POST data gaat verloren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

09/05/2009 18:59:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een probleempje.
Als ik een pagina heb met heel veel input velden, en ik druk op submit, dan wordt niet alles doorgestuurd.

De informatie post informatie is als een array opgebouwd.

De structuur:
---------------
Alleen is het in het echt dan dus met veel meer items.

Iemand enig idee hoe het kan dat ik maar een beperkt deel van mijn postgegevens doorkrijg?

Groeten,
Boris
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Boris Mattijssen
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:30:18
 
- SanThe -

- SanThe -

09/05/2009 19:10:00
Quote Anchor link
Ik weet niet hoeveel en hoe groot je post is, maar er zit een limit aan. Bij mij is dat (standaard) 8MB.
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

09/05/2009 19:16:00
Quote Anchor link
Klopt die heb ik ook al opgehoogd met htacces.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
php_value  upload_max_filesize 1000M
php_value  post_max_size 1000M
php_value  memory_limit 1000M


(ja ik weet het is een beetje veel 1000M, maar dat was gewoon om ff te testen).

Iemand anders nog suggesties?
 
- SanThe -

- SanThe -

09/05/2009 19:21:00
Quote Anchor link
Welke data ben je kwijt?

Hoe zit je array() in elkaar?
$array[4] = 'vier';
$array[2] = 'twee';
$array[4] = 'zes';
In dit voorbeeld ben je er ook 1 kwijt.
Dus is je arrayopbouw wel goed?
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

09/05/2009 19:25:00
Quote Anchor link
De keys zijn product_id's, die zijn dus uniek.
ps: hier de volledige array:

---------------


En deze moet dus ong 2x zo lang zijn, maar dat stuurt hij simpelweg niet door.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Boris Mattijssen
 
- SanThe -

- SanThe -

09/05/2009 19:43:00
Quote Anchor link
Hoe ziet je formulier er uit. Heb je iets online staan?
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

09/05/2009 19:51:00
Quote Anchor link
Het ziet eruit als:

---------------

Hoop dat jullie er iets mee kunnen?
Alvast erg bedankt!

Groeten,
Boris
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Boris Mattijssen
 
- SanThe -

- SanThe -

09/05/2009 19:55:00
Quote Anchor link
[prijzen] => Array ( [4] => Array ( [13850] => 267,00

En waar komt de 4 vandaan? En waar de 13850?
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

09/05/2009 20:15:00
Quote Anchor link
---------------
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Boris Mattijssen
 
W W

W W

09/05/2009 20:29:00
Quote Anchor link
Ik snap de logica niet, waarom alle prijzen etc in een POST?
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

09/05/2009 20:41:00
Quote Anchor link
Dat doet er nu even niet toe, het is logisch, en kan niet anders.
Maar mijn vraag is gewoon, kan je dat "post-limiet" niet op een andere manier opschroeven?

bij voorbaat dank!

mvg,
boris
 
W W

W W

09/05/2009 20:48:00
Quote Anchor link
Logisch, maar toch te manipuleren ja.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/05/2009 20:51:00
Quote Anchor link
Waarom gooi je die hidden fields er niet uit? Die zijn volgens mij nutteloos.
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

09/05/2009 21:04:00
Quote Anchor link
Tja, ik denk dat ik dat maar ga doen, en dan in een sessie zetten.

IIG bedankt voor jullie hulp!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.