POST meesturen door link met onclick

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bernardo

Bernardo

25/08/2006 15:49:00
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik heb een pagina systeem op mijn website en deze is gemaakt met GETs.
Nou wil ik iets meesturen maar in een POST ipv een GET vanwege veiligheid.

Nou heb ik dit eens geprobeerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<form method="post" action="paardenmarkt.php">
        Pagina: <strong>1</strong> van 4<br /><strong style="text-decoration:underline;">1</strong>&nbsp;
<a href="/paarden/paardenmarkt.php?page=2&amp;mpp=50" title="Ga naar pagina 2" onclick="this.form.submit()">2</a>&nbsp;
<a href="/paarden/paardenmarkt.php?page=3&amp;mpp=50" title="Ga naar pagina 3" onclick="this.form.submit()">3</a>&nbsp;
<a href="/paarden/paardenmarkt.php?page=4&amp;mpp=50" title="Ga naar pagina 4" onclick="this.form.submit()">4</a>&nbsp;    
<input type="hidden" name="ins" value="tekoop='1' AND paard_geslacht='Ruin'">
</form>


Hierboven de bron uit IE van dit script. Dit is duidelijker dan de PHP versie.

Er zitten overigens meer Forms in dit script. Maakt dir nog uit? En hoe kan ik het beste die POST meesturen als iemand een andere pagina bekijkt?

Alvast bedankt! :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bernardo
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 01:53:37
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/08/2006 16:30:00
Quote Anchor link
Ik snap de hele vraag niet, nog een keertje ;-)
 
Roy Bongers

Roy Bongers

25/08/2006 16:37:00
Quote Anchor link
Je moet gebruik maken van al dan niet hidden textfields <input type="hidden name="iets" value="nogiets">
 
Bernardo

Bernardo

25/08/2006 16:53:00
Quote Anchor link
Bedankt, ik heb net een andere oplossing gevonden. Ik stop hem nu in een variabele.

Toch bedankt!

PS: Doet www.phphulp.nl het soms af en toe niet?
 
Paul du Long

Paul du Long

25/08/2006 16:54:00
Quote Anchor link
Quote:
Je moet gebruik maken van al dan niet hidden textfields


Ik snap het niet helemaal
Bedoel je niet dat hij niet al die hidden fields moet gebruiken ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/08/2006 16:57:00
Quote Anchor link
Gekke contstructie, met hyperlinks in een form.
 
Bernardo

Bernardo

25/08/2006 17:43:00
Quote Anchor link
Nouja, het punt is dat ik een Class heb voor mijn paginanummers. Die class wil ik graag zo houden en het liefst geen form gaan gebruiken.

Maar ik heb een pagina waar ik gegevens mee wil sturen naar de volgende pagina.
 
Gerben G

Gerben G

25/08/2006 18:04:00
Quote Anchor link
onclick="submit()"


ik denk dat je dit wilt hebben maar dan heb je nog een post of get nodig, en die krijg je door een formulier
 
Bernardo

Bernardo

25/08/2006 18:36:00
Quote Anchor link
Klopt, heb ik geprobeerd. Maar dit wou op geen enkele manier lukken.

Mwah opzich is dit ook een goede manier hoor, hij verwijderd de cookie als ie niet gebruikt word en dergelijke. Dus ik denk dat het redelijk veilig is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.