Portfolio systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Jerry php

Jerry php

07/06/2012 13:48:41
Quote Anchor link
Beste mensen,

voor mijn portfolio heb ik het volgende bedacht, ik werk
op al mijn pagina's met een grote foto op de achtergrond
en daar voor een stuk tekst, nu wou ik op de pagina met
mijn design's en werk een even groot vlak hebben als de rest
van de foto's, maar dan verdeelt in stukken en als ik dan over
een plaatje ga dat dan dat plaatje naar voren komt.

Iemand ideeën? Heb verder nog niet echt met javascript gewerkt.

groet
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 00:53:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/06/2012 13:54:48
 
Jerry php

Jerry php

07/06/2012 14:00:38
Quote Anchor link
Ik had echt geen idee hoe ik het moest noemen, maar echt super bedankt!
 
Reshad F

Reshad F

07/06/2012 15:10:02
Quote Anchor link
dit kan ook gewoon met css.. :p


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
-webkit-transform: scale(1.1) translateZ(0);
    /*-moz-transform: scale(1.1) translateZ(0);*/
    transform: scale(1.1) translateZ(0);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/06/2012 15:12:08
Quote Anchor link
CSS3, maar niet elke browser ondersteunt dat...

Ik zou voor de jQuery oplossing gaan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.