Popup geeft waarde niet door

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »
Davy Jansen

Davy Jansen

12/07/2008 16:23:00
Quote Anchor link
Pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script type="text/javascript" src="functions/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
//de rest van tiny mce

<script type="text/javascript">
function test() {
  window.open('pop.html','','toolbar=0,scrollbars=1,resizable=0');  
}
</script>

<form name="form" method="post" action="">
  <textarea name="tekst"></textarea>
  <input type="button" value="klik" onclick="test()" />
</form>


Popup:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<script type="text/javascript">
function test() {
  window.opener.document.forms['form'].elements['tekst'].value  = 'blaat';
}
</script>

<form name="form1" method="post" action="dummy.html">
  <textarea name="textfield">test tekst</textarea>
  <input type="button" value="klik" onclick="test()" />
</form>

Als ik het zo doe, wordt de popup wel geopend, maar als ik op de button klik, verstuurd hij de waarde niet terug naar de textarea op hoofdpagina.

Maar nu het vreemde.. haal ik de tiny mce weg, dan werkt het wel gewoon. En komt de waarde uit de popup wel in de textarea van de andere pagina terrecht.

Iemand enig idee, hoe dit op te lossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:11:02
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/07/2008 16:25:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk een conflict met variabelennamen. Geef je textarea maar eens een heel gekke naam.

Verder raad ik de notatie met . niet aan in JavaScript. Het gaat beter met document.getElementById, of met een framework als Mootools.
 
Davy Jansen

Davy Jansen

12/07/2008 16:35:00
Quote Anchor link
Zojuist heb ik o.a. de functies, form en textareas namen aangepast, maar dit is helaas niet de oplossing.

Ik zal het gaan veranderen naar: document.getElementById, maar dit is niet de oplossing voor mijn probleem.

Nog meer tips?

edit: Beide geprobeerd, ik had het hierboven alleen verkeerd neergezet. Maar helaas niet goed?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Davy Jansen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/07/2008 16:39:00
Quote Anchor link
Het ging me eerder om de naam van je textarea.

Edit: en een textarea heeft geen value. Je moet innerHTML gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Davy Jansen

Davy Jansen

12/07/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Helaas, dat is ook niet de oplossing.

Verder als ik het volgende uitvoer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
alert(opener.document.forms['form']);
of
alert(opener.document.forms);

doe, dan krijg ik in beide gevallen dit als alert terug: [object]

edit: ook bij alert(opener.document.forms['form'].tekst.value);
krijg ik de correcte waarde 'blaat' terug.

Waar kan het dan nog aan liggen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Davy Jansen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/07/2008 20:23:00
Quote Anchor link
Voorbeeldje:
test.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
    <form method="post" action="">
        <textarea id="area51" name="area51" rows="10" cols="40"></textarea>
        <button id="open" type="button" value="open" onclick="window.open ('pop.html','','toolbar=0,scrollbars=1,resizable=0')" />
    </form>
</body>
</html>


pop.html
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<script type="text/javascript">
    window.opener.document.getElementById ('area51').innerHTML = 'test geslaagd';
</script>
</head>

<body>
<h1>pop</h1>
</body>
</html>
 
Davy Jansen

Davy Jansen

13/07/2008 13:06:00
Quote Anchor link
Nee helaas, ook dit werkt niet. Het werkt wel, zo lang je tiny mce maar uitschakeldt.. (dan werkte trouwens bijna alle manieren in ie).

Maar waar het nu aan tiny mce aan ligt, weet ik nog steeds niet?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/07/2008 13:15:00
Quote Anchor link
@Chupskie

Bij TinyMCE heb je een textarea, maar deze wordt vervangen. Je geeft wel een name mee, maar je kunt waarschijnlijk ook een ID meegeven in de aanroepcode van TinyMCE.
 
Davy Jansen

Davy Jansen

14/07/2008 16:50:00
Quote Anchor link
@Robert Deiman, in de form en textarea geef ik beide een id en een name mee. Dit gaf geen oplossing. Bedoel je dit met de aanroepcode? Of begrijp ik je verkeerd?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

14/07/2008 17:46:00
Quote Anchor link
Je roept toch ook ergens TinyMCE aan (neem tenminste aan dat dat hetzelfde gaat als met FCKeditor) of past die automatisch het textveld aan? Bij FCK moet je namelijk een "new FCKeditor;" aanroepen, deze kan je een naam/ id enzovoorts (ook content) meegeven.
Dat is waar ik op doelde.
 
Davy Jansen

Davy Jansen

14/07/2008 18:39:00
Quote Anchor link
TinyMCE, wordt op de volgende manier aangeroepen in de head:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
  <script type="text/javascript" src="functions/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
  <script type="text/javascript">
    tinyMCE.init({
        mode : "textareas",
        theme : "advanced",
        language : "nl",

        //hier de plugins
        //hier de buttons
        //hier de functies
    });


Vervolgens worden alle textarea 'overschreven' met de tiny mce.
Hier voor hoef je verder geen functies voor aan te roepen, enz.

Kan het dan ook?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/07/2008 18:50:00
Quote Anchor link
Ik geloof dat tinyMCE de textarea's omzet naar iframes. Als ik het goed heb werkt de editor voor browsers gebaseerd op de gecko-engine alleen met iframes. Het is dus mogelijk dat je textarea niet meer met JS te benaderen is als tinyMCE geinitialiseerd is. Ik zal even testen of het klopt wat ik zeg ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.