=" teken?

Nogmaals dank voor je hulp!
 
Pieter van Ree

Pieter van Ree

05/07/2006 23:53:00
Quote Anchor link
Robert, enorm bedankt! Het werkt... :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.