popup met idwaarde??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny A-noniem

Danny A-noniem

23/07/2013 11:05:07
Quote Anchor link
hallo mensen
ik probeer het volgende voor elkaar te krijgen
ik wil na het klikken op de link een popup laten openen.
echter krijg ik dit niet voor elkaar

<a href=choosead.php?id='.$advertentie.'>link</a>

in


<a href="javascript:openpopup(choosead.php?id='.$advertentie.')">link</a>

werkt niet helaas..

wie helpt me aub?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:39:34
 
Kris Peeters

Kris Peeters

23/07/2013 14:14:23
Quote Anchor link
Wat bij jou fout loopt:
strings moeten altijd tussen quotes.


zo bv.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$advertentie
=15; // is maar een voorbeeld
echo '<a href="javascript:openpopup(\'choosead.php?id=' . $advertentie . '\')">link</a>';
?>

<script>
function openpopup(url) {
  var popupWindow = window.open(url,'MIJN POPUP','width=200,height=200');
  popupWindow.focus();
}
</script>
Gewijzigd op 23/07/2013 14:14:56 door Kris Peeters
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/07/2013 21:30:07
Quote Anchor link
Helaas voor jou zullen popup blockers vaak voorkomen dat dit gaat werken.
Overweeg of je geen hidden <div> aan je pagina kunt toevoegen die te voorschijn laat komen wanneer dat gewenst is.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

23/07/2013 22:50:33
Quote Anchor link
@frank
hidden <div> ??
ergens een voorbeeldje?

@kris popupje werkt idd toppie bedankt
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/07/2013 23:41:01
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<script>
window.onload = function()
{
    var show = document.getElementById('show-div');
    var hide = document.getElementById('hide-div');
    var popup = document.getElementById('popup-div');
    
    show.onclick = function(e)
    {
        popup.style.visibility = 'visible';
        return false;
    }
    
    hide.onclick = function(e)
    {
        popup.style.visibility = 'hidden';
        return false;
    }
}
</script>
<style>

#popup-div {
    position:absolute;
    top:50%;
    left:50%;
    margin-top:-200px;
    margin-left:-200px;
    width:400px;
    height:400px;
    border:2px solid #999;
    box-shadow: 3px 3px 5px #888888;
    
    visibility:hidden;
}

#popup-header {
    height:15px;
    text-align:right;
    color:white;
    background:#006;
    padding:10px;
}

#popup-header a {
    font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;
    color:white;
    text-decoration:none;
    border:1px solid #FFF;
    padding:3px;
}

#popup-body {
    padding:10px;
}

</style>
<title>Popup Div</title>
</head>

<body>
<a id="show-div" href="#">Klik op mij!</a>

<div id="popup-div">
    <div id="popup-header">
        <a id="hide-div" href="#">X</a>
    </div>
    <div id="popup-body">
        <p> Verrassing!</p>
    </div>
</div>
</body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.