Popup bij file select

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Daan Vee

Daan Vee

15/04/2018 12:21:32
Quote Anchor link
Ik gebruik sinds kort Responsive File Manager.
Het hele script werkt, alleen nu wil ik gebruik maken van een pop-up, zoals die op demopagina staat bij stand-alone.

http://www.responsivefilemanager.com/demo.php

Het gaat om de volgende code(select only video's in POP-UP):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div class="input-append">
      <input id="fieldID1" type="text" value="">
      <a href="javascript:open_popup('filemanager/dialog.php?type=3&amp;popup=1&amp;field_id=fieldID1')" class="btn" type="button">Select</a>
    </div>


Als ik 'm namaak in m'n eigen pagina gebeurt er niks.... Moet ik ergens iets toevoegen? De open-popup-functie lijkt me, maar die zie ik nergens...
Iemand die het snapt?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:23:30
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

15/04/2018 13:00:30
Quote Anchor link
In de broncode van die pagina vind je de definitie van die functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
function open_popup(url){var w=880;var h=570;var l=Math.floor((screen.width-w)/2);var t=Math.floor((screen.height-h)/2);var win=window.open(url,'ResponsiveFilemanager',"scrollbars=1,width="+w+",height="+h+",top="+t+",left="+l);}
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

15/04/2018 13:06:38
Quote Anchor link
Popups word je geacht zelf te implementeren. Op de demo pagina doen ze het als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
function open_popup(url) {
  var w=880;
  var h=570;
  var l=Math.floor((screen.width-w)/2);
  var t=Math.floor((screen.height-h)/2);
  var win=window.open(url,'ResponsiveFilemanager',"scrollbars=1,width="+w+",height="+h+",top="+t+",left="+l);
}
 
Daan Vee

Daan Vee

15/04/2018 21:55:05
Quote Anchor link
Thanks, werkt!
 
Daan Vee

Daan Vee

20/04/2018 14:37:42
Quote Anchor link
Nog een vraag, ik wil twee scripts combineren, de video preview en de file select van Responsive Filemanager.
Hier het script van de videopreview:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<script>
                $(document).on("change", ".file_multi_video", function(evt) {
  var $source = $('#video_here');
  $source[0].src = URL.createObjectURL(this.files[0]);
  $source.parent()[0].load();
});
</script>

<video width="250" controls>
  <source src="mov_bbb.mp4" id="video_here">
    Your browser does not support HTML5 video.
</video>

<input type="file" name="file[]" class="file_multi_video" accept="video/*">


Hoe zorg ik ervoor dat als je op 'kies bestand' klikt, je naar de Responsive Filemanger gaat, en niet naar de verkenner van je computer?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/04/2018 14:42:13
Quote Anchor link
Volgens mij kan dat ook niet.
Want tussen de standaard filemanager en de Responsive Filemanager is één groot verschil. De standaard filemanager van de Verkenner kijkt lokaal op je eigen PC. De Responsive Filemanager kijkt op de server in ene bepaalde geselecteerde map.

Verder zou het ook raar zijn om een bestand van je server opnieuw te uploaden. Blijkbaar maak je hier een denkfoutje, vermoed ik?
 
Daan Vee

Daan Vee

20/04/2018 14:48:28
Quote Anchor link
Nee, je moet een video kunnen selecteren van de responsive filemanager.
Eenmaal geselecteerd wil ik die previewen op de volgende manier in de pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<video width="250" controls>
  <source src="mov_bbb.mp4" id="video_here">
    Your browser does not support HTML5 video.
</video>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/04/2018 14:51:30
Quote Anchor link
Dan moet je hem ook niet aan een upload-input van HTML proberen te hangen ;-)

Heb je al de documentatie gelezen over het gebruik als 'STAND-ALONE FILE MANAGER'?
Gewijzigd op 20/04/2018 14:51:46 door - Ariën -
 
Daan Vee

Daan Vee

20/04/2018 14:59:03
Quote Anchor link
Ja, maar begrijpen doe ik het niet helemaal...
 
Jan te Pas

Jan te Pas

20/04/2018 15:11:45
Quote Anchor link
Nou, als je als veld <INPUT type=“file” name=“video”> kiest, dan gaat de afhandeling via het normale circuit, dus de verkenner. Als je een <a HREF=“JavaScript:void()” onclick=“responsivebrowserfunctie();" >Bladeren</a> waarbij responsivebrowserfunctie het bladeren/selecteren voor zijn rekening gaat nemen. Zet anders jouw hele code hier neer. Dan kunnen we wellicht meer vertellen.

Toevoeging op 20/04/2018 15:12:39:

Jan te Pas op 20/04/2018 15:11:45:
Nou, als je als veld <INPUT type=“file” name=“video”> kiest, dan gaat de afhandeling via het normale circuit, dus de verkenner. Als je een <a HREF=“JavaScript:void()” onclick=“responsivebrowserfunctie();" >Bladeren</a> waarbij responsivebrowserfunctie het bladeren/selecteren voor zijn rekening gaat nemen. Dan ga je voorbij aan de verkenner. Vergt een script Pm dat te doen. Zet anders jouw hele code hier neer. Dan kunnen we wellicht meer vertellen.
 
Daan Vee

Daan Vee

21/04/2018 13:16:00
Quote Anchor link
Ik heb eigenlijk niks meer dan het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div class="input-append">
      <input id="fieldID1" type="text" value="">
      <a href="javascript:open_popup('filemanager/dialog.php?type=3&amp;popup=1&amp;field_id=fieldID1')" class="btn" type="button">Select</a>
    </div>


En nu wil ik dus dat als je iets hebt gekozen, je een preview krijgt op de volgende manier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<video width="250" controls>
  <source src="mov_bbb.mp4" id="video_here">
    Your browser does not support HTML5 video.
</video>
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

21/04/2018 16:11:31
Quote Anchor link
Die functionaliteit zit er al in als ik naar het online voorbeeld kijk? Als je de "Select Only Videos" popup hebt geselecteerd en je de lijst van bestanden ziet en je over de HTML5 video heen hovert dan schuift die titelbalk omhoog waarbij er opties verschijnen. Een van die opties is een "oogje", dat is een preview.
 
Daan Vee

Daan Vee

23/04/2018 21:53:42
Quote Anchor link
Klopt, maar ik maak een CMS-achtig systeem.
Dan wil ik dat de geselecteerde video meteen te zien is als preview.
En niet alleen als preview in de popup, die je dan eerst moet open klikken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.