positie knop uploaden bestand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »
Jovank vank

jovank vank

26/10/2014 09:21:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een form waarmee ik onder andere een image wil uploaden. Naast de knop voor het selecteren van het bestand, op dezelfde regel, staat in 1e instantie dat je nog geen bestand hebt geselecteerd. Daar komt ook de naam te staan van het bestand. Dit alles in Chrome. In IE komt de naam weer voor de knop.
Is er iemand die weet hoe ik die tekst onder de knop kan krijgen????
In ieder geval heel erg bedankt!
Jos
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 14:43:48
 
Jan R

Jan R

26/10/2014 09:38:23
Quote Anchor link
De tekst van een button staat onder value en toch altijd in de knop?
Als je deze onder de knop wilt krijgen zal je moeten uitlijnen met labels en/of div/span.
Anders eens code (relevante) tonen.
 
Jovank vank

jovank vank

26/10/2014 09:54:18
Quote Anchor link
Hi,
In dit geval is het een 'input veld'.
De tekst 'bestand kiezen' staat dan standaard in de knop en de tekst 'geen bestand gekozen' staat (in eerste instantie) rechts van de knop.
Ik heb code, (maar ben bang dat ik dat hier zo niet mag plaatsen.)
<code><input type="file" name="photoimg" id="photoimg" /></code>
Overigens zijn de standaard teksten per browser verschillend.
Jos
 
Ivo P

Ivo P

26/10/2014 10:07:43
Quote Anchor link
Dat is gewoon een standaard eigenschap van de browser. Dat kun je maar beperkt stylen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/10/2014 10:10:12
Quote Anchor link
Jep, en daarom brengen sommige mensen een layer aan met z-index'es als ik me niet vergis om hem een eigen styling mee te geven.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/10/2014 10:15:38
Quote Anchor link
Nee jan het gaat om de fileupload knop. Hierbij komt het pad naast de knop te staan van het bestand dat je hebt gekozen.

Het beste dat je kunt doen is de tekst naast de knop helemaal verbergen. zie dit voorbeeld: http://codepen.io/anon/pen/JrjHv

Daarna kun je dit voorbeeld er in verwerken om de tekst weer te geven zoals jij dit wilt: http://www.w3schools.com/jsref/tryit.asp?filename=tryjsref_fileupload_files
 
Jovank vank

jovank vank

26/10/2014 11:39:44
Quote Anchor link
Hi Frank,
Geweldig bedankt. Dat is precies wat ik zocht.
De multipel input doe ik nog maar even niet. Ik pas namelijk een jquery upload functie, die direct de afbeelding plaatst. En dat vond ik al ingewikkeld genoeg..........
Jos
 
Jovank vank

jovank vank

02/11/2014 14:54:02
Quote Anchor link
Hi Frank,
Ik weet niet of je dit nog leest. Inmiddels begrijp ik de opzet. De knoppen staan op -1000. Dus ver 'boven' de pagina. Nu wil het dat als je op de bestand-kiezen knop drukt, het scherm de originele knop zoekt. En dus schuift het scherm omhoog. De knoppen krijg je niet te zien, maar mijn foto schuift onder van het scherm af. Kan ik de knoppen niet ergens ver links van het scherm plaatsen of zo??

Jos
 
Eddy E

Eddy E

02/11/2014 21:57:10
Quote Anchor link
Ja: wellicht met margin-left: 100000000px of margin-top: -1000000000px;
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/11/2014 23:37:46
Quote Anchor link
Je moet niet de originele knop zoeken maar de <label> lijkt me. overigens snap ik je vraag niet helemaal..

In mijn voorbeeld klikt de gebruiker op de <label> en niet op de knop. als je daar op klikt dan moet dat label in beeld komen? Maar als een gebruiker daar op klikt dan staat ie toch al in beeld?
 
Jovank vank

jovank vank

03/11/2014 11:05:09
Quote Anchor link
Hi Frank, Het gaat erom dat de oorspronkelijke knop naar boven, buiten het beeld is geschoven door in de css op te nemen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
label input[type="file"] {
    position: fixed;
    top: -1000px;
}

Maar als je op de label klikt, om een image te selecteren, zoekt het programma de oorspronkelijk knop op. Dus schuift alles naar boven. Ik heb het als opgelost door aan de css toe te voegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
label input[type="file"] {
    position: fixed;
    top: -1px;
    display:none;
]

Nu blijft het scherm gewoon in positie. De knop is echter niet mee te vinden......

ik hoop dat dit een beetje duidelijk is.....
Jos
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/11/2014 12:37:15
Quote Anchor link
Ja begint te dagen.. goede oplossing, gewoon display:none. Kunnen die andere twee regels er dan ook niet gewoon uit?
 
Eddy E

Eddy E

03/11/2014 13:42:26
Quote Anchor link
display: none;haalt hem ook echt weg: onklikbaar.
Geef dan een opacity: 0; ;)
Of visibility: hidden;.
 
Jovank vank

jovank vank

05/11/2014 12:48:39
Quote Anchor link
Hi Frank,
Ja die kunnen er wel uit.
Thx!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.